Založená slovenská verzia Metapédie!

Diskusie na politické témy...

Je existencia Metapédie pozitívom?

Áno.
24
48%
Nie.
14
28%
Ako v čom...
12
24%

Celkom hlasov: 50

Mirelon
Novice
Novice

Založená slovenská verzia Metapédie!

Príspevok od používateľa Mirelon »

Slovenská verzia Metapédie je teraz dostupná:
sk.metapedia.org

V uplynulých dňoch vznikla slovenská verzia pozoruhodnej online encyklopédie Metapédia. Od iných encyklopédií sa Metapédia líši tým, že jej obsah nie je limitovaný politickou korektnosťou. Metapédia sprostredkuje informácie, ktoré sú v „demokratickej“ spoločnosti inak nedostupné alebo potláčané.

Práca s wiki systémom je nesmierne jednoduchá a efektívna. Vyzval by som všetkých aktívnych ľudí, aby pripojili ruku k tomuto dielu. Spoločne máme šancu vybudovať veľmi zaujímavú encyklopédiu, ktorá by ľuďom slúžila ako kvalitný a dôveryhodný zdroj informácií.

Poznámka: ak máte ťažkosti s overením mailovej adresy pri registrácii, dajte si odoslať nové heslo a problém by mal byť vyriešený.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Akokolvek by taketo nieco mohlo byt prospesne a davat nezaujaty pohlad, uz tam vidim clanky zaujatych, ci uz voci Americanom alebo Zidom alebo komukolvek inemu. Zvedavy som, ako sa to bude vyvyjat dalej.
turtlak69
Guru
Guru

Re: Založená slovenská verzia Metapédie!

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Mirelon napísal:Vyzval by som všetkých aktívnych ľudí, aby pripojili ruku k tomuto dielu. Spoločne máme šancu vybudovať veľmi zaujímavú encyklopédiu, ktorá by ľuďom slúžila ako kvalitný a dôveryhodný zdroj informácií.
ked to budu pisat tzv aktivni ludia, tak to doveryhodne urcite nebude. kazdy si tam napise, co bude povazovat za dobre a nemusi mat o problematike ani sajn. kde je ta zaruka, ze to bude objektivne a doveryhodne? ja ju tam vobec nevidim
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

blablablabla keci keci keci...... ako vzdy

tiez nepochopim ako niekto moze kritizovat zaujatost alebo posudzovat niekoho vedomosti na rozne temy z tej encyklopedie, ked sam o nich vie minimum.. :roll:
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Zaujalo ma to, popri wikipedii, zabavnej uncyklopedii, dalsia encyklopedia, ktora celkom vybocuje svojim obsahom. :)
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

p4ra napísal:Akokolvek by taketo nieco mohlo byt prospesne a davat nezaujaty pohlad, uz tam vidim clanky zaujatych, ci uz voci Americanom alebo Zidom alebo komukolvek inemu. Zvedavy som, ako sa to bude vyvyjat dalej.
je niekto nezaujaty? napriklad CIA je urcite nezaujita pri meneni obsahu wikipedie, ze... aj ty si zaujaty, takze...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

vnimam to pozitivne.lenze ako uz niekto povedal svojim obsahom sa zameriava iba na uzky okruh informacii cize sama sa degeneruje iba na dalsi alterantivny informacny portal ako je naprikald prop.sk alebo pozorovatel.sk
no ale mozno to tak nebude.necham sa prekvapit
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

jimino napísal:je niekto nezaujaty? napriklad CIA je urcite nezaujita pri meneni obsahu wikipedie, ze... aj ty si zaujaty, takze...
Ty si zjavne nepochopil, co som pisal, ale nevadi, hlavne, ze si rypnem, ze? :roll:
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

p4ra napísal:Ty si zjavne nepochopil, co som pisal, ale nevadi, hlavne, ze si rypnem, ze? :roll:
ani nie, skor je zaujimave to, ze tam vidis clanky zaujatych, akoby nikde inde clanky zaujatych neboli...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

vsetky clanky su zaujate, kedze ich pise clovek. najlepsie je precitat si na jednu vec viacero nazorov a potom si utvorit ten svoj. aspon potom viete kto ma aky nazor.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

jimino napísal:ani nie, skor je zaujimave to, ze tam vidis clanky zaujatych, akoby nikde inde clanky zaujatych neboli...
Ale to ja som nikde nepovedal, ze inde nie su.

To, ako som to napisal uz tam vidim som myslel, ze vidim, ako budu v buducnosti.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

zbezne som to pozrel a vela clankov, tak ako na slovenskej verzii Wiki tam stoji za konsky ocas ... niektore clanky tam neaju ani co robit, nemaju ziadnu vypovednu hodnotu, proste je to mlatenie naprazdno ... keby to ludia brali fakt zodpovedne, tak by to myslim bolo celkom dobre, aspon co sa tyka diskusie :-) ...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ja som len tak nahodne dal vyhladat slovo Bush, Gasparovic, Slota a nic mi to nenaslo :(
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

hojko napísal:Ja som len tak nahodne dal vyhladat slovo Bush, Gasparovic, Slota a nic mi to nenaslo :(
Nápodobne asi chcú iba rozvádzať historické osobnosti politiky.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

1. október 2007: pridáva sa slovenská verzia Metapédie.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ako poznam slovensku mentalitu, tak tam budu co nevidiet pribudat prispevky typu madari do plynu, slovenska pospolitost rulezzz a podobne. a co sa tyka objektivity media, myslim, ze to rozhodne nebude, kedze kazdy si tam bude pisat "co chce" a za doveryhodny zdroj by som to nepovazoval. lahucko sa pozmeni veta, prida sa ciarka a hned mame prerobenu historiu v nas prospech.
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Myslim si ze existencia akehokolvek media je pozitivom. Ci uz to medium prezentuje myslienky sionizmu, nacizmu, komunizmu nikto vas to nenuti citat. Jedine ak system dokaze akceptovat protisystemove myslienky, da sa hovorit o slobode slova, tlace, prejavu
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

S tym by sa dalo suhlasit..

Aj ked ja si myslim, ze tu ide v provom rade o prezentovanie pravdy

A pravda zvitazi :)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

blaydy-036
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa blaydy-036 »

Urcite sa v tejto "encyklopedii" daju najst zaujimave informacie z druhej strany, ale vacsina clankov je jasne zaujatych a neobjektivnych(su pisane prilis jednostranne).
Napísať odpoveď