Te-wei: tak ju napis a prvi vytlacok posli mne lebo ja sa z toho dievcata zblaznim ide vlastne o to ze ona je zadaná ale správa sa ako keby nebola neviem to uplne vysvetlit ale viem ze je schopná so mnou flirtovat aj ked ma to strasne zranuje vies
MS FRANKY: beriem tvoj nazor ale uz som to skusal je to iba chvilkove riesenie
Skaner: to urcite nie toto ja obit nepotrebujem a povedz mi ktorý normálny clovek by sa zavaloval prácou??? to je presa logika ze nikto
AxXis: si stastný clovek nie kazdemu vychádza takýto plán vecsina stroskota no vsak tvoja sucasna ta musela aj chciet ale ona so mnou len flirtuje a ja uz neviem co si o tom mam mysliet
ZHNiLa KaCHNa : nie to by som jej zasa nespravil aj ked ju zduse nenavidim v kutiku duse ju milujem a preto by som to jej nemohol spravit
recberko: ver mi kamarat je to tazke prezivat taketo veci nechci to zazit nikomu to neprajem a najhorsie je ked ty si zadany ona je zadan a páci sati to je uplne na pic*
Aiden: ved to ze jej frajer je chalan ktoreho poznam nieze by som bol s nim kamarat ale z ucty k nemu by som to robit nemal no a vztah k nej mam ti opisat vsetky tie pocity???? na to by nestacil ani cely hojko ver mi
slavo120: mam na to rovnaky nazor proste nechcem si zhorsit povest na skole nechcem aby ma volali rozbijac vztahov ako to uz u nas v skole byva proste je to moc tazke ale co uz:// stava sa
midnight man: my sa pozname ten rozhovor uz neviem presne v akej teme ma prinutil spravit tento krok a inak som si pomôct nevedel tu mame par nazotov ktoe nam teoreticky môzu pomoct