Zaľúbiť sa do zadaného

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kachna
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kachna »

som v podobnej situacii ale ja som si vymyslel naschval nejaky podnet aby som sa s nou nemusel vidat a mat ju pred ocami (bohynu. stelesnenie krasy)... jj hlupe ale mne to pomohlo. odkedy s nou nie som v kontakte som vo vecsej pohode. ale skoda toho kamaratstva...

kazdopadne viem ako sa citis s tou vecom "obnovit kamaratstvo" urcite to vyznie hlupo ak sa zacnes znova hlasit ze si tu ale to sa prekona. no odporucam vykaslat sa na to ze ju mas rad a nechat tomu volny priebeh a cakat ze ako sa to vyvinie.
alebo obnov kamaratstvo, zober ju na festival s alkoholom a :smt042 a potom budes riesit to co sa stalo a namotas ju ze ju mas velmi rad a myslim ze by sa podlomila... (ale to je krajne riesenie do kt ani velmi neodporucam ist lebo by sa stalo uplne nieco hrozne a) decko b) uplna strata kamaratstva [ale aspon by si vedel ze tudy cesta nevede])

:lol:

kazdopadne GL :wink:
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

Síce som ešte do zadanej baby zaľúbený nebol, ale stalo sa mi že som sa zaľúbil do skvelej žienky a všetko bolo fajn, vyzeralo to dobre, ale nejak sa dala dokopy s niekym s kým si rozumela dlhšiu dobu.... Skús na ňu zabudnúť (aj keď je to hrooooozne ťažké) a uvidíš že sa ti pošťastí nájsť niekoho nezadaného ( zákon schválnosti : Kto nehľadá, nájde) čas to spraví uvidíš.. len ju určite nechaj šťastnú tak ako je, pretože ani tebe by sa asi nepáčilo keby ti niekto pokazí vzťah... take care..
Aiden
Darca
Darca

Re: Zaľúbiť sa do zadaného

Príspevok od používateľa Aiden »

Shadow_blaster napísal:Zaľúbili ste sa už niekto do zadaného človeka? Ja som mal taký malý problém zalúbil som sa do dievčaťa ktoré bolo zadané. Ťažko som to prekonal stále na ňu myslievam ako to prekonať??? čo mam urobiť aby som zabudol????
Prakticky mas len dve moznosti...za predpokladu, ze o tom nevie, tak jej to v nejaku vhodnu chvilu vsetko vyklopis (teda ak je to naozaj laska a nie "laska")...a mozes uz len dufat, ze sa to dobre vyvinie...
Tazko ti mozem povedat aku mas sancu na uspech...to by si mal vediet ty...a ci ti vobec stoji za toto vsetko...navyse ani neviem ci ste kamarati alebo si ju len raz videl kdesi na zurke...
A dost by pomohol aj vek keby si tu napisal ;)
No a druha moznost je nechat to plavat a bud hladat inde, alebo nehladat vobec...otazne je ci aj tak na nu zabudnes a nebudes sa sam seba stale dookola pytat ci si urobil dobre ze si to ani neskusil ;)...

Takze ak ju naozaj lubis tak by si IMO mal ist do toho...ale len vtedy, ak si uvedomis mozne dosahy tvojho rozhodnutia...obzvlast tvoj mometalny vztah k nej a jej partnerovi
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Te-wei napísal:O tomto by som mohol napísať knihu...
to aj ja cely roman .... ta moja je tiez zadana uz som sa s tym ako tak zmieril ale trvalo to nesmierne dlho a ani dnes si nemozem povedat ze som uplne v pohode ... obcas chytam depky z toho ... a ked ju vidim v skole tak aj keby som chcel tak nedokazem aby mi bola uplne ukradnuta ... :cry: chce to asi len cas vela casu a niekedy az strasne vela ... ale viem ze svojho chlapca ma rada a ja jej nechcem nic kazit a ani sa jej nijak starat do zivota takze skusam zabudat ... skoda ze to ide tak tazko a nesmierne pomaly :?
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

slavo120 napísal:to aj ja cely roman .... ta moja je tiez zadana uz som sa s tym ako tak zmieril ale trvalo to nesmierne dlho a ani dnes si nemozem povedat ze som uplne v pohode ... obcas chytam depky z toho ... a ked ju vidim v skole tak aj keby som chcel tak nedokazem aby mi bola uplne ukradnuta ... :cry: chce to asi len cas vela casu a niekedy az strasne vela ... ale viem ze svojho chlapca ma rada a ja jej nechcem nic kazit a ani sa jej nijak starat do zivota takze skusam zabudat ... skoda ze to ide tak tazko a nesmierne pomaly :?
nevesaj hlavu ;) je nas tu viac :D :D :D :wink:
slavo120
Professional
Professional

midnight_man napísal:nevesaj hlavu ;) je nas tu viac :D :D :D :wink:
hned je mi lepsie ked viem ze v tom niesom sam :wink: :D ... aspon ze sa uz na tom vieme aj ako tak zasmiat :D to je dobre znamenie ze sme na najlepsej ceste dostat sa z toho
midnight_man
Guru
Guru

slavo120 napísal:hned je mi lepsie ked viem ze v tom niesom sam :wink: :D ... aspon ze sa uz na tom vieme aj ako tak zasmiat :D to je dobre znamenie ze sme na najlepsej ceste dostat sa z toho
Presne tak chlape ;) vidim ze hojko tu troska "vychova" mladez ..myslim ze na to kolko mas rokov :) mas tiez fajn nazory a skvely pohlad na zivot.... a to ze sa na tom smejeme..mno co? budeme plakat? :D toho uz bolo
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

Te-wei: tak ju napis a prvi vytlacok posli mne lebo ja sa z toho dievcata zblaznim ide vlastne o to ze ona je zadaná ale správa sa ako keby nebola neviem to uplne vysvetlit ale viem ze je schopná so mnou flirtovat aj ked ma to strasne zranuje vies
MS FRANKY: beriem tvoj nazor ale uz som to skusal je to iba chvilkove riesenie
Skaner: to urcite nie toto ja obit nepotrebujem a povedz mi ktorý normálny clovek by sa zavaloval prácou??? to je presa logika ze nikto :)
AxXis: si stastný clovek nie kazdemu vychádza takýto plán vecsina stroskota no vsak tvoja sucasna ta musela aj chciet ale ona so mnou len flirtuje a ja uz neviem co si o tom mam mysliet
ZHNiLa KaCHNa : nie to by som jej zasa nespravil aj ked ju zduse nenavidim v kutiku duse ju milujem a preto by som to jej nemohol spravit
recberko: ver mi kamarat je to tazke prezivat taketo veci nechci to zazit nikomu to neprajem a najhorsie je ked ty si zadany ona je zadan a páci sati to je uplne na pic*
Aiden: ved to ze jej frajer je chalan ktoreho poznam nieze by som bol s nim kamarat ale z ucty k nemu by som to robit nemal no a vztah k nej mam ti opisat vsetky tie pocity???? na to by nestacil ani cely hojko ver mi
slavo120: mam na to rovnaky nazor proste nechcem si zhorsit povest na skole nechcem aby ma volali rozbijac vztahov ako to uz u nas v skole byva proste je to moc tazke ale co uz:// stava sa
midnight man: my sa pozname ten rozhovor uz neviem presne v akej teme ma prinutil spravit tento krok a inak som si pomôct nevedel tu mame par nazotov ktoe nam teoreticky môzu pomoct
Aiden
Darca
Darca

myslim ze nemusis...viem presne ako sa citis kedze som na tom rovnako... :(
a priatel tej mojej je strasne fajn clovek...ale ona pre mna znamena ovela viac...takze niekedy jej o mojich citoch urcite poviem...ale zrejme az vtedy, ked ma uz pri rozhovore s nou nenapadne nic ine...
aby som ti to trochu objasnil...uz sme polu boli nejaky cas...po*ral som to...priatelia sme vela rokov...ale mam pocit, ze nedokazem byt len jej kamarat...
All in all...jeho mam rad...ju milujem...mozem stratit kamaratku, ale ziskat to na com mi naozaj zalezi...
That's me ;)

proste...bud s nou budes nieco riesit a niest nasledky (ci uz to dopadne dobre alebo nie)...alebo nebudes :)
prebrat niekomu dievca urcite nieje pekne...a dotycnemu to zrejme dost podkope ego...ale budes stastny ty a aj ona..takze nevidim problem ;)
ale zas nechem ti vlievat nadej...nemusi sa to podarit...mozno je stastna a takto jej to vyhovuje...a teba len zmetie z cesty ked s tym zacnes...
je to len na tebe co urobis...kazdopadne GL ;)
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

aiden: ona o mojich citoch k nej uz vie niekoľkokrát som ju prosil nech som mnou nefirtuje ze mi to ubližuje a ako to dobadlo kašle na mna robí to stále každopádne ked som s nou mam chut si to stelit ked som bez nej mam chut si to skocit ale raz to predsa musím skúsiť
Aiden
Darca
Darca

hmm...tak to od nej neni moc ferove...inac aky nazor maju na nu tvoji kamosi?
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

niektorý si myslia že sa moc vtiera iný si myslia že to je ku*** ale čo mna je po nich ano sčasti sa motá okolo každého chalana ktorý je pri nej to ma trošku štve ale čo už zatial s ňou nič nemam a myslím že ani nič mať nebudem
Aiden
Darca
Darca

no tak ked je to takto...tak podla toho co pises kamosi maju zrejme pravdu...aspon z casti... :?
pozri...ak je to pravda vsetko co pises...tak je mozne, ze by ta neodkopla...mozno prave naopak...ale vydrzalo by to IMHO dost kratko...
myslim ze chces od nej nieco ine ako by chcela ona od teba...teda aspon taky mam pocit...
mozes to vyskusat, ale zrejme hladas nieco ine...
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

aiden:pozri neviem co si o tom mam mysliet neviem co si mam mysliet o sebe vlastne co k nej citim nerozumiem si som z nej uplne nameko ked ju vidim tazko povedat no :/
Aiden
Darca
Darca

I know it, buddy ;)
myslim, ze nic nedas za to, keby si sa o nu pokusil...mozno by si si to vycital keby si to nechal plavat
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

mozno ma to bude mrziet ak to skusim neviem ma chalana a ja jej to nechcem kazit nechcem ju zatazovat tím pretože viem ze ho ma rada ale neviem co si o nej mam mysliet ked sa po kazdom lepi no :/
midnight_man
Guru
Guru

Shadow_blaster napísal:mozno ma to bude mrziet ak to skusim neviem ma chalana a ja jej to nechcem kazit nechcem ju zatazovat tím pretože viem ze ho ma rada ale neviem co si o nej mam mysliet ked sa po kazdom lepi no :/
shadow...bude to troska tvrde..pises ze ju mad rad a ze ma chalana a ze sa jej do toho nechces pliest...a co ides robit? ide sa jej do toho zamotat..a stale sa do toho motas..ja viem ze to je tazke..ale tak si uvedom ze ma chalana a ma ho rada a ty nemas pravo jej do toho "skakat" (nic v zlom) ;)
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ano midnigh ja ta chapem jem i to celkom jasne lenze ona sa správa tak ako keby toho chalana nemala jej nevadi ked ju chalani obchytkávajú ona sa po nich hádze myslim ze sa asi vykaslem na nu bude to tvrde ale tuto temu uz treba uzavret
slavo120
Professional
Professional

Shadow_blaster napísal:mozno ma to bude mrziet ak to skusim neviem ma chalana a ja jej to nechcem kazit nechcem ju zatazovat tím pretože viem ze ho ma rada ale neviem co si o nej mam mysliet ked sa po kazdom lepi no :/
to ze sa po kazdom lepi mozno neni uplne tak ako sa ti zda ... ta co sa pacila (trozku este paci :oops: no mozno viac nez trozku :P ) tiez som nechapel ze preco sa s kazdym rozprava nema problem si s nikym pokecat a mna uplne ignoruje akokeby som bol vzduch .. ale asi som ziarlil a i ziarlim ked ju vidim ako sa s kym kolvek vykecava a na mna ani nepozrie je to tazke a ty budes na tom asi tiez podobne ... a inac ja by som jej to nekazil uz len preto ze ju mas rad ano stalo by to za to skusit to ale nerob druhym to co nechces aby robili tebe .. keby si mal ty babu tiez by si nechcel aby ti ju niekto za chrbtom balil a snazil sa ta o nu pripravit ... ja som sa s tym zmieril i ked to boli a je to tazke a je len na tebe co urobis chapem ta ale proste nie vzdy vsetko v zivote mozme mat ... a pride ina :wink: uvidis
midnight_man
Guru
Guru

chlapi klasika..ziarlime uz len ked sa s niekym bavi..ale tak je to ich vec...ked kaslu na nas co budeme robit...je to smutne..troska to zaboli..viem..mno to je ich problem ze sa valaju po kazdom..ja osobne by som taku nikdy nechcel...hned by ma presla "chut" take nemusim...radodajky :D :D
Zamknuté