skazatoN napísal:ja mam fuzy asi cely zivot uz v matkinej delohe sa najprv vytvoril fuz a potom sa k nemu vytvoril moj plod =( ma to nebavi stale holit , a moj zadok je tiez fest chlpaty aj ked ho ukazujem ludom v skole sa smeju ze mam viac vlasov tam ako na hlave a holit rit sa mi moc nechce , tak neviem co s tym mam vam ho odfotit ?
Ty ukazujes ludom v skole rit? Akoze podte sa kuknut, aku ju mam chlpatu
Pozri, ak ti to vadi, tak si ju ohol, ale na to treba vela trpezlivosti - alebo poziadaj niekoho aby ti ju oholil, pretoze holit si rit je dost tazke. Pripadne depilacia
Na to je jednoduche riesenie, neukazuj ho a nebudu sa ti smiat
Ochlepenie na zadku je myslim normalna vec, samozrejme ak to nemas nejake extremne.
Vies ako musi boliet depilacia zadku ?:D Nad tym ani neuvazuj
Hoši, na jednom líci ako aj zospodu pod bradou mám tak 0,5 - 1cm štvorcový flak kde proste nezarastám. Je to nejaká "choroba"? alebo? vyzerá to proste divno...
onedlho mám 21
čo si myslíte o tribulus terestris? Vyskúšal to niekto?
Chcem proste strnisko ako taliani , teraz síce zarastám, ale len také jemné chmítie . Počul som, že aj nejaké masáže/cviky podporujú rast chlpov. Nepočul o tom niekto?Dik
Síce stará téma ale aj tak napíšem. Ja mám 18 a zarastám na tvári iba pod nosom a na brade taká kozia bradka, nič moc. Ja by som bol rád keby mi rástla normálna brada, ak mi nezačne rásť poriadne, tak tú koziu briadku a fúzky si budem musieť holiť do konca života lebo to sa mi nepáči.
likju.. neboj, zvykneš.. ja mám už po 30ke a ešte stále nezarastám tak, aby som si mohol nechať narásť bradu. Keď sa pár dní neoholím, vyzerá to strašne smiešne, tak sa musím holiť každý druhý deň..
likju napísal:Síce stará téma ale aj tak napíšem. Ja mám 18 a zarastám na tvári iba pod nosom a na brade taká kozia bradka, nič moc. Ja by som bol rád keby mi rástla normálna brada, ak mi nezačne rásť poriadne, tak tú koziu briadku a fúzky si budem musieť holiť do konca života lebo to sa mi nepáči.
laserom sa to da ostranit a nie je to ani take drahe, potom budes mat pekne hladky jemny xicht, natrvalo, uz ziadne holenie divnych fuzikov...odporucam ti ale este pockat par rokov, 18R je fakt skoro...