-Zarastanie na tvári =)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: -Zarastanie na tvári =)

Príspevok od používateľa hughito »

Niektorí jedinci majú záľubu v ukazovaní svojho chlpatého anusu. Mám takého kamoša. :wink:
lesica23
Novice
Novice

Príspevok od používateľa lesica23 »

Ahoj,

čo si myslíte o tribulus terestris? Vyskúšal to niekto?

Chcem proste strnisko ako taliani :D , teraz síce zarastám, ale len také jemné chmítie :roll: . Počul som, že aj nejaké masáže/cviky podporujú rast chlpov. Nepočul o tom niekto?Dik
likju
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa likju »

Síce stará téma ale aj tak napíšem. Ja mám 18 a zarastám na tvári iba pod nosom a na brade taká kozia bradka, nič moc. Ja by som bol rád keby mi rástla normálna brada, ak mi nezačne rásť poriadne, tak tú koziu briadku a fúzky si budem musieť holiť do konca života lebo to sa mi nepáči.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

likju.. neboj, zvykneš.. ja mám už po 30ke a ešte stále nezarastám tak, aby som si mohol nechať narásť bradu. Keď sa pár dní neoholím, vyzerá to strašne smiešne, tak sa musím holiť každý druhý deň..

:)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Ja zarastam vsade v podstate v pohode akurat pod sankou mam miesto, kruh asi 5cm priemer kde mam detsku prdelku :D co uz clovek si zvkyne :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

likju napísal:Síce stará téma ale aj tak napíšem. Ja mám 18 a zarastám na tvári iba pod nosom a na brade taká kozia bradka, nič moc. Ja by som bol rád keby mi rástla normálna brada, ak mi nezačne rásť poriadne, tak tú koziu briadku a fúzky si budem musieť holiť do konca života lebo to sa mi nepáči.
laserom sa to da ostranit a nie je to ani take drahe, potom budes mat pekne hladky jemny xicht, natrvalo, uz ziadne holenie divnych fuzikov...odporucam ti ale este pockat par rokov, 18R je fakt skoro...
Napísať odpoveď