Zarastanie nechtov na nohách
chlapci viem o tom svoje 4x mi na pravej a 5x na pravej nohe ! a jedine ako som si to vyliecil tak to bolo vacsina doktorov to robi ze strhnu chrastu potru to cimsi a to sa dako vypali ci co mne pomohlo 2 tyzdne som to mal v chraste a potom to normalne zmizlo mozno mi neverte ale pomoholo mi a uzil som si svoje pri tych operaciach

-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ked to stlacas tak citis iba dake palenie respektive tlak alebo aj pichanie? ak to mas uz v moc pokrocilom stadiu tak to tazko rozoznat...
este sa to da rozoznat jednoducho: ako ti vznikol ten zapal? zastrihol si si pri strihani nechtov alebo ti ten zapal vznikol mimo oblasti strihania? ci sa ten zapal siri od lozka. ak je druha moznost spravna tak je to pre teba najpravdepodobnejsie zla sprava
este sa to da rozoznat jednoducho: ako ti vznikol ten zapal? zastrihol si si pri strihani nechtov alebo ti ten zapal vznikol mimo oblasti strihania? ci sa ten zapal siri od lozka. ak je druha moznost spravna tak je to pre teba najpravdepodobnejsie zla sprava
@scoors: hehe to ja som ine grimasy hadzal uz pri umrtvovani
potom uz je dobre
ale mal som aj takeho dobreho chirurga, on to najprv priskrtil, dal injekciu, troska zabolelo a potom pockal 5 minut a skusal ci ma to boli, ak hej tak chvilku pockal atd.
a potom uz som citil ako keby ten necht smirgloval, ale bez bolesti
dal mi asi uplne iny typ umrtvovacky lebo to bolo prijemne, aj ked to robil skoro 40 minut, ale proste lahoda 
no, ten necht sa mi napokon na pravej nohe umudril, KLOP KLOP
, bohuzial ako vzdycky sa na mna lepi smola - na lavej nohe to zacina... OMFG kedy to uz skonci 
radsej pojdem za tym dobrym chirurgom... sympaticky, optimista, a nie ako ten reznik u ktoreho som si to bol min. 6x robit
ale mal som aj takeho dobreho chirurga, on to najprv priskrtil, dal injekciu, troska zabolelo a potom pockal 5 minut a skusal ci ma to boli, ak hej tak chvilku pockal atd.
no, ten necht sa mi napokon na pravej nohe umudril, KLOP KLOP
radsej pojdem za tym dobrym chirurgom... sympaticky, optimista, a nie ako ten reznik u ktoreho som si to bol min. 6x robit
-
theBliZZard
Star
najlepsie je ist chirurgovi.. lepsie urobit nemozte..theBliZZard napísal:ja som s tym bol u chirurga a mohol som aj spat pri tom. Prisiel pichol injekciu, pockal asi 10min. a v pohode. Sice neviem co mi to dal bo ten palec som si necitil ani niekolko hodin po operacii
ja som mal uz zarastene obe strany oboch palcov na nohach a bolo to fakt ze neprijemne..
zdalo sa mi ze uz mi ten necht leze z druhej strany von..
no a jeden rok som isel chirurgovi a zbavil ma toho na jednom palci,
o ork neskor som si vsimol ze to mam na druhom tiez tak som isiel zas a odvtedy to je v pohode..
pri tom ako ti to zastrihne a zasije sa nemoze stat ze by vam uz zarastali..
a na inekcia bola tzv. lokalne anestetikum.. znecitlivi ti to prst cize nic necitis.. a on si moze rezat a rezaaaaaat..
-
theBliZZard
Star
No mne to robili teraz pred 4 dnami. teda zobral mi kusok z nechtu ale aj vyrezal to bocne maso pri nechte. Vsetko bolo v pohode, len ty kokos potom ked prestalo ucinkovat umrtvenie to bolelo jak svina. Dneska som si uz daval dole obvaz a dost hrozivo to vyzera. dufam ze to bude zasa raz normalne ako predtym.