Zarastanie nechtov na nohách
@scoors: hehe to ja som ine grimasy hadzal uz pri umrtvovani
potom uz je dobre
ale mal som aj takeho dobreho chirurga, on to najprv priskrtil, dal injekciu, troska zabolelo a potom pockal 5 minut a skusal ci ma to boli, ak hej tak chvilku pockal atd.
a potom uz som citil ako keby ten necht smirgloval, ale bez bolesti
dal mi asi uplne iny typ umrtvovacky lebo to bolo prijemne, aj ked to robil skoro 40 minut, ale proste lahoda 
no, ten necht sa mi napokon na pravej nohe umudril, KLOP KLOP
, bohuzial ako vzdycky sa na mna lepi smola - na lavej nohe to zacina... OMFG kedy to uz skonci 
radsej pojdem za tym dobrym chirurgom... sympaticky, optimista, a nie ako ten reznik u ktoreho som si to bol min. 6x robit
ale mal som aj takeho dobreho chirurga, on to najprv priskrtil, dal injekciu, troska zabolelo a potom pockal 5 minut a skusal ci ma to boli, ak hej tak chvilku pockal atd.
no, ten necht sa mi napokon na pravej nohe umudril, KLOP KLOP
radsej pojdem za tym dobrym chirurgom... sympaticky, optimista, a nie ako ten reznik u ktoreho som si to bol min. 6x robit
-
theBliZZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
najlepsie je ist chirurgovi.. lepsie urobit nemozte..theBliZZard napísal:ja som s tym bol u chirurga a mohol som aj spat pri tom. Prisiel pichol injekciu, pockal asi 10min. a v pohode. Sice neviem co mi to dal bo ten palec som si necitil ani niekolko hodin po operacii
ja som mal uz zarastene obe strany oboch palcov na nohach a bolo to fakt ze neprijemne..
zdalo sa mi ze uz mi ten necht leze z druhej strany von..
no a jeden rok som isel chirurgovi a zbavil ma toho na jednom palci,
o ork neskor som si vsimol ze to mam na druhom tiez tak som isiel zas a odvtedy to je v pohode..
pri tom ako ti to zastrihne a zasije sa nemoze stat ze by vam uz zarastali..
a na inekcia bola tzv. lokalne anestetikum.. znecitlivi ti to prst cize nic necitis.. a on si moze rezat a rezaaaaaat..
-
theBliZZard
Star
No mne to robili teraz pred 4 dnami. teda zobral mi kusok z nechtu ale aj vyrezal to bocne maso pri nechte. Vsetko bolo v pohode, len ty kokos potom ked prestalo ucinkovat umrtvenie to bolelo jak svina. Dneska som si uz daval dole obvaz a dost hrozivo to vyzera. dufam ze to bude zasa raz normalne ako predtym. 
Nebude ak sa o seba budes starat, cize ziadne natlacene nohy v topankach + kvalitna pedikura, tak nebue ziadny problemstellinko napísal:No mne to robili teraz pred 4 dnami. teda zobral mi kusok z nechtu ale aj vyrezal to bocne maso pri nechte. Vsetko bolo v pohode, len ty kokos potom ked prestalo ucinkovat umrtvenie to bolelo jak svina. Dneska som si uz daval dole obvaz a dost hrozivo to vyzera. dufam ze to bude zasa raz normalne ako predtym.
ja som to mal tiez, este na zakladke, strasne dlho ma to sralo, otravovalo, nemohol som hrat futbal, chalani mi neverili a kvoli tomu si zo mna utahovali
behal som s tym k pedikerke, aj chirurgovi, ale zo dna na den som to vyliecil pomocou receptov starej matere ... na noc som si na prst nasypal praskovy cukor, rano som vstal, nic ma nebolelo, vystrihol som si ten nechtik maly na boku co tlacil a odvtedy je pokoj..klop klop klop 
-
Flinstone
Light Professional
Ale podla mna je vazne na tom nieco pravdy ze recepty starej matere su na nieco dobre ja som mal napriklad koli obuvi na nohe kurie oka asi 4 dufam ze viete co to je proste pluzgiere a liecil som to tak ze som si dal na leukoplast hrozienkaa som si to zalepil tak na tie kurie oka a do tyzdna som to vyliecilkuchin napísal:ja som to mal tiez, este na zakladke, strasne dlho ma to sralo, otravovalo, nemohol som hrat futbal, chalani mi neverili a kvoli tomu si zo mna utahovalibehal som s tym k pedikerke, aj chirurgovi, ale zo dna na den som to vyliecil pomocou receptov starej matere ... na noc som si na prst nasypal praskovy cukor, rano som vstal, nic ma nebolelo, vystrihol som si ten nechtik maly na boku co tlacil a odvtedy je pokoj..klop klop klop
-
maryinka
Light Expert
fnuk
ahojte
ja tym trpim uz od detstva..dedicnost
1x mi stahovali cely nechet, a 1x len polku..
pravidelne chodim na pedikuru,
ale uz skoro rok mi mokva lavy palec na nohe..
uz nic nepomaha..uz ani chodit v topankach nemozem
zive maso, hnis a pod. /foto radsej davat nebudem/
ma niekto dobry napad co s tym?
PS: myslite si,ze mozem dostat sepsu???? / otravu krvi/ mamina ma stale strasi a ja sa potom len bojim, ze dojdem o palec/o nohu
ahojte
ja tym trpim uz od detstva..dedicnost
1x mi stahovali cely nechet, a 1x len polku..
pravidelne chodim na pedikuru,
ale uz skoro rok mi mokva lavy palec na nohe..
uz nic nepomaha..uz ani chodit v topankach nemozem
zive maso, hnis a pod. /foto radsej davat nebudem/
ma niekto dobry napad co s tym?
PS: myslite si,ze mozem dostat sepsu???? / otravu krvi/ mamina ma stale strasi a ja sa potom len bojim, ze dojdem o palec/o nohu