Zarastanie nechtov na nohách

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
inflater
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa inflater »

takze tak hosi. ja som tychto vyrezavani, bruseni a trhani podstupil asi 6 krat. posledne necht siel cely dole (anestezou), ale -stale- sa mi to sere a vzdycky ten necht zakrnie a uz to hnisa a fest boli.

nemyslim ze to je zarastanim, pretoze ked som to mal napr. na pravej nohe a chirurg (iny chirurg, fest masiar) oddrapil cast z nechta, spravilo sa mi to na tej istej strane - alebo na opacnej strane toho isteho palca, alebo aj na druhej nohe na palci. takze si myslim ze tam mam nejaku infekciu alebo co.

trhat si to uz nedam ani bohovy. je to bezvyznamne. takze asi tam cosi v tej krvi bude, sak - ked sa vykmasla 1/4 z nechtu na pravej nohe tak to zacalo robit na druhej nohe, jako som pisal, a tak dalej... stale sa to nechce vyliecit.

co s tym mam robit? mam doktorovi povedat nech tam krv odobere a nech to presetri? podotykam ze tam je dajaky bacil :(
marek7944
Amateur
Amateur

zarastanie nechtov na nohach a rukach

Príspevok od používateľa marek7944 »

necital som celu diskusiju ale isto vsetkym pomoze ked zistia ze mu zarasta nechet tak to zacne asi pobolievat....moja rada...robrat pilnik alebo nozik a zoskrabat vrch nechtu...az bude hmatatelne vidno rozdiel..nebolito urcite,po cca2-3 dnoch sa to da naporiadok,a to tak ze nechet to co statil na vrchu si zoberie t.z. z bokov tam kde ten nechet zarasta,a nebudeto boliet az dovtedy kym si zasa neostrihate nechty zle .robim si to uz asi 10rokov a nepoznam nic lepsie a hlavne bez bolestne[/b]
boborko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boborko »

marek...nevizera to az tak nezmyselne teda to idem dnes vyskusat...dufam ze zabere bo problemy s tymto mam uz velmi dlho ale ale sthnute nechet necem...potom dam vediet ci u mna zabralo
marek7944
Amateur
Amateur

u mna to zabera na 100000 percent.pozeral som raz v tv taku diskusiu tam to vraveli cca asi 12 rokov do zadu a potom som to skusil a fungovalo to.tak len riadne pilnikuj alebo skrab :wink:
inflater
Medium Star
Medium Star

... pomaha to aj vtedy ked ten palcek uz je navrety jak globus a ide z neho dost hnisu?
btw ja tam "zive masko" nevidim, len popukanu kozu, takze neviem ci to bude tym zarastanim... zeby tam bola nejaka infekcia ako Kibo mal?
medalon
Novice
Novice

:)

Príspevok od používateľa medalon »

Ja som mal ten isty problem,ale mne ho ani nestrhavali ani nic,dali mi taku pi*ov*** co som si tam mal pchat a bolo to v pohode.Mate z toho iba cierny nechet a boli to raz denne,ale robite si to samy takze si mozte ovladat ako velmi vas to ma boliet(podla toho zalezi ako dlho budete mat tu ranu)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

inflater napísal:... pomaha to aj vtedy ked ten palcek uz je navrety jak globus a ide z neho dost hnisu?
btw ja tam "zive masko" nevidim, len popukanu kozu, takze neviem ci to bude tym zarastanim... zeby tam bola nejaka infekcia ako Kibo mal?
Vsade kde je hnis sa to hemzi bakteriami-cize 100% infekcia. Moj oco kaslal raz na to tak dlho a nic s tym nerobil, az skoncil v nemocnoci s infuziami a ATB.
marek7944
Amateur
Amateur

ked ti to hnisa skus si to vymocit pekne v repiku to pomaha a skus si ten nechet aj tak zoskrabat mozno to pomoze aj v takom horsom stadiu .ja som az tak daleko nedosiel ze mi hnisal nechet,ked to zacne pobolievat tak to treba hned zoskrabat alebo pilnikovat/vrch nectu-a cim viac tak tym lepsie//pozdravujem
inflater
Medium Star
Medium Star

no nic. zobrali mi krv, este im dam moc a pockam na vysledky... mam este jeden problem okrem toho palca tak preto som siel na krv ale nechcem OT

porazi ma ak tam nic nenajdu.

//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2008, 8:25 )
krv je cista. :? uvidime co na to za hodinku povie chirurg...
boborko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

omg...ja som riaden lame...pred par dnami som si to cital ze treba zoskrabat a doteraz som to nespravil...u mna je to tak...pozrem na inu stranku a uz hned zabudnem...ale tak teraz idem :)
inflater
Medium Star
Medium Star

zavidim tomu, komu sa to vylepsi po tych domackych zakrokoch alebo jednou, dvoma navstevami chirurga... mne naordinoval dajaku antibioticku mast tak som si oba palce na oboch nohach dobre premascil :D a pockame do tyzdna...
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

inflater napísal:zavidim tomu, komu sa to vylepsi po tych domackych zakrokoch alebo jednou, dvoma navstevami chirurga... mne naordinoval dajaku antibioticku mast tak som si oba palce na oboch nohach dobre premascil :D a pockame do tyzdna...
ja som asi podobny pripad ako ty :D uz 3 krat azase to citim ze uz pojde dole a vzdy tj raz jna jednej strane a potom zase na druhej a palec :D uvidim
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Co si kupujete male boty ze sa vam to vracia, ja som mal s tym problem len raz, zavinil som si to sam, lebo som si nestrihal nechty pravidelne...

Cize zakrok u lekara a odvtedy pravidelne strihanie...
inflater
Medium Star
Medium Star

male boty? to u mna nehrozi, ja som skor do PC (nielen hier BTW) a von moc nechodim, len ked naozaj treba cosi zariadit :D
a nosim botasky 46tky, su mi tak akurat a palec ma netlaci... 45ky nemozem. a to mi je 15 (193cm 90kg) :D
edimontana
Amateur
Amateur

ouu

Príspevok od používateľa edimontana »

och ludia prave som prisiel zo zakroku...je 00:00...som bol na pohotovosti u jedneho znameho lekara v piestanoch...kokos bal som sa ze to je zarasteny nehet...myslel som ale ze ci to nahodou nebude len napuchnuty palec...ale neee ono to musel byt zarasteny nehet...este to tak povedal,...HMMM PEKNE ZARASTENY NEHET heheee....mna porad vrele preslo....a kedze idem na pracovnu cestu do talianska tam som mu povedal, ze ci by sa s tym nedalo neco robit..a az po taliansku by som chcel s tym neco robit..povedal, ze oka jasne...

tak mi to umrtvil a ze SPRAVIME MALI ZAKROK :..ked to nepomoze tak spravime velky zakrok...tak som sa ho spytal, ze co to je velky zakrkok..on ze operacia nechtoveho lozka...no to bola dalsia vec coho som sa bal..ale nesral sa s tym a to sa mi pacilo dost....tak mi vystrihol len tu napouchnutu cast a isiel som domov..teraz som doma a umrtvenie prestava ucinkovat...mam v sebe ibubrofen..a dufam, ze to nebude vela boliet...ale uz teraz je to pekna bolest...bohaaaaaa.....dufam ale ze to pomoze a ze nebudem musiet ist na operaciu,...aaaaaaaaaa

aaaaa stale to boli viac a viac....bozeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
inflater
Medium Star
Medium Star

boli? :D heh. hadam to po prvom zakroku prejde.. aj ked mne uz anestezou strhali cely necht, aj tak mi to nepreslo. tak dneska idem na stery
edimontana
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa edimontana »

s panom bohom....uz to je v pohode nic neboli ani necitim ze mi neco robil...zajtra dam dole obvazi a som zvedavy co s toho vykukne .. :)) len ta operacie nehtoveho lozka ma sere....

noo sme mi kripli ..he :lol:
boborko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

a oneeeeeeeeeee...dotaz:nvm uz kto ale dakto radil si zoskrabat z nehta tam gde to zarasta...a ako casto to mam robit bo uz zase sa mi to vratilo :?
inflater
Medium Star
Medium Star

ty si radsej nic neskrab a chod s tym k doktorovi.
a pred tym si ten prst nakameruj a daj si to do "video ftipou, LaMa".
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Neviem či je to k téme ale čo robiť keď mi zmodral celý neht na nohe od behania? :D
Napísať odpoveď