Zarastanie nechtov na nohách
:)
Ja som mal ten isty problem,ale mne ho ani nestrhavali ani nic,dali mi taku pi*ov*** co som si tam mal pchat a bolo to v pohode.Mate z toho iba cierny nechet a boli to raz denne,ale robite si to samy takze si mozte ovladat ako velmi vas to ma boliet(podla toho zalezi ako dlho budete mat tu ranu)
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Vsade kde je hnis sa to hemzi bakteriami-cize 100% infekcia. Moj oco kaslal raz na to tak dlho a nic s tym nerobil, az skoncil v nemocnoci s infuziami a ATB.inflater napísal:... pomaha to aj vtedy ked ten palcek uz je navrety jak globus a ide z neho dost hnisu?
btw ja tam "zive masko" nevidim, len popukanu kozu, takze neviem ci to bude tym zarastanim... zeby tam bola nejaka infekcia ako Kibo mal?
ked ti to hnisa skus si to vymocit pekne v repiku to pomaha a skus si ten nechet aj tak zoskrabat mozno to pomoze aj v takom horsom stadiu .ja som az tak daleko nedosiel ze mi hnisal nechet,ked to zacne pobolievat tak to treba hned zoskrabat alebo pilnikovat/vrch nectu-a cim viac tak tym lepsie//pozdravujem
ja som asi podobny pripad ako tyinflater napísal:zavidim tomu, komu sa to vylepsi po tych domackych zakrokoch alebo jednou, dvoma navstevami chirurga... mne naordinoval dajaku antibioticku mast tak som si oba palce na oboch nohach dobre premascila pockame do tyzdna...
-
edimontana
Amateur
ouu
och ludia prave som prisiel zo zakroku...je 00:00...som bol na pohotovosti u jedneho znameho lekara v piestanoch...kokos bal som sa ze to je zarasteny nehet...myslel som ale ze ci to nahodou nebude len napuchnuty palec...ale neee ono to musel byt zarasteny nehet...este to tak povedal,...HMMM PEKNE ZARASTENY NEHET heheee....mna porad vrele preslo....a kedze idem na pracovnu cestu do talianska tam som mu povedal, ze ci by sa s tym nedalo neco robit..a az po taliansku by som chcel s tym neco robit..povedal, ze oka jasne...
tak mi to umrtvil a ze SPRAVIME MALI ZAKROK :..ked to nepomoze tak spravime velky zakrok...tak som sa ho spytal, ze co to je velky zakrkok..on ze operacia nechtoveho lozka...no to bola dalsia vec coho som sa bal..ale nesral sa s tym a to sa mi pacilo dost....tak mi vystrihol len tu napouchnutu cast a isiel som domov..teraz som doma a umrtvenie prestava ucinkovat...mam v sebe ibubrofen..a dufam, ze to nebude vela boliet...ale uz teraz je to pekna bolest...bohaaaaaa.....dufam ale ze to pomoze a ze nebudem musiet ist na operaciu,...aaaaaaaaaa
aaaaa stale to boli viac a viac....bozeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tak mi to umrtvil a ze SPRAVIME MALI ZAKROK :..ked to nepomoze tak spravime velky zakrok...tak som sa ho spytal, ze co to je velky zakrkok..on ze operacia nechtoveho lozka...no to bola dalsia vec coho som sa bal..ale nesral sa s tym a to sa mi pacilo dost....tak mi vystrihol len tu napouchnutu cast a isiel som domov..teraz som doma a umrtvenie prestava ucinkovat...mam v sebe ibubrofen..a dufam, ze to nebude vela boliet...ale uz teraz je to pekna bolest...bohaaaaaa.....dufam ale ze to pomoze a ze nebudem musiet ist na operaciu,...aaaaaaaaaa
aaaaa stale to boli viac a viac....bozeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
edimontana
Amateur
-
DeJF
Addict
Re: Zarastanie nechtov na nohách
nebojhezo napísal:Možno trošku divnná téma, ale zajtra idem s tým k doktorovi a bojím sa ako malý chlapec, na nete som počítal že sa to robí dvomi spôsobmi:
1. Bud sa strhne celý necht![]()
2. Po bokoch palca sa vyreze zarasteny necht a plasticky sa upravia kanaliky toho pacla.
Akože som z toho dosť v pixi, fakt sa bojím...
Máte s tým niekto nejakú skúsenosť? Alebo aspoň na čo sa mám pripraviť...
Ahojte, bože k tejto stránke som sa dostala, že h+adám niečo čo mi pomôže, totižto pred troma rokmi mi urobila tento zákrok jedna úžasná kožná, ktorá to už teraz nerobí, vystrihla mi bočnú stranu až z nechtového lôžka a nikdy potom sa mi to už nevrátilo...je pravda že injekcia bola hnusná..toto leto som nosila stále šlapky, takže z botasiek som to dostať nemohla, horšie je to, že sa mi zapálila tá strana ktorú mi robila a už aj ohnisáva a navyše aj strana na druhej nohe , dotoho som mala na jednej akcii celú noc obuté tenisky a ráno som zistila že mám v prdeli už obidva palce dokopy všetky 4 strany, som zmorená a neviem čo mám robiť čítala som že jeden si to natieral medom asi týžden a v pohode tak skúšam to ale keď si spomeniem 3 roky dozadu ako som to všetkými možnými mastičkami bylinkami a neviem čím na noc obalovala tak pochybujem že mi niečo pomôže, keby som mala jednu stranu idem na zákrok...ale ja mám 4!!!To by som nezniesla..Poraďte mi prosím, u nás v okolí(Trenčiansky kraj) nepoznám chirurga čo by to dobre spravil, mne to robila kožná ktorá má aj kozmetiku a je odborníčka len s tým skončila lebo mala toho veľa a ja si neviem rady..najradšej by som to skúsila ešte niako preliečiť len neviem ako naozaj čakám radu....ďakujem...PEŤA

No... Peta som Ti odpovedal v tom tvojom fore, ale Mr. Kobalt ma upozornil, ze uz tu jedno je, tak napisem aj sem...peta03 napísal:Ahojte, bože k tejto stránke som sa dostala, že h+adám niečo čo mi pomôže, totižto pred troma rokmi mi urobila tento zákrok jedna úžasná kožná, ktorá to už teraz nerobí, vystrihla mi bočnú stranu až z nechtového lôžka a nikdy potom sa mi to už nevrátilo...je pravda že injekcia bola hnusná..toto leto som nosila stále šlapky, takže z botasiek som to dostať nemohla, horšie je to, že sa mi zapálila tá strana ktorú mi robila a už aj ohnisáva a navyše aj strana na druhej nohe , dotoho som mala na jednej akcii celú noc obuté tenisky a ráno som zistila že mám v prdeli už obidva palce dokopy všetky 4 strany, som zmorená a neviem čo mám robiť čítala som že jeden si to natieral medom asi týžden a v pohode tak skúšam to ale keď si spomeniem 3 roky dozadu ako som to všetkými možnými mastičkami bylinkami a neviem čím na noc obalovala tak pochybujem že mi niečo pomôže, keby som mala jednu stranu idem na zákrok...ale ja mám 4!!!To by som nezniesla..Poraďte mi prosím, u nás v okolí(Trenčiansky kraj) nepoznám chirurga čo by to dobre spravil, mne to robila kožná ktorá má aj kozmetiku a je odborníčka len s tým skončila lebo mala toho veľa a ja si neviem rady..najradšej by som to skúsila ešte niako preliečiť len neviem ako naozaj čakám radu....ďakujem...PEŤA![]()
fuha... no, dost hnusna zalezistost... ale ked som bol male deco mal som podobny problem, lebo asi od piatich rokov som si robil pedikuru a dosral som si lozko... Mne to pomohol vyriesit chirurg, pichol injekciu, vystrihol a o 10min som bol OK. inac na ten zapal sa dava ychtiolova mast (neviem ako sa pise ) to zmiernuje zapal, ale pokym tam budes mat nieco (nechet) co ti bude drazdit a tlakom rozskrabavat tu ranu, mast ti nepomoze, ani ziadna bylinka. Treba sa bud naje*at a so slzami v ociach to vystrihnut (neboj poznam tu bolest a casto krat to neuveritelne boli na dotyk), alebo ist k doktorovi a bezbolestne si to nechat odstranit. Stoji ti za to cesta aj do BA. Ak budes mat zaujem mozem zistit aj meno toho chirurga na Kramaroch. Potom staci zavolat a dohodnut termin.
-
Cyrus666
Light Professional
omg ja som s tym mal dlho problemy mne to doktor strhaval asi 7x ale som s tym vyje*** ked sa vam to zapali tak si to mozte spravit aj sami proste zoberte noznice s boku to nadvihnite co najviac sa da a ucvaknite ja viem ze to boli ale boli to mozno minutu a hentak ked vam ho zjebu cely dole tak aj par dni a ten kto si ho uz bol dat strhnut k doktorovi tak ked necht dorastie odpocucam davat male kusky papiera ale hrube pod ten necht na bokoch nech vam to zacne vyrastat von, mne pomohlo odporucam