Cauko. Mam aktivovany tento internet od O2 no nejde mi. Mam HTC Touch Diamond resp MDA Vario IV. Nastavenia mam 100% dobre. skusal som ich nehat automaticky stiahnut.manualne nastavit a aj rozne upravit no nic nepomohlo. Prepaloval som aj ROM kvoli tomu zase a nic nejde. V inom telefone tak isto nejde. otec ma Touch pro a jemu slape v pohode. Bol som v O2 tam som to skusal vyriesit s tehchnikom skusal vselico (to site co som uz skusal) no nic nepomohlo. jeho karta v mojom mobile isal v pohode a tak isto aj net. Napadlo nas jedine vymena simkarty. tak mi dali novu a nic. stale sa ten problem nevyriesil. Uz naozaj netusim co moze byt zle. Ako to mam riesit? mam ist do O2 a hned sa odvolat na niekoho kdo je ,,vyssie" ? kedze obycajny technik alebo kdo s tym uz nic nespravi. v O2 pozerali vsetko mam aktivovane a malo by to ist. no nic . nachapem z toho
bratova frajerka mala tmobile easy pol roka mala simku na ktoru sa nedalo dovolat ani poslat sms zatial co ona mohla za pol roka to nevyriesili menili simky vsetko mozne a nic nakoniec musela zmenit cislo a to jej stare je v databaze zablkovane proste daka hlboka vnutorna systemova chyba ktoru nevedeli vyriesit takze skus zmenit cislo aj simku cim v principe nic nevyriesis ale aspon bude vsetko funkcne
fuuha no moc ste ma nepotesili .. nie nie kazdy ich pouzivame na volanie smsm a net. takze vymena nepripada do ubvahy keby sa dalo ze zmenit cislo a oni by BEZPLATNE mi dovolili vsetkym v kontakte poslat sms ze mam nove cislo tak to by sa dalo plus nejake odskodne samozrejme
lol tomu ani sam nemozes verit co si napisal to by bolo trosku out of reality ze mozem poslat kazdemu SMS ale zo srandy to skus hh posli ziadost na reklamacne som zvedavi na reakciu
Arkaz: a v telefone mas nastavene O2 internet, bo mobil pouzivas ako modem a vlastne mozes aj v mobile pouzivat ten internet, nielen na notebooku, skus si na telefone spustit internet, ak ti nepojde, ti pomozem s nastavenim,SS