02 Data neobmedzene- MEGA PROBLEM ?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Arkaz
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

02 Data neobmedzene- MEGA PROBLEM ?

Príspevok od používateľa Arkaz »

Cauko. Mam aktivovany tento internet od O2 no nejde mi. Mam HTC Touch Diamond resp MDA Vario IV. Nastavenia mam 100% dobre. skusal som ich nehat automaticky stiahnut.manualne nastavit a aj rozne upravit no nic nepomohlo. Prepaloval som aj ROM kvoli tomu zase a nic nejde. V inom telefone tak isto nejde. otec ma Touch pro a jemu slape v pohode. Bol som v O2 tam som to skusal vyriesit s tehchnikom skusal vselico (to site co som uz skusal) no nic nepomohlo. jeho karta v mojom mobile isal v pohode a tak isto aj net. Napadlo nas jedine vymena simkarty. tak mi dali novu a nic. stale sa ten problem nevyriesil. Uz naozaj netusim co moze byt zle. Ako to mam riesit? mam ist do O2 a hned sa odvolat na niekoho kdo je ,,vyssie" ? kedze obycajny technik alebo kdo s tym uz nic nespravi. v O2 pozerali vsetko mam aktivovane a malo by to ist. no nic . nachapem z toho
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

bratova frajerka mala tmobile easy pol roka mala simku na ktoru sa nedalo dovolat ani poslat sms zatial co ona mohla za pol roka to nevyriesili menili simky vsetko mozne a nic nakoniec musela zmenit cislo a to jej stare je v databaze zablkovane proste daka hlboka vnutorna systemova chyba ktoru nevedeli vyriesit takze skus zmenit cislo aj simku :-) cim v principe nic nevyriesis ale aspon bude vsetko funkcne
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

pouzivate obaja, otec a ty, tie karty iba na internet? teoreticky by ste si ich mohli vymenit ak ti ta jeho funguje
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

fuuha no moc ste ma nepotesili :D .. nie nie kazdy ich pouzivame na volanie smsm a net. takze vymena nepripada do ubvahy :) keby sa dalo ze zmenit cislo a oni by BEZPLATNE mi dovolili vsetkym v kontakte poslat sms ze mam nove cislo tak to by sa dalo :D plus nejake odskodne samozrejme :D
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

A este novy telefon k tomu nie? :D
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no sak jasne :D ale nie tak dajako by ma odskodnit mohli kedzesu FER jak tvrdia :D
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

lol :-D tomu ani sam nemozes verit co si napisal :-) to by bolo trosku out of reality ze mozem poslat kazdemu SMS :-D ale zo srandy to skus hh posli ziadost na reklamacne :-D som zvedavi na reakciu
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no ved zajtra tam idem som vedavi co poriesim :( :D
90
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 90 »

Arkaz: a v telefone mas nastavene O2 internet, bo mobil pouzivas ako modem a vlastne mozes aj v mobile pouzivat ten internet, nielen na notebooku, skus si na telefone spustit internet, ak ti nepojde, ti pomozem s nastavenim,SS
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Mobil momentalne nepouzivam ako modem. nejde mi vobec net v mobile. nastavenia mam urcite dobre . vid prvy prispevok
Napísať odpoveď