1. Matovičova vláda (2020-2021) + 1. Hegerova vláda (2021-2023) + Odorova vláda (2023)
Re: 1. Matovičova vláda (2020-2024)
Boji sa o Kalinaka lebo on by isiel hned po nom 
Mohol ešte Gašparovi poďakovať za kus dobrej roboty.
Pred par dňami som čítal, že Jankovská si chce znížiť trest za to, že bude spolupracovať a vypovedať.
Pred par dňami som čítal, že Jankovská si chce znížiť trest za to, že bude spolupracovať a vypovedať.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ono to ci zavru Fica a dalsie politicke spicky, zavisi najma od toho, ci bude niekto spievat. Verim, ze Robo akozto pravnik ma vsetko pravne v poriadku a "v sulade so zakonom" a preto ho moze iba niekto natriet.
Je to bomba, ze takto zatvaraju kazdy tyzden niekoho. Ale tlieskajme si, az budu pravoplatne odsudeni. Zatial sa mozu donekonecna odvolavat a obstruovat a ked polavi korona, zdrhnut do zahranicia (najma ti, na ktorych to este neprislo).
Je to bomba, ze takto zatvaraju kazdy tyzden niekoho. Ale tlieskajme si, az budu pravoplatne odsudeni. Zatial sa mozu donekonecna odvolavat a obstruovat a ked polavi korona, zdrhnut do zahranicia (najma ti, na ktorych to este neprislo).
No neviem neviem, pri tom všetkom, čo oni robili, má určite niekto niečo na neho...možno nahrávku, dokumenty a tak. Oni si strašne dlho mysleli, že sa im nikdy nič nemôže stať a to si človek prestane dávať pozor. Tiež by som pochyboval o tom, že Fico je až taký mastermind...aj dnes vyzeral, ako tá hruška, čo je vo flaške chlastu... 
Tak čo ja viem... Keby sa cítil reálne ohrozený, podľa mňa by už dávno skončil s politikou ako Kiska. Mohol by cez jeho kontakty vykonštruovať nejakú umelú diagnózu a poukazujúc na chorobu to skončiť v politike a v tichosti utiecť niekde na druhý koniec sveta. Politik aj s právnickým vzdelaním je tá najnebezpečnejšia kombinácia v dnešnom sveteephramko napísal: 05 nov 2020, 23:00 No neviem neviem, pri tom všetkom, čo oni robili, má určite niekto niečo na neho...možno nahrávku, dokumenty a tak. Oni si strašne dlho mysleli, že sa im nikdy nič nemôže stať a to si človek prestane dávať pozor. Tiež by som pochyboval o tom, že Fico je až taký mastermind...aj dnes vyzeral, ako tá hruška, čo je vo flaške chlastu...![]()
Však si počkaj, tie súdne obštrukcie kvôli údajnej chorobe ešte možno prídu.
Má akože choré srdiečko a údajne mu robili neviem koľkonásobny bypass, ale za mesiac už bol zdravý ako rybička a nemá ani žiadnu jazvu na hrudníku. Pritom bežne ľudia s takou diagnózou zostávajú aj po úspešnej operácii ŤZP. To jeho údajne stabé srdce je podľa mňa len kritie pre zlyhávajúcu cirhotickú pečeň...
Problém je, že on sa už teraz ani nemá o akých ľudí oprieť. Však sú už všetci vo väzbe. A kto mu zostal? Kaliňák? Haščák, ktorého vydierali? Milenky ako Trošková?
Preto teraz Fico dookola opakuje tie keci o prezumpcii neviny a o práve. Lebo to je to jediné, čo mu teraz zostalo. Spoliehať sa na "spravodlivosť" súdneho systému, ktorý 12 rokov ničil...
Moc je pre neho droga. Preto s politikou skončí asi až keď bude v Leopoldove.
Problém je, že on sa už teraz ani nemá o akých ľudí oprieť. Však sú už všetci vo väzbe. A kto mu zostal? Kaliňák? Haščák, ktorého vydierali? Milenky ako Trošková?
Preto teraz Fico dookola opakuje tie keci o prezumpcii neviny a o práve. Lebo to je to jediné, čo mu teraz zostalo. Spoliehať sa na "spravodlivosť" súdneho systému, ktorý 12 rokov ničil...
Moc je pre neho droga. Preto s politikou skončí asi až keď bude v Leopoldove.
-
starysomar
Hardcore addict
Už aby bolo...
Tiez tak trosku cakam, kedy sa napriklad Kalinak odstahuje niekam do Emiratov. Ja na jeho mieste by som necakal a nepokusal stastie.
V polícii je stále veľa skorumpovaných ľudí, takže Kaliňák dostane určite echo, že má zdrhnúť. Aj Gašpar bol deň pred zatknutím podať na vyšetrovateľov trestné oznámenie.
prečo by utekal, tým by sa fakticky priznal
Z čoho? Prečo? Keď ja sa odsťahujem do Kanady, tak som automaticky úplatkár a skorumpovaná osoba? Slovíčko utiecť tu používame iba my na fóre, on by sa sťahoval, alebo niečo podobné.
Ak sa znášajú okolo Teba podozrenia tak sa idem brániť a nie utekať alebo sťahovať sa
Prečo by som sa mal nejakým spôsobom obhajovať? Existuje aj tzv. pasívna obrana, keď jednoducho budem ignorovať všetky voči mojej osobe adresované útoky. Ja nemám povinnosť sa obhajovať, stačí ak vyhlásim, že som nevinný/nemám s konštruovanými výrokmi nič spoločné, kt. sa navyše ani nezakladajú na pravde. O tom ani nehovoriac, že u nás platí zásada prezumpcie neviny, ak sa vedie trestné stíhanie voči mne.. Navyše, ak ešte ani nebolo vznesené obvinenie voči mojej osobe, tak sa už vôbec nemáme o čom baviť a ďalej sa už nemienim k týmto výrokom vyjadrovaťtyler91 napísal: 10 nov 2020, 9:09 Ak sa znášajú okolo Teba podozrenia tak sa idem brániť a nie utekať alebo sťahovať sa
presne, taky karol mello vlastne vedie tiez len taku pasivnu obranu 
presne takto sa bránil Gašpar pred zadržanímLeslie10 napísal: 10 nov 2020, 10:40 Prečo by som sa mal nejakým spôsobom obhajovať? Existuje aj tzv. pasívna obrana, keď jednoducho budem ignorovať všetky voči mojej osobe adresované útoky. Ja nemám povinnosť sa obhajovať, stačí ak vyhlásim, že som nevinný/nemám s konštruovanými výrokmi nič spoločné a ďalej sa už nemienim k týmto výrokom vyjadrovať
Trošičku som upravil svoj príspevok, ale doplním aj tu, že u nás platí zásada prezumpcie neviny, čiže aj Gašpar je vlastne nevinný až do právoplatnosti odsudzujúceho rozsudku. On možno spravil chybu v tom, že neodišiel skôr, ale Fico a spol. ešte má možnosť sa takýmto spôsobom brániť, pretože voči nim sa ešte ani nezačalo trestné stíhanie. Čo sa týka Gašpara, on už môže iba jedine spochybniť dôvody vznesenia obvinenia, resp. vykonané dôkazy. V teoretickej rovine sa ani nemusí celá jeho vec dostať až do súdnej časti, ale je to mimoriadne nepravdepodobné. Summa summarum, Fico a spol. má ešte oveľa viac možností na manévrovanie
Fico sa bráni akurát modlením, aby Gašpara,Kováčika,Bodora väzba nezlomila
Budú to iba svedecké výpovede, kt. následne môže navrhnúť aj Fico. A aj bude navrhovať, keď sa tá vec dostane až do takého štádia. A nezabúdajme ani na to, že Fico ako poslanec užíva procesnoprávnu imunitu, na základe ktorého ho možno vziať do väzby iba so súhlasom NR SR. Čiže teoreticky ak už mu začína byť poriadne horúco, môže ešte na poslednú chvíľu zmiznúť.tyler91 napísal: 10 nov 2020, 11:05 Fico sa bráni akurát modlením, aby Gašpara,Kováčika,Bodora väzba nezlomila
https://brucho.blbec.online/?search[que ... rEUy-Af1Os
priamo z Thremy. da sa samozrejme vyhladat aj kali
priamo z Thremy. da sa samozrejme vyhladat aj kali
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Aj tato vlada ma nasich ludi, konflity zaujmov atd...
https://sekularisti.sk/pochybne-dotacie ... ne-spolky/
https://sekularisti.sk/pochybne-dotacie ... ne-spolky/