10 ludi vs. 1 tiger

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Kto by vyhral suboj, 10 neozbrojenych ludi vs. 1 tiger?

Tiger
51
39%
Ludia
50
38%
Je mi to uplne jedno lol
29
22%

Celkom hlasov: 130

KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: 10 ludi vs. 1 tiger

Príspevok od používateľa KoCi »

.. Hladaju za 10ti dobrovolnici..
Ked citam, qwerty uz ma premysleny postup ako na to, tak uz len deviati.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

dobre, ja vam to priblizim: predstavte si pitbulla a 10 velkych potkanov, alebo trebars maciek...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

no to je mi teda priama úmera. absolútne dávaš bokom faktor ako inteligencia a ten je dosť podstatný.
//proste.. jeden sa obetuje, tiger ho roztrhá, ostatní mu rozoberú kosti, ktoré sú ostré/dlhé a ubijú/dopichajú ho tam na smrť a už to neriešte ;d
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Tak z qwertyho asi zoológ nebude. Že tiger africký :lol:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

no zoolog asi nie, nepritahuju ma a ani nefandim zvieratkam az takto moc. som na zeny, sice poznam par chlapcov, ktorych extremne vzrusuje rozpravat zazitky z veteriny ako masiruju kravu z vnutra cez prdel a ako jej to robi dobre ze si sem tam pri tom aj riadne prdne, ale oni statocne stoja na mieste, ale to nie je tento moj pripad.

--- takze nejake velke rozdiely, tiger ako tiger. . . . .
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

.. To ano, ludia su z tych, ktori by sa dobrovolne obetovali ako navnada :) .. Kym by medzi sebou zvadzali suboj, koho obetuju, tiger by si triumfalne pospevoval "..desat malych cernoskov, stretol v lese medved, jedneho z nich tam zozral, ostalo ich devat.."
Alebo by najprv tiger musel ratat do 100?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

nemuseli by sa dobrovolne obetovat, tiger ked by bol "zahnany do kuta" tak sam zautoci na toho na koho si bude mysliet ze ma najvacsiu sancu, alebo od koho je najviac ohrozeny, .... :wink:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

"...nie, ty vpredu odstúp, ty nie si pre mňa nebezpečný, ale ten vzadu sa mi zdá, že ma najviac ohrozuje, toho zožeriem ako prvého." Určite nejak takto bude tiger uvažovať :roll:

So zvieratkami ti to nejde. Inak tvoja taktika vyzerá dobre, ale podľa mňa je účinná tak na nejakú maketu, ale nie na skutočného tigra.
life28
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa life28 »

Tiger má podobný organizmus ako ľudia. Síce by sa do jedného z nich zakusol, a labami by ich poškriabal, už päste a kopance by ho oslabili, resp. spôsobili otras mozgu alebo poškodenie miechy, tiež nie je odolný. Jednoznačne ľudia.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

LOL, že rukami ho začať dusiť. :lol:

V podstate taký tiger je prerastená mačka, ale napr. na ľadového medveďa by nestačili ani 20 ľudia. Akékoľvek kopy a údery by ani necítil. Inak, ten tiger podľa mňa detto. To by sa nemohol hýbať, najlepšie ležať a proste čakať, ako mu x ľudí cielene a s plnou silou kope do hlavy. Ale uvedomte si, že v pohybe, v boji, nič také nie je možné. Navyše tí ľudia by si skôr zavadzali, keby ich bolo 10, mohli by sa kopať akurát tak do riti navzájom.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

No asi tak, ako píše hughito. Tiger má omnoho vyšší prah bolesti a nejaký ten človečí buchnát ho maximálne tak rozdráždi. Veď len takého bernardína môžete tĺcť ako koňa a ani nemusí spozorovať, že sa niečo deje (mám kamaráta, čo tomu svojmu usype ranu z celej sily a pes si myslí, že sa chce hrať). A čo potom taký tiger?
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

Tiger je zviera a nie inteligentny robot vyrobeny z kovu, tiez je zranitelny.
if you are encountered by a vicious tiger, your chances of survival are slim to none, their teeth are strong enough to break your bones.

#1. lie down and play dead. if the tiger no longer feels threatened, the tiger will leave and you will survive.

#2. Gag the tiger. tigers have a very strong gag reflex so they will throw up(if preformed incorrectly, you can say goodbye to your hand)

#3. Bite him on the nose. tiger's noses are soft and wet and extremely vulnerable, tiger noses are very sensitive. if you bite the tiger on the nose, the tiger will go through a lot of pain and can create enough time for you to escape.

If you were going to try save someone in a tiger attack, grab a stick or fire extinguisher to pry the tiger away.

Read more: http://wiki.answers.com/Q/How_do_you_su ... z1syi1BDHL
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Na tom videu z predchádzajucej strany vidno, ako tigra bil trubkou. Síce bol ten chlap už zranený, ale uštedril mu nejednu dobrú ranu a tigrovi to veľmi nevadilo. Pochybujem, že ľudská päsť by mu dokázala spôsobiť bolesť. Takisto zlomiť mu nohy, je podľa mňa dosť nepravdepodobné. Ak niekto videl tigra naživo (ja áno), tak vie, aká je to hora svalstva. Netrúfam si napísať, kto by vyhral, ale keby sa dalo, tak stavím na tigra.
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Pre boha robite tu z tigra poloboha pochopte ze 10 ludom by sa neubranil kedze tiger nemoze utocit na 10 ludi naraz
//Dakujem za :minus:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Dobre, položme si otázku: 100 ľudí vs. 1 slon; 1000 ľudí vs. Tyranosaurus, 10 000 ľudí vs. Brontosaurus.
hughito
Redeemer
Redeemer

Treba si uvedomiť, že úderom do nosa tigra nezabijete. V inej situácii to môže stačiť na to, aby sa stiahol. Ale tu máme modelovú sitáuciu, 10 ľudí vs tiger a proste na život a na smrť za každých okolností. Stále si neviem dobre predstaviť, ako dokáže človek holými rukami nohami zabiť tigra. Počet je nedôležitý.
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

uder do nosa sluzi len na omracenie,nie na zabitie. Nechcem tu vypisovat sposoby,ale skus pouzit predstavivost.
Nemusi zomriet v sekunde, ale moze zomriet na zlomeniny vnutorne krvacanie.
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Preco je pocet nedôlezity ? :lol: ved je jasne ze ked bude tiger vs clovek tak tiger je jasny vitaz ale pri presile nemoze tiger utocit na vsetkych
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

najväčšie ulovené tigre mali cez 300kg. Taky velky tvor ma neuveritelnu silu, jednou ranou zabije chlapa. Osobne som hlasoval za vyhru tigra, je to podla mna vec psychologie. Tych ludi je sice mozno
10 a su ovela inteligentnejsi, ale nemaju ziadne zbrane. A aj ich kooperacia sa dostane do mrtveho bodu a poondia sa presne v momente ked uvidia ako dravec jednym uderom drapov stiahol kožu z tvare
ich kolegovi.. Si treba uvedomit,ze niektore tigre su tak silne ze v pohode ulovia aj velkeho medveda.
hughito
Redeemer
Redeemer

Jáj, takže tiger po údere do nosa časom zomrie na vnútorne krvácanie a predtým dokonca bude omráčený. :roll:

#3. Bite him on the nose. tiger's noses are soft and wet and extremely vulnerable, tiger noses are very sensitive. if you bite the tiger on the nose, the tiger will go through a lot of pain and can create enough time for you to escape.
Zamknuté