10 ludi vs. 1 tiger

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Kto by vyhral suboj, 10 neozbrojenych ludi vs. 1 tiger?

Tiger
51
39%
Ludia
50
38%
Je mi to uplne jedno lol
29
22%

Celkom hlasov: 130

UN2552
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: 10 ludi vs. 1 tiger

Príspevok od používateľa UN2552 »

Hughito cital si jeho komentar vobec ? Nepise tam nic o vnutornom krvacani ako nasledok udretia do nosa
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Jeho príspevok nedáva zmysel, lebo používa hypotézu akéhosi omráčenia, ku ktorému nevieme ako ten tiger príde.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

no neviem ako ten uder do nosa funguje, ale pred chvilou som pozeral na youtube nejaky dokument kde reportera napadol lev a ten majitel ho trieskal do nosa /toho leva :D / pästou skoro nonstop ale zovretie nepovolilo. A to si zoberte ze taky lev je omnoho mensi a slabsi ako tiger..
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

hughito napísal:Treba si uvedomiť, že úderom do nosa tigra nezabijete. V inej situácii to môže stačiť na to, aby sa stiahol. Ale tu máme modelovú sitáuciu, 10 ľudí vs tiger a proste na život a na smrť za každých okolností. Stále si neviem dobre predstaviť, ako dokáže človek holými rukami nohami zabiť tigra. Počet je nedôležitý.
daj mi tigra ktory sa nebude hybat/branit a zabijem ho do par minut holymi rukami, a nie nerobim si srandu

a este vam pripomeniem jedno

ked posudzujete, tak nemozete brat v uvahu ziaden strach nic, pretoze tigra tu vykreslujete ako zabijaci stroj, ktory od jedneho bude skakat na druheho a smahom laby ich bude zabijat pricom ludi davate do pozicie slabochov ktori sa pri pohlade nanho poseru

takze 1 tiger, ktory neuteka neboji sa neustupuje, a takisto 10 ludi ktori neustupuju, nemaju ziaden strach, nezmrznu pri pohlade nanho ani nebudu s 1000x vyssim adrenalinom ktory by ich spomalil a oslabil ok?
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

to myslis sibirske ostatne druhy maju okolo 200 -samce.
uz to tu bolo pisane: ak je to otazka "psychologie", tak ten tiger by ani nezautocil,pretoze by sa bal.

hugito
Nikde som nenapisal, ze bude mat vnutorne krvacanie po udere do nosa, ale po sposoboch ktore si mas sam domysliet.
Uder nastane pohybom ruky, neviem co ti mam k tomu viac napisat.
hughito
Redeemer
Redeemer

Akým úderom by si chcel spôsobiť vnútorné krvácanie tigra ? Prosím ťa, zobuď sa.

vendo: Ale ja som to myslel v tom boji, v tej rýchlosti, v tej neprehľadnosti. Nie že ty budeš nehybného tigra čakajúceho, ako mu strčíš ruku do riti a nejakým spôsobom spôsobíš smrteľné vnútorné krvácanie.

Jednoducho pokiaľ ti ľudia nemajú v ruke aspoň kameň, resp. čosi tvrdé alebo ešte lepšie ostré, tak v takom boji sú stále v katastrofálnej nevýhode.

A neviem čo stále narážate na to, že tiger nie je vraždiaci stroj. Nie je to vraždiaci stroj, ale je to divoká šelma, ktorá sa živí zabíjaním koristi vlastnými "rukami." To človek akosi nedokáže. Ďalej má oveľa väčšiu silu, rýchlosť, hmotnosť a vôbec pevnosť stavby tela. Obyčajnými údermi a kopancami, navyše v tom zhone a rýchlosti by ľudia tomu tigrovi nespôsobili nič okrem pohladenia. Navyše, že ten počet 10 ľudí je skôr obmedzujúci, lebo naraz aj tak nič nespravia.
johny29
Medium Star
Medium Star

To ti ozaj musim vsetko vysvetlovat ako malemu dietatu?
Zajdi do ZOO a spytaj sa nejakej tety alebo uja ci by kopance tigrovi neublizili, mozno ti ho aj uspia a ty ho mozes dokopat a potom nam sem posli snimky z rontgenu ako je tiger v poriadku.

Clovek si nevytvoril nastroje preto ze nedokaze zabit ale aby si zjednodusil robotu. Ale ty by si asi potreboval kamen aj na zabitie sliepky.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

johny29 - tak choď a skús rukami zubami nohami utĺcť 70 kilového baránka - a nezabudni to zdokumentovať, rád si to pozriem.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Jeden poriadny kopanec do krku a ten tvoj barankovy argument umrie.
johny29
Medium Star
Medium Star

no uz aj baran je nesmrtelny, som zvedavy na dalsie zviera so super schopnostami.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ja sa tu len smejem az placem z nektorych hlasok :D tiger jedneho zabije ostatni ho rozoberu na kosti, ktorymi ho utlcu.. :smt035 :smt069
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

och nakoniec to dopadne tak ze nejaky fanatici si zozenu toho tigra alebo ine (podobne) zviera a budu tu demonstrovat tuto temu ( lebo urcite sa ta tema netom velmi rychlo siri a sami viete aky su ludia blbci... )= zas nato doplati chuda tiger ...
ja byt v Arene tak urcite nejdem na tigra prvy pockam si ked tam naskacu ty " velky frajery" a dufal by som ze ho daju . :smt037 ... a myslim si ze z 10ludi by som nebol sam...

hlasoval som za Tigra :mafia:
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Vyhrali by ludia, ale rozhodne by nezostali vsetci.

Ide aj o stastie. Tiger ta tiez nemusi prvou ranou trafit, alebo ta moze trafit a nic sa ti nestane.
To iste u ludi. Ti mozu tigra kopnut/buchnut do krku a zlomit mu vaz/hrtan a tiger je KO, no mozu ho buchnut niekde kde to ani poriadne neuciti.

Treba presnejsie specifikovat podmienky lebo toto je potom len o spame.
Tiger nema ziadne super schopnosti (a baran uz vobec nie :D). Clovek ho dokaze zabit aj sam, ale ten clovek by tie poranenia na 99% neprezil.

Moj hlas maju ludia ale ako hovorim, je to aj o stasti / nahode. Rovnako moze 65 kg clovek zabit 130 kg namakaneho vojaka. Staci uder do krku a pazerak je v cudu. Ale u chlapa staci kopanec do vajec :D

A znova, ako to spravili ini, pripominam:
Neberte do uvahy strach a adrenalin, inak by ste ho museli brat do uvahy ako u ludi tak aj u tigra. To by znamenalo ze ani ludia a ani tiger by nebojovali. Tiger a ani ziadne zviera sa do presily nepusti (ako neni vyprovokovany alebo ako to neni grizzly proti 3m turistom) a ludia sa nepustia len tak do tigra. Takze by vsetci sli kade lahsie.
Tato tema je o tom ze by bojovt museli, je to zit alebo zomriet. A jeden sa nemusi obetovat sam. Co ak ho tam hodia ostatni s myslenkou: "Je najslabsi tak ho aspon odlaka."?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Ja vsadzam na tigra. Jeho reflexy, sviznost, sila, ako aj schopnost a instinkt zabijat (bez nastrojov) su na uplne inej urovni, nez u cloveka. Darmo ma clovek inteligenciu, v boji mu bude zbytocna, ked ju nema na co aplikovat. Ibazeby skusil tigra ukecat.
Tu nejako panuje nazor, ze tiger po zabiti prveho ostane hodovat a necha sa dalej mlatit. Pripadne ze ostane stat a cakat kto ho kam udrie. Povedzme, ze clovek vie zasiahnut kriticke miesto - no aku ma sancu, ked je tiger v pohybe a brani sa? Som toho nazoru, ze s kazdym vypadom ludi, by ich bolo o jedneho menej - ked uz nie mrtvola, tak minimalne zranenie a povalenie na zem. Clovek je krehka schranka.

A vobec, desiati na jedneho, to kde sme.

Michaelo, uz macka domaca ma nezvykle silne svalstvo na krku voci zvysku tela. Preto by ma zaujimal ten utok holymi rukami, ktory by tigrovi zlomil vaz :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

inac dost ma pobavila ta myslienka ze staci " tigra kopnut do krku a zlomit mu vaz" a pod. Tiger ma ovela rychlejsie reflexy ako clovek, dokonca aj jeho zrak je lepsi ako nas, vidi mikropohyby ktore my ani nezaznamename.
Dalej si staci pozriet niekde kde maju vystavenu kožu tigra aka je hruba+osrstenie ktore tlmi kazdy naraz a uder.
Ja by som videl sancu v tom keby ti ludia mohli mat aspon mali konar, nemusi byt vobec hruby,
to by som bol ochotny pripustit vyrazny narast sanci, to by sa totiz dalo sa ho snazit pichnut do oka,pripadne poriadne slahnut po nufaku. Ale pokial nemaju nic, tak su na tom v podstate beznadejne..
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

hughito napísal:

vendo: Ale ja som to myslel v tom boji, v tej rýchlosti, v tej neprehľadnosti. Nie že ty budeš nehybného tigra čakajúceho, ako mu strčíš ruku do riti a nejakým spôsobom spôsobíš smrteľné vnútorné krvácanie.
raz sa pytas ci je mozne tigra vobec zabit holymi rukami a nohami, a potom zrazu ci je mozne hybajuceho sa tigra atd atd, ja som ti len napisal ze to viac ako mozne je, dokonca nie tak tazke podla mna
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

KoCi napísal:Ja vsadzam na tigra. Jeho reflexy, sviznost, sila, ako aj schopnost a instinkt zabijat (bez nastrojov) su na uplne inej urovni, nez u cloveka. Darmo ma clovek inteligenciu, v boji mu bude zbytocna, ked ju nema na co aplikovat. Ibazeby skusil tigra ukecat.
trochu abstraktného myslenia do toho. môže komunikovať/koordinovať útok s ostatnými ľudmi, môžu veci plánovať.
KoCi napísal:Michaelo, uz macka domaca ma nezvykle silne svalstvo na krku voci zvysku tela. Preto by ma zaujimal ten utok holymi rukami, ktory by tigrovi zlomil vaz :)
áno, krk (a chrbtica), to sú najpevnejšie veci čo sa mačiek týka. hlavná vec, že ju stačí ľahko potiahnúť za hlavu a za chvost súčasne a je mŕtva.
gogo956 napísal:Dalej si staci pozriet niekde kde maju vystavenu kožu tigra aka je hruba+osrstenie ktore tlmi kazdy naraz a uder.
čiže tiger nemá slabiny?

už tu bolo dokázané, že človek zabil tigra zneškodnením hrtanu a to len rukou.. takisto ak by sa niektorému podarilo vraziť mu do krku ruku, tak by ho akože nezadusil? a k tým očiam, ktoré sú tuna podľa niektorých nevypichnuteľné, to z akého dôvodu? nemôžu mu prstami vtlačiť oči, má tam nejaké silové pole?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Old Dirty Bastard napísal:takisto ak by sa niektorému podarilo vraziť mu do krku ruku, tak by ho akože nezadusil?
Najprv by ti ju prekusol a potom by ju vyvracal, kvôli silnému gag reflexu.

Prečo mi nikto neodpovedal na otázku - ak si myslíte, že počet a inteligencia je dôležitá, tak mi odpovedzte:
Koľko ľudí je potrebných na to aby ste zabili nosorožca holými rukami?
Má 3,5 tony, je skoro slepý, vysoký cca 1,7-2m a kožu má hrubú 2-5cm.
Ďakujem.
johny29
Medium Star
Medium Star

1 ;)
Staci pockat kym umrie sam.
hughito
Redeemer
Redeemer

Tieto abstrakcie ľudí o kopoch na krk a lámaní hrtanov, väzov a neviem čoho všetkého sú úplne na smiech. Propagujú to tu ľudia, ktorí videli akurát dvojitý kop z otočky v TV u Chucka Norrisa.

Pozrite si 100 zápasov K-1 a spravte štatistiku, koľkokrát sa podarilo jednému súperovi kopnúť do hlavy druhého a to ešte tak, aby ho vážnejšie vyradil z hry. A to sú ľudia, jeden proti jednému. Teraz chcem vidieť, ako idete kopať 300 kg rozbehnutú šelmu. Ten ľudský kop ani neucíti a keby bol aj zásah priamy a silný, určite to nie je nič takého, čo by daného tigra vyradilo z hry.

Tieto zvery nemajú kŕčok ako človek, že odhalený a voľný. Už len môj už zosnulý pes, kaukazský ovčiak mal pod krkom nános akejsi zhrubnutej kože a srsti, čiže prirodzená ochrana krku - a to bol malinký niečo cez 60 kg ťažký psík. Teraz si predstavte 300 kg tigra alebo ešte lepšie 800 kg ľadového medveďa. Čo zmôže x ľudí proti takýmto šelmám ? No absolútne nič. Pokiaľ človek nemá nástroj, tak nemá šancu a je jedno, koľko tých ľudí je. To by ich muselo byť 1000 a tá zver by musel umrieť vyčerpaním z toho, ako ich trhá a zabíja.
Zamknuté