10 ludi vs. 1 tiger

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Kto by vyhral suboj, 10 neozbrojenych ludi vs. 1 tiger?

Tiger
51
39%
Ludia
50
38%
Je mi to uplne jedno lol
29
22%

Celkom hlasov: 130

Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: 10 ludi vs. 1 tiger

Príspevok od používateľa Nadeo »

Pre predstavu, viete co je 200-300kg svalov? Podla mna ani 10 ludi by ho nevedelo udrzat(ani by sa tam nezmestili, ked uz)

Chcem vidiet obycajneho cloveka, ktory sa bude snazit toto udrzat na zemi a kopat do toho.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

pinco napísal:Tak tiger nedokáže zabiť 10 ľudí, ale jeden vojak zabije 20 ľudí. To mi chceš vážne nahovoriť? A vôbec sa nebavíme o starcoch, deťoch, ženách, ale o priemerných ľuďoch (muži).
No ale toto nebolo v prvom poste vôbec napísané. Nie je to špecifikované takže sa len môžeme dohadovať čo a ako.
Samozrejme že jeden vojak nezabije 20 iných vojakov alebo chlapov len holými rukami.

KoCi napísal:Michaelo - v tejto teme mozes tipovat kto z koho. No pokial nemas nevyvratitelny argument, je chore bezhlavo tvrdit, ze urcite by vyhrala ta ci ona strana. Aspon zatial tu nejaky rozumny argument, preco by mali vyhrat ludia, nepadol.
V tomto máš pravdu. O tom vlastne hovorím aj ja, ak nebude určených viac informácií o tigrovi a ľuďoch tak môžme len tipovať. Ale takmer na 100% ti viem povedať že ľudia by vyhrali. Rovnako ako by nastala situácia že vyhrá aj tiger. Nikdy nemáš 100% šancu že vyhrá stále len jedna strana ale na 99.9% nastane situácia v ktorej vyhrá jedna alebo druhá strana.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Tak ja som si istý, s výnimkou za vlasy pritiahnutých náhod, že 10 "profesionálnych vycvičených" ľudí s váhou 130kg by nedalo samca tigra sibírskeho na vrchole síl.

Vtipné na tejto pomaly 10-stránkovej téme je, že zatiaľčo zástancovia tigra viacmenej používajú argumenty, zástancovia ľudí si pomáhajú fabuláciami.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:wink: staci byt dobre obleceny a tiger si ani neskrtne . . .
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

ja sa teda oblečiem do tanku :lol: myslím, že v tom prípade mám šancu prežiť 8)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

na zaciatku bola iba informacia ze ludi bude desat a autor to pravdepodobne myslel tak,
ze ide o beznych ludi. Takze nie specialne trenovanych vojakov, nabuchani ramasaci
ktori cele dni len trenuju zabijanie vsetkeho co sa pohne, sa nedaju povazovat za beznych ludi.

Ale dobre, ratajme s tym ze proti tigrovi mozme postavit to najlepsie z ludskeho rodu, tych najsilnejsich
a najlepsie vycvicenych.
V tom pripade, ale ja jasne ze na druhej strane tiez mame pravo postavit geneticky vrchol daneho
biologickeho druhu, tj. obrovskeho dospeleho tigra v plnej sile o hmotnosti 300-330kg, tolko totiz vazili
najtazsia ulovene jedince.
Taky tiger ma ale neskutocnu silu a netreba zabudat na jednu vec a to, ze ludi je sice desat, ale z priestorovych dovodov sa nemozu vsetcia naraz podielat sa ubiti tigra, pretoze sa to jednoducho neda,
nehovoriac o tom ze tiger sa bude neskutocne metat a byt v pohybe.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Najprv som volil ľudí, ale trošku pozmením tip na toho tigra. Predsa len, ak si to zoberieme z reálneho hľadiska, tak môžu na neho útočiť tak max. 3-4 ľudia naraz a holými rukami mu naozaj len ťažko spôsobia smrteľné zranenia. A jedna bomba od tigra dokáže odrovnať podľa mňa aj 100 kilového vojaka, keby tam už takí boli. :|
evilbanana
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evilbanana »

Riesite tu tak absurne veci... ako ked som v skole pocul akoby spoluziaci na hodine Nauka o spolocnosti riesili romsku otazku a ich odpovede boli hodne skolkara alebo rovno facky typu: vodne delo,velka jama,velky ostrov a podobne nezmysli..

Pan karmista zakomplexovany nabuduce sa podpis:)) ty budes urcite jeden z tych chodiacich slovnikov,co?
dwarf
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dwarf »

no zoberme to tak ze kebyze isli ludia utocit na tigra a tiger by nejakeho cloveka pohryzol alebo zranil s labou tak je na 90% z boja vyradeny a lebo tiger ma ostre zuby, ktore prejdu cez kost ako nic. berme do uvahy aj, ze akonahle by niekoho z tych 10 ludi pohryzol s tym, ze by mu odhryzol cast ruky, nohy atd. hned ako toto by sa stalo nastal by sok, cize clovek by nevedel co skor, pravdepodobne by sa z toho pogrcal, kebyze vidi ako mu chyba cast tela, a uz je z boja a tak by to slo az dovtedy kym by tiger nezabil alebo nezranil posledneho cloveka, ktory by zranenian urcite podlahol. Nehovoriac o tom, ze ked tiger skoci na cloveka a zahryzne sa mu do krku alebo stehna ( krcna/stehenna tepna ) clovek je do par sekund mrtvy pokial sa to rychlo neosetri.

niekto predomnou tu spominal Specnaz vojakov, no a ti by co akoze dokazali? mozno by v boji vydrzali o par minut dlhsie ale pochybujem, ze by zabili tigra v jeho najlepsiej forme ( berme, ze by to bol fakt exemplarny kus na vrchole sily, ktory sa neboji nicoho a nikoho rovnako ako berme, ze vojaci by boli najlepsi z najlepsich ). jednoducho holymi rukami ma clovek problem zabit taky kolos ako je tiger

// kolega nadomnou spominal romsku otazku, ved staci pustit tigra na Lunik IX a uvidime kolko ludi by zabil taky tiger, a hned by sme mali na tuto otazku odpoved :D
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Tí rómovia ti stihnú rozobrať celé auto a to ani neprejdeš polkou luníka. Toho tigra by do pár sekúnd oskalpovali, upiekli a zjedli. A z kože by mali luxusný kožuch. :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

dwarf napísal:ved staci pustit tigra na Lunik IX a uvidime kolko ludi by zabil taky tiger, a hned by sme mali na tuto otazku odpoved :D
Toto je podla mna napad za milion, zobrat im odtial vsetky dvere, oplotit to a pustit tam pat tigrov. Ja by som si na take predstavenie kupil listok aj keby stal niekolko stoviek.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

qwerty: Porovnávaš nejakého trápneho psa s 300 kg tigrom ? :lol:

Niektorí tu zase pozerajú moc amerických filmov. Vycvičený vojak je vlastne terminátor a jedným úderom zabíja ľudí na počkanie ako na páse.

Kód: Vybrať všetko

Tak tiger nedokáže zabiť 10 ľudí, ale jeden vojak zabije 20 ľudí.
Dôležitý postreh, niektorí jedinci sú tu totálne odtrhnutí od reality.

life28: Jasné, ten tiger si počká a oni ho pochytajú za nohy a za krk a pritlačia k zemi. :o :shock: :lol: Potom spraví tiger myk a tí piati spadnú ako hnilé hrušky. Žasnem.
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

begbeee napísal:Tak ja som si istý, s výnimkou za vlasy pritiahnutých náhod, že 10 "profesionálnych vycvičených" ľudí s váhou 130kg by nedalo samca tigra sibírskeho na vrchole síl.

Vtipné na tejto pomaly 10-stránkovej téme je, že zatiaľčo zástancovia tigra viacmenej používajú argumenty, zástancovia ľudí si pomáhajú fabuláciami.
ktore rozumne argumenty myslis:
ze niekto da na stranu tigra - 300kg samca,pri tom len jeden druh ma taku vahu a na stranu ludi dame deti,zeny a vozickarov?
alebo prirovnavat 1t vs 10 ludi ku 1 psovi a 10 potkanom, alebo 100 ludi a nosorozes alebo dinosaurs?
alebo pisat o psychologii, ze ludia sa zlaknu? a zabuda sa na tigra, ktory neutoci na ludi(len niektory druh) a ked tak utoci vzdy zozadu a na 10 ludi si netrufne.

Otazky typu ako chytia tigra ako kopnu, snad rukami a nohami a co ze je rychly-ludia su zaostali a bez reflexov.
Vasa predstava je ze:
Tiger ich tam bude zabijat a ludia tam budu stat a cakat kym ich udrie? A ak ho niekto nahodou bude chciet kopnut zozadu alebo chytit tak tiger ho zbada v spatnych zrkadlach a uhne sa.
Aj keby sa nahodou stalo ze ho niekto kopne ,tak sa nic nedeje lebo tiger ma ochrannu vestu , a piesok do oci tiez nefunguje lebo nosi zvaracku prilbu.

Cudne ze keby mal clovek nejaky ostry papek tak by uz mohol vyhrat,a to ako? vsak tigra nechytis ani nekopnes, ale papek to uz dokaze....?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

No ja len hovorím, že keď ti udje prasa na dvorek, tak ho máš problém dostať na zem a chytiť, ne tigra, ale každý si môže veriť čomu chce.
Howgh.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

gogo956 napísal:ludi je sice desat, ale z priestorovych dovodov sa nemozu vsetci naraz podielat na ubiti tigra
z akych priestorovych dovodov? to sa bude ten suboj odohravat v ponorke? zoberte sa desiati za ramena a postavte sa do kruhu, uvidis aky priestor ti v centre zostane.
hd_ napísal:ak si to zoberieme z reálneho hľadiska, tak môžu na neho útočiť tak max. 3-4 ľudia naraz
ležiaceho človeka môže na zemi dokopať aj tucet ľudí, ale na tigra by mohli súčasne útočiť maximálne štyria, tož divné.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

10 ludi neznamena, ze vedia udriet 10x vacsou silou, ze su 10x rychlejsi, 10x odolnejsi.
10 ludi znamena, ze tigrovi potrva 10x viacej casu, nez ich spracuje.

Piesok do oci je snad prvy normalny argument. Vsetky argumenty typu - jeden ho chyti tam, dalsi tam, dalsi skoci z vysky na jeho krk a zlomi mu vaz, dalsi dvaja mu vypichnu oci a jeden ho udusi vlastnou rukou v jeho tlame - su na smiech. Samozrejme, este by sa patrilo spomenut schopnost cloveka trhat kozu vlastnymi rukami a vyrvat mu hrtan. Mozno by bolo fajn ho napred trochu dezorientovat - chytenim za chvost a roztocenim nad hlavou. Ked niekomu z tychto trikov nieco vyjde, potom by hadam bolo nacase, vymenit vypchateho tigra za ziveho.

Nevyhoda cloveka nie je len v neschopnosti sposobit vazne poranenie (tupymi "lahkymi" udermi), ci uhryznutim.. Jeho hlavna nevyhoda spociva v neschopnosti sa voci utoku tigra branit.
Ako sa vie clovek ubranit pred hmotnostou tigra? Ked na kohokolvek skoci 200-300 kil zivej vahy, neustoji to. A to ani nemusi skakat z rozbehu.
Ako sa vie ubranit pred jeho zubami? Clovek je pokryty po celom tele velmi jemnou kozou bez srsti, na ktorej si viete krvave poranenie sposobit aj sami vlastnymi nechtami. Ktorou castou tela sa voci zubom obrnite, aby vas jeho utok neochromil?
Ako vie clovek pred tigrom ujst, ked najvyssia dosiahnuta rychlost cloveka bola 44km/h - olympijsky vykon na 100m. Rychlost tigra sa pohybuje od 50 do 80km/h.
Pazure ani nespominam, mam za to, ze jednym zahnanim laby, ked uz neposkriabe, tak aspon odsoti na zem.

Jedina forma obrany ktora prichadza do uvahy, je krytie sa dalsim clovekom ako zivym stitom, co ovsem automaticky znamena jeho vyradenie z boja.

Tolko z mojej strany, preco som nazoru, ze tiger je vo vyhode.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

okrem ineho ide aj o psychologicky aspekt celej situacie: viete si predstavit ze ste v tesnej blizkosti zvierata co prave trafilo labou tvojho kolegu nalavo od teba stojaceho a jednou ranou ho zabilo? vsade krv, vreskot a plač tažko zranených ludi s natrhnutymi koncatinami. Vy si to neviete predstavit, lebo jedine nasilie co ste zazili boli strielacky na kompe a v piatok vecer facka v krcme. Ale ked ide o zivot, tak sa vecsina ludi prirodzene dostava do urcitej paralyzy, zatial co tu na fore su sami borci s ocelovymi nervami co v pohode kopu tigra do hlavy z otocky a rychlejsie ako on dokaze zareagovat, lamu vazy atd.

Apropo ten napad s hadzanim piesku do oci sa nerata, nakolko to uz je na urovni pouzivania pomocok, to uz potom rovno mozme povedat ze nech hadzu po nom kamene..

Alebo ako par ludi stale spomina, ze tiger pokial nie je na love, tak vraj na clovek nezautoci.. Podla mna je to nezmysel, staci aby ten tiger a ti ludia boli spolu v malom priestore a tiger sa zacne hned citit ohrozeny a s utocenim ziadne problemy mat nebude. Dalsia vec, skuste si pozriet ako rychlo reaguje tiger ked naozaj sa snazi obet zabit, ake ma rychle pohyby, nemyslim teraz vtedy ked iba naoko zapasi s chovatelom napr., ale ked naozaj ide zabijat..
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

OKEJ OKEJ,.... zmena temy.

10 pyrotechnikov vs tiger.
V pyrotechnickom obleku pri plnej vybave a doplnujucich stitoch vas moze tiger maximalne tak oslintat, ale urcite vam nic neprekusi, ani neposkriabe, ani nic . . . .
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Not sure if serious or just plain stupid.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Qwery, ten post som fakt nepochopil.
Zamknuté