a) je spravne.Nadeo napísal: ROFL, to akoze zapalky sa same zapalia a benzin sam od seba poleje tigra?
Qwerty, ja neviem ci si fakt sprosty alebo len trollujes. Ale pre tvoje dobro dufam v druhu moznost...
10 ludi vs. 1 tiger
Re: 10 ludi vs. 1 tiger
-
qwerty-xyz
gangy furt osm na tom lepsie ako ty nie ? maly chudy holohlavy desne skaredy pseudo-skinhead ktory navyse nepobral ani inteligenciu ani uspech u zien, prachy asopn mas ? dufam ze hej,
aspon si zasukas v bordeli . . . .
gangy je presne ten clovek ktory keby stal proti tigrovi tak nad nim mavne tiger labou, ze tento ma uz chudacisko sam os sebou dost toho necham radsej tak . . ..
Gaaaangy ze ta to bavi na mna nieco pisat. Noze skus si zobrat stolicku, postavit sa na nu a pozriet sa do zrkadla, ...
Kokos, takyto ludia vobec nieco povedia na moju osobu. smejem sa a riadne 
gangy je presne ten clovek ktory keby stal proti tigrovi tak nad nim mavne tiger labou, ze tento ma uz chudacisko sam os sebou dost toho necham radsej tak . . ..
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ale no tak. Vráťme sa k téme.
Alebo to zmeníme na Gangy vs. Qwerty-xyz
Alebo to zmeníme na Gangy vs. Qwerty-xyz
-
qwerty-xyz
nie nie, opdme na povodnu temu, lebo pride zly moderator audiotrack, alebo indoktrinovany gothar, ... a pomaze nas tu vsetkych .....
1) Len ty zo seba vies spravit dokonaleho dementa aj bez toho aby ten druhy musel vobec pohnut prstom.qwerty-xyz napísal:gangy furt osm na tom lepsie ako ty nie ? maly chudy holohlavy desne skaredy pseudo-skinhead ktory navyse nepobral ani inteligenciu ani uspech u zien, prachy asopn mas ? dufam ze hej,aspon si zasukas v bordeli . . . .
![]()
![]()
![]()
![]()
Gaaaangy ze ta to bavi na mna nieco pisat. Noze skus si zobrat stolicku, postavit sa na nu a pozriet sa do zrkadla, ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Kokos, takyto ludia vobec nieco povedia na moju osobu. smejem sa a riadne
2) Asi si to neuvedomujes, ale ten "popis" je uplne mimo, co na druhej strane robi tento vystup este vtipnejsim a podciarkuje tvoju zufalost.
Dakujem, mna osobne si nadmieru pobavil.
-
qwerty-xyz
no neviem neviem gangy . . .
podla mna so msa celkom trafil, inak pozdravuj nagyho, vzdy sa usierame v posilke ze sa chlapec stylom zabudol asi tak 15 rokov dozadu. ked nie viac.
si ficite co? stylofky . . . ouu jeeeee. gangy prosim prestan. nie fakt, niekedy by som sa smail, ale to uz ani smiesne nie je ... to je uz daleko za maximalnou trapnostou . . ..
pozdravuj, hej?
podla mna so msa celkom trafil, inak pozdravuj nagyho, vzdy sa usierame v posilke ze sa chlapec stylom zabudol asi tak 15 rokov dozadu. ked nie viac.
si ficite co? stylofky . . . ouu jeeeee. gangy prosim prestan. nie fakt, niekedy by som sa smail, ale to uz ani smiesne nie je ... to je uz daleko za maximalnou trapnostou . . ..
pozdravuj, hej?
Wtf? Ty si sfajceny ci co?
Ak ma chces urazat tak skus tak aby to triezvy clovek pochopil, inak sa to mina ucinku.
//Ci Nagy vznikne prehadzanim pismen v mojom nicku a miernym zdeformovanim? V tom je ten vtip?
///Pockaj, ze ty si sa na mna vypytoval niekoho kto ma pozna, ten ta odbil s tym ze som maly, chudy, skaredy, vyholeny asocialny dement co pocuva nagyho a ty si mu to uveril? OLOLOLOL prosim screenujte to niekto
Ak ma chces urazat tak skus tak aby to triezvy clovek pochopil, inak sa to mina ucinku.
//Ci Nagy vznikne prehadzanim pismen v mojom nicku a miernym zdeformovanim? V tom je ten vtip?
///Pockaj, ze ty si sa na mna vypytoval niekoho kto ma pozna, ten ta odbil s tym ze som maly, chudy, skaredy, vyholeny asocialny dement co pocuva nagyho a ty si mu to uveril? OLOLOLOL prosim screenujte to niekto
-
Hotwire
Addict
FINISH HIM! 
-
qwerty-xyz
[nie, nagy je nas spolocny kamarat, co sa ti podoba na petra nagyho nie ??? ...
ci ? stale nevies o kom tocim ?
Gangy este edjna blba poznamka a dam tu tvoje foto s nagym a kto si to pusti s tym videoklipom posere sa od smiechu . . . .
Gangy este edjna blba poznamka a dam tu tvoje foto s nagym a kto si to pusti s tym videoklipom posere sa od smiechu . . . .
Nie neviem. Nepoznam nikoho kto by sa podobal na nagyho a uz vobec neviem o tom ze by sme mali nejakych spolocnych kamaratov.
Synku ty si v tazkej deziluzii.
Synku ty si v tazkej deziluzii.
-
qwerty-xyz
no neviem mne to pripada ako docela realna foto ...
chces mailom vlastnu fotku ? tvoj album kadeco, 23 fotka . . .
ale nech to neberie v zlom, nagy je cool ....
A KED DOSTANEM BASU TAK NECH AJ GANGY .... GOTHAR DOPREDU TI PISEM ..... HAVE FUN BOYS
A KED DOSTANEM BASU TAK NECH AJ GANGY .... GOTHAR DOPREDU TI PISEM ..... HAVE FUN BOYS
Aha ty myslis byvaleho spoluziaka. Neviem ako teraz vyzera nevideli sme sa uz vyse roka a celkom mi unika spojitost s celou touto saradou.
-
qwerty-xyz
Ty si skutocne naruseny clovek Adrian, cim skor si to uvedomis tym lepsie pre teba aj tvoje okolie.
A len pre tvoju informaciu niesom maly ani skaredy, ani skinhead, ani dement a uz vobec nemam problem s uspechom u zien. Az do predposledneho prispevku som mal pocit ze ti niekto zo srandy ukazal inu osobu a povedal ze som to ja. To len aby v buducnosti tieto tvoje vystupy neboli tak strasne mimo, kedze sa mi v tych zvastoch fakt dost tazko orientovalo.
Uz to mozte zmazat, mam pocit ze uz sa vyburil.
A len pre tvoju informaciu niesom maly ani skaredy, ani skinhead, ani dement a uz vobec nemam problem s uspechom u zien. Az do predposledneho prispevku som mal pocit ze ti niekto zo srandy ukazal inu osobu a povedal ze som to ja. To len aby v buducnosti tieto tvoje vystupy neboli tak strasne mimo, kedze sa mi v tych zvastoch fakt dost tazko orientovalo.
Uz to mozte zmazat, mam pocit ze uz sa vyburil.
-
Hotwire
Addict
Ado nechaj to uz tak, lebo sem poslem vyjadrit sa Dana nech napise aky si diabol a ako vplyvas na ludiqwerty-xyz napísal:a proste neries. ja som myslel ze ste este v aktivnom kontakte. ...aj tak nas o chvilku niekto opmaze. Proste gangy nebud voci mne taky predpojaty.
-
qwerty-xyz
A Duro, nie, usudzoval som to zo starych fotiek, podobne ako aj vy vsetci, vies o com vravim.
Ja som nikdy nebol maly a ani skinhead, jedine tak chudy. Takze mam stale pocit ze sa na tych fotkach pozeras na nespravnu osobu ci co. Ale je pekne vediet ze ta tak fascinujem, uprimne si mi spravil den.
Adrian, vonku je pekne. Povedz mame nech ta vezme na prechadzku.
-
qwerty-xyz
mi-chau moja mama je po smrti od autohavarie v roku 2007, myslim ze s nou uz nikam nepojdem.