tych filmov co som videl je vela no tieto som si zapamatal a spravili dojem
10 Najlepších filmov podľa DEJA
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
1.) Donnie Darko
2.) Brotherhood of war (TAE GUK GI , Pouta Války)
3.) A Clockwork Orange (Mechanický pomaranč)
4.) Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Večný svit nepoškvrnenej mysle)
5.) Full Metal Jacket (Olovená vesta)
6.) Memento
7.) Green Mile (Zelená Míľa)
8.) Forrest Gump
9.) The Shining (Žiarenie)
10.) Butterfly Effect 1
Bonus: na prvom mieste by mal stáť seriál Band of Brothers ale kedže filmy tak filmy
2.) Brotherhood of war (TAE GUK GI , Pouta Války)
3.) A Clockwork Orange (Mechanický pomaranč)
4.) Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Večný svit nepoškvrnenej mysle)
5.) Full Metal Jacket (Olovená vesta)
6.) Memento
7.) Green Mile (Zelená Míľa)
8.) Forrest Gump
9.) The Shining (Žiarenie)
10.) Butterfly Effect 1
Bonus: na prvom mieste by mal stáť seriál Band of Brothers ale kedže filmy tak filmy
-
p4ra
Redeemer
Mam velmi rad filmy, toto je velmi maly pocet toho, co sa mi pacilo. Pre info si klikajte na IMDB a nie je to v poradi.
1. Forrest Gump
2. The Departed
3. The Shawshank Redemption
4. Inside Man
5. Hooligans
6. Pulp Fiction
7. The Sentinel
8. United 93
9. 911 - Loose Change 2nd Edition (nie tak celkom film)
10. Click
11. Cruel Intensions
12. Deja Vu
13. Smokin Aces
14. The Illusionist (jeden z mala filmov, kt. sa mi neskutocne pacil v poslednej dobe)
1. Forrest Gump
2. The Departed
3. The Shawshank Redemption
4. Inside Man
5. Hooligans
6. Pulp Fiction
7. The Sentinel
8. United 93
9. 911 - Loose Change 2nd Edition (nie tak celkom film)
10. Click
11. Cruel Intensions
12. Deja Vu
13. Smokin Aces
14. The Illusionist (jeden z mala filmov, kt. sa mi neskutocne pacil v poslednej dobe)
-
Norick98
Medium Star
1. Vykupenie z vaznice Shawshank -> jednoznacne naj film celkovo
2. Fightclub -> kultovy film a hlavne ten koniec, scenarista musi byt manik
3. Zachrante vojaka Ryana -> naj film z 2.svetovej..to vylodenie na zaciatku nema chybu a koniec tiez.
4. Americka Krasa -> dalsi film ktory som na konci sledoval s otvorenymi ustami a vsetko to este umocnil Kevin Spacey
5. Memento -> jednoznacne najnarocnejsi film na sledovanie deja
6. 7even -> z logickych dovodov kedze tam hra brad pitt z fightclubu, kevin spacey z americkej krasy a morgan freeman z shawshanku
7. Training Day -> najlepsi herecky vykon v podani Denzela Washingtona
skoda ze sa uz take filmy nerobia...z tych novsich sa na to slabo chyta mozno Departed a Prestige
2. Fightclub -> kultovy film a hlavne ten koniec, scenarista musi byt manik
3. Zachrante vojaka Ryana -> naj film z 2.svetovej..to vylodenie na zaciatku nema chybu a koniec tiez.
4. Americka Krasa -> dalsi film ktory som na konci sledoval s otvorenymi ustami a vsetko to este umocnil Kevin Spacey
5. Memento -> jednoznacne najnarocnejsi film na sledovanie deja
6. 7even -> z logickych dovodov kedze tam hra brad pitt z fightclubu, kevin spacey z americkej krasy a morgan freeman z shawshanku
7. Training Day -> najlepsi herecky vykon v podani Denzela Washingtona
skoda ze sa uz take filmy nerobia...z tych novsich sa na to slabo chyta mozno Departed a Prestige
-
Eru
Light Professional
1. Forrest Gump - aj ked aj to je podla knihy. Cital som vrele odporucam ine ako film!
2. Zelena Mila - aj ked aj to je podla knihy
3. Chicago
4. Terminal
5. Star wars prva trilogia - aj ked aj to je podla knihy. Cital som. uplne ako film. neoplati sa citat.
6. kedze su uz podla knihy skoro vsetky tak LOTR. Cital som vsetky knihy od Tolkiena. samozrejme ze odporucam
7. Matrix trilogia
8. Pianista
Ine ma uz teraz nenapadne.
2. Zelena Mila - aj ked aj to je podla knihy
3. Chicago
4. Terminal
5. Star wars prva trilogia - aj ked aj to je podla knihy. Cital som. uplne ako film. neoplati sa citat.
6. kedze su uz podla knihy skoro vsetky tak LOTR. Cital som vsetky knihy od Tolkiena. samozrejme ze odporucam
7. Matrix trilogia
8. Pianista
Ine ma uz teraz nenapadne.
-
krija
VIP
nechce sa mi pisat vsetkych 10 filmov. aj tak tu uz niektore odzneli. ale pre tych, co radi pozeraju filmy s vojnovou tematikou (pravdou, ale je, ze vacsina filmu sa odohrava uz po skonceni WWII. na druhej strane, ale film podla skutocnej udalosti si stoji zato pozriet), by som dal do pozornosti nemecky film So weit die Füße tragen = (Tak daleko, kam ma nohy donesu) Biele peklo
Ked som si isiel ten film pozret, mal som na DVD napisane ze je to cierna komedia, tak reku ze sa zasmejem. Ale do smiechu mi veru neboloColortraincleaner napísal:3. Ken Park
-
tomexx
King
Re: 10 Najlepších filmov podľa DEJA
Skoda ze si napumpovany len americkou komerciou..MP4-22 napísal:takze piste sem svoje najlepsie filmy co ste kedy vydeli Ackove aj Beckove...filmy typu SPIELBERG CAMERON LUCAS a spol....
Som filmovy fajnsmaker a podla mna som zostavil tuto tabulku...
mam rad filmy s dobrym dejom zvratom deja a spol...
1.BASIC (Zelene Peklo)...hra tam Travolta moj milacik,Ide o zvrat deja v poslednych 30 sekundach filmu...
2.Forrest Gump ...tu neni o com stara klasika
3.Pulp Fiction...Tarantino sa teda predstavil v dobrom svetle a zase Travolta...
3.The Butterfly effect...tento film je dost neznami ale odporucam pozriet...
4.Kontakt a Znamenia...tieto filmy su spickovo natocene a pritom su nizkorozspoctove...jednoduchost deja je krasna...
5.VOJNOVE ako (Zachrante vojaka Rayna-Tenka Cervena Linia)...dost krute filmy...
6.Face to Face (Tvorou v Tvar) zase sa stretli Travolta a Nicolas CAGE...
7.Operacia Swordfish...zase zvrat deja a Travolta
8.SAW
9.sem dam klasiky ako Terminator-MATRIX-STAR WARS-a dalsie
10.co ja viem napr...Minority Report za dobry napad...
-P.S. take filmy ako LOTR neuznavam bo su nafilmovane podla knihy...cize nie reziserov napad...PISTE !!! SOM ZVEDAVY NA VASE NAZORY...
1. Pulp Fiction (
), Gauneri, Styri pokoje, Kill Bill, Kill Bill 2, Jackie Brownova, Sin City, Grindhouse: Auto zabijak....jednoznacne Quentin Tarantino
2. Zelene peklo, Nabit a zabit (Lucky number Slavin)...filmy v ktorych sa o vsetkom dozvieme az na konci
3. Rocky 1-5, Rocky Balboa.... nieco co mozem pozerat neustale dookola... a Pavel Rímsky, ktory dabuje Sly-ho je peckovy
2. Zelene peklo, Nabit a zabit (Lucky number Slavin)...filmy v ktorych sa o vsetkom dozvieme az na konci
3. Rocky 1-5, Rocky Balboa.... nieco co mozem pozerat neustale dookola... a Pavel Rímsky, ktory dabuje Sly-ho je peckovy