12 článková batéria na book pavilion
12 článková batéria na book pavilion
ľudia neviete ako je to s batériami na modely hp pavilion rady 6300 ? ja mam konkrétne 6397 a teda chcem 12 článkovu ale v hp sk povedali ze nie su a nebudú a odporučili mi este nejakých partnerov. . no skúsil som a ze novinka na tieto booky 12 článkova za 2990 bez dph, výdrž 5 - 6 hodín a dostupnosť o tyzden. to si robia srandu ? za tu cenu som objednal 2 
-
jakub199
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: 12 článková batéria na book pavilion
Pozri co tam nemas konektor na HP Travel bateriu (ale pravdepodobne nebude) ale co sa tyka tej ceny tak nieje az tak hrozna ja som kupil totoTeroo napísal:ľudia neviete ako je to s batériami na modely hp pavilion rady 6300 ? ja mam konkrétne 6397 a teda chcem 12 článkovu ale v hp sk povedali ze nie su a nebudú a odporučili mi este nejakých partnerov. . no skúsil som a ze novinka na tieto booky 12 článkova za 2990 bez dph, výdrž 5 - 6 hodín a dostupnosť o tyzden. to si robia srandu ? za tu cenu som objednal 2
http://www.alza.sk/hp-nahradni-baterie- ... d67429.htm
a 100% spokojnost akurat to dost dlho nabija , vyzera a vazi to potom jak tehla ale takmer 13,5 hodin vydrz na baterku za to stoji