12 článková batéria na book pavilion

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Teroo
Light Expert
Light Expert

12 článková batéria na book pavilion

Príspevok od používateľa Teroo »

ľudia neviete ako je to s batériami na modely hp pavilion rady 6300 ? ja mam konkrétne 6397 a teda chcem 12 článkovu ale v hp sk povedali ze nie su a nebudú a odporučili mi este nejakých partnerov. . no skúsil som a ze novinka na tieto booky 12 článkova za 2990 bez dph, výdrž 5 - 6 hodín a dostupnosť o tyzden. to si robia srandu ? za tu cenu som objednal 2 :D
jakub199
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: 12 článková batéria na book pavilion

Príspevok od používateľa jakub199 »

Teroo napísal:ľudia neviete ako je to s batériami na modely hp pavilion rady 6300 ? ja mam konkrétne 6397 a teda chcem 12 článkovu ale v hp sk povedali ze nie su a nebudú a odporučili mi este nejakých partnerov. . no skúsil som a ze novinka na tieto booky 12 článkova za 2990 bez dph, výdrž 5 - 6 hodín a dostupnosť o tyzden. to si robia srandu ? za tu cenu som objednal 2 :D
Pozri co tam nemas konektor na HP Travel bateriu (ale pravdepodobne nebude) ale co sa tyka tej ceny tak nieje az tak hrozna ja som kupil toto
http://www.alza.sk/hp-nahradni-baterie- ... d67429.htm

a 100% spokojnost akurat to dost dlho nabija , vyzera a vazi to potom jak tehla ale takmer 13,5 hodin vydrz na baterku za to stoji
Teroo
Light Expert
Light Expert

hm

Príspevok od používateľa Teroo »

no myslim ze taky konektor nemam . . skoda asi zrejme . . a tak ta tvoja vydrzi teda slusne ale na pavilion nie je, inak paviliony nejak moc zeru . . rada NX zvlada raz taku dobu hm :?
stanulik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa stanulik »

chcem kupit 12-clankovu bateriu k notebooku HP PAVILION DV6680.. seria 6500. nepoznate nejaku stranku s dobrymi cenami ? resp. mate skusenosti s touto bateriou v tomto notebooku ? aka je cca vydrz ? naozaj tych 6-7 hod ?
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Ak nemas problem nakupovat na ebay, tak tam to zozenies za dorbu cenu (ci uz neoriginal, alebo original). Ja osobne som kupoval neoriginal do HP nx6310 6-clankovu z UK a uplne v pohode!
Napísať odpoveď