Kód: Vybrať všetko
http://www.slovakiapromotion.com/Kód: Vybrať všetko
http://www.slovakiapromotion.com/
Nepochop ma zle, ale snad v celej Europe, okrem Ceska a Slovenska (vynimajuc Bratislavu a Prahu) sa zije aj cez tyzden. Napr. v takom Zagrebe kludne najdes plne bary a diskoteky aj v utorok. A to vo viacerych mestach Chorvatska, Srbska, Spanielska, Portugalska Anglicka, ci Belgicka. Na Slovensku a Cesku mam stale pocit, ze nie je moc rozvinuty nocny zivot. A ked tento DJ je z inej krajiny, ako napr. Paul Van Dyk, tak on ma spravene turne a vie, ze v inych statoch to zije cez tyzden, tak robi parties cely tyzden a je mu jedno, ze kt. je den.. To, ze na Slovensku zijeme len v piatok a sobotu je nas problem.ANONYMKA17 napísal:Ľudia, hneď by som šla...prečo to musí byť vo 4tok a nie v piatok????fňuk
veď jasné, na Slovensku je to tak...ale ja kvôli tomu v piatok, bo nie som z Blavy a mám ešte aj školské povinnostip4ra napísal:Nepochop ma zle, ale snad v celej Europe, okrem Ceska a Slovenska (vynimajuc Bratislavu a Prahu) sa zije aj cez tyzden. Napr. v takom Zagrebe kludne najdes plne bary a diskoteky aj v utorok. A to vo viacerych mestach Chorvatska, Srbska, Spanielska, Portugalska Anglicka, ci Belgicka. Na Slovensku a Cesku mam stale pocit, ze nie je moc rozvinuty nocny zivot. A ked tento DJ je z inej krajiny, ako napr. Paul Van Dyk, tak on ma spravene turne a vie, ze v inych statoch to zije cez tyzden, tak robi parties cely tyzden a je mu jedno, ze kt. je den.. To, ze na Slovensku zijeme len v piatok a sobotu je nas problem.
Ale prosim ta, ake ze v piatok do skoly, ved 17.11.2006 t.j. den potom je statny sviatok t.j. nikde sa nepracuje a nejde sa do skoly - tak pre to to je presunute na stvrtok !!! A k tej Blave: Kde inde by sa to mohlo konat, ak nie tam, ved na Slovensku nieje miesto, kde by sa mohlo zist 6 tisic ludi pod jednou strechou ...ANONYMKA17 napísal:veď jasné, na Slovensku je to tak...ale ja kvôli tomu v piatok, bo nie som z Blavy a mám ešte aj školské povinnosti
To je tá najlepšia správa, akú som mohla dostať, som ti za ňu zaviazaná xijarda512 napísal:Ale prosim ta, ake ze v piatok do skoly, ved 17.11.2006 t.j. den potom je statny sviatok t.j. nikde sa nepracuje a nejde sa do skoly - tak pre to to je presunute na stvrtok !!! A k tej Blave: Kde inde by sa to mohlo konat, ak nie tam, ved na Slovensku nieje miesto, kde by sa mohlo zist 6 tisic ludi pod jednou strechou ...
to je jeden aspekt. z ineho hladiska: je to stvrtok, ale hned v piatok je volno cize sa nejde do prace ani do skol. dalej nie je to vikend a DJ je vtedy lacnejsi ci ako to napisatp4ra napísal:Nepochop ma zle, ale snad v celej Europe, okrem Ceska a Slovenska (vynimajuc Bratislavu a Prahu) sa zije aj cez tyzden. Napr. v takom Zagrebe kludne najdes plne bary a diskoteky aj v utorok. A to vo viacerych mestach Chorvatska, Srbska, Spanielska, Portugalska Anglicka, ci Belgicka. Na Slovensku a Cesku mam stale pocit, ze nie je moc rozvinuty nocny zivot. A ked tento DJ je z inej krajiny, ako napr. Paul Van Dyk, tak on ma spravene turne a vie, ze v inych statoch to zije cez tyzden, tak robi parties cely tyzden a je mu jedno, ze kt. je den.. To, ze na Slovensku zijeme len v piatok a sobotu je nas problem.
Kód: Vybrať všetko
http://www.slovakiapromotion.com/?pageid=241