16.11.2006 Paul van Dyk v Bratislave !!!!

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
jarda512
Novice
Novice

16.11.2006 Paul van Dyk v Bratislave !!!!

Príspevok od používateľa jarda512 »

Tak co Vy na to? Takmer do roka a do dna mozme zazit dalsie trance, progressive sialenstvo na druhych narodeninach radia FM, tentokrat s #1 DJ Paul van Dyk ... :smt023

Kód: Vybrať všetko

http://www.slovakiapromotion.com/

:smt020
will.i.am
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

znova v bave. mohi by dat nieco aj v kosiciech. boze. bavocentrizmus...
Flipperr
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Flipperr »

co nevies ze Slovensko je iba od Bratislavy po Bystricu :( :( :evil: :evil:
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

Ľudia, hneď by som šla...prečo to musí byť vo 4tok a nie v piatok???? :x fňuk
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

ANONYMKA17 napísal:Ľudia, hneď by som šla...prečo to musí byť vo 4tok a nie v piatok???? :x fňuk
Nepochop ma zle, ale snad v celej Europe, okrem Ceska a Slovenska (vynimajuc Bratislavu a Prahu) sa zije aj cez tyzden. Napr. v takom Zagrebe kludne najdes plne bary a diskoteky aj v utorok. A to vo viacerych mestach Chorvatska, Srbska, Spanielska, Portugalska Anglicka, ci Belgicka. Na Slovensku a Cesku mam stale pocit, ze nie je moc rozvinuty nocny zivot. A ked tento DJ je z inej krajiny, ako napr. Paul Van Dyk, tak on ma spravene turne a vie, ze v inych statoch to zije cez tyzden, tak robi parties cely tyzden a je mu jedno, ze kt. je den.. To, ze na Slovensku zijeme len v piatok a sobotu je nas problem.
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Nepochop ma zle, ale snad v celej Europe, okrem Ceska a Slovenska (vynimajuc Bratislavu a Prahu) sa zije aj cez tyzden. Napr. v takom Zagrebe kludne najdes plne bary a diskoteky aj v utorok. A to vo viacerych mestach Chorvatska, Srbska, Spanielska, Portugalska Anglicka, ci Belgicka. Na Slovensku a Cesku mam stale pocit, ze nie je moc rozvinuty nocny zivot. A ked tento DJ je z inej krajiny, ako napr. Paul Van Dyk, tak on ma spravene turne a vie, ze v inych statoch to zije cez tyzden, tak robi parties cely tyzden a je mu jedno, ze kt. je den.. To, ze na Slovensku zijeme len v piatok a sobotu je nas problem.
veď jasné, na Slovensku je to tak...ale ja kvôli tomu v piatok, bo nie som z Blavy a mám ešte aj školské povinnosti :?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

ANONYMKA17 napísal:veď jasné, na Slovensku je to tak...ale ja kvôli tomu v piatok, bo nie som z Blavy a mám ešte aj školské povinnosti :?
Aj som si myslel. Viem, ze nie si jedina.
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Aj som si myslel. Viem, ze nie si jedina.
Tak je tak, no čo už narobím.. možno niekedy nabudúce xi xi :)
jarda512
Novice
Novice

ANONYMKA17 napísal:veď jasné, na Slovensku je to tak...ale ja kvôli tomu v piatok, bo nie som z Blavy a mám ešte aj školské povinnosti :?
Ale prosim ta, ake ze v piatok do skoly, ved 17.11.2006 t.j. den potom je statny sviatok t.j. nikde sa nepracuje a nejde sa do skoly - tak pre to to je presunute na stvrtok !!! A k tej Blave: Kde inde by sa to mohlo konat, ak nie tam, ved na Slovensku nieje miesto, kde by sa mohlo zist 6 tisic ludi pod jednou strechou ...

ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

jarda512 napísal:Ale prosim ta, ake ze v piatok do skoly, ved 17.11.2006 t.j. den potom je statny sviatok t.j. nikde sa nepracuje a nejde sa do skoly - tak pre to to je presunute na stvrtok !!! A k tej Blave: Kde inde by sa to mohlo konat, ak nie tam, ved na Slovensku nieje miesto, kde by sa mohlo zist 6 tisic ludi pod jednou strechou ...

To je tá najlepšia správa, akú som mohla dostať, som ti za ňu zaviazaná xi :) a s tým sviatkom- tak na ten som úúúúplne zabudla ach :D
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Kto všetko sa chystá na Paula? Ja už som kúpil vstupné obyčajné (pre istotu), čakám ešte na V.I.P vstupenky.

28.10.2006 JE V BLAVE TIEŽ :: DJ TIESTO :: :shock:

http://www.partyzona.sk/v2/clanok-3170
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Van Dyka poznam len z NFSU2 ked tam ma pesnicku Nothing But You a ta je good :)
Lofffoooo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lofffoooo »

paul van dyk je sice good,ale nesiaha Tiestovi ani po :shock: .. :D ... http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=56887 :coffee:
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

uzasne myslim ze tho bude mat grady
MrT
Novice
Novice

Príspevok od používateľa MrT »

p4ra napísal:Nepochop ma zle, ale snad v celej Europe, okrem Ceska a Slovenska (vynimajuc Bratislavu a Prahu) sa zije aj cez tyzden. Napr. v takom Zagrebe kludne najdes plne bary a diskoteky aj v utorok. A to vo viacerych mestach Chorvatska, Srbska, Spanielska, Portugalska Anglicka, ci Belgicka. Na Slovensku a Cesku mam stale pocit, ze nie je moc rozvinuty nocny zivot. A ked tento DJ je z inej krajiny, ako napr. Paul Van Dyk, tak on ma spravene turne a vie, ze v inych statoch to zije cez tyzden, tak robi parties cely tyzden a je mu jedno, ze kt. je den.. To, ze na Slovensku zijeme len v piatok a sobotu je nas problem.
to je jeden aspekt. z ineho hladiska: je to stvrtok, ale hned v piatok je volno cize sa nejde do prace ani do skol. dalej nie je to vikend a DJ je vtedy lacnejsi ci ako to napisat :D :D takze asi tak..
jarda512
Novice
Novice

!!! Listky za 490,- SK sa daju kupit uz len do 15.9.2006 (piatok) !!!

Kód: Vybrať všetko

http://www.slovakiapromotion.com/?pageid=241
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Kto by mal záujem, mám na predaj 2 ks obyčajných vstupeniek, cena 1 000 SK za obidve. Len osobný odber.
Napísať odpoveď