16 rokov a piť pivo (Vplyv na zdravie)

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Toto som niekde na nete našiel :) :
Prílohy
Prospešné vlastnosti piva.rar
Prospešné vlastnosti piva
(6.25 KiB) 132 stiahnutí
pinco
Darca
Darca

Re: 16 rokov a piť pivo (Vplyv na zdravie)

Príspevok od používateľa pinco »

schw33k napísal:No , takže , mám 21 rokov , výšku asi 190 cm , váhu asi 104 kg.
Zaujímalo by ma , či môže mať na zdravie negatívny vplyv z dlhodobého hľadiska , ak chodíme s kamošmi zakončiť každý pracovný týždeň a dajme tomu , že si dám 8 veľkých pív a 5 borovičiek.
len tak ďalej, možno raz z teba niečo bude :wink:
oborpeto
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa oborpeto »

fikus-kukis napísal:Toto som niekde na nete našiel :) :
ten link co som dal tam odkazuje tuna na hojkovi...
a mozem vediet kde si nasiel tuto moju pracu ? :) sa siri dost rychlo :)
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

kinjeril napísal:Nie. Pokial to je fakt len jedno male, tak nie. Skor ti to len prospeje. Aj ked, liecit by si sa mal az od 18, ze? :)

A predsa ma nieco napadlo. Negativom moze byt akurat tak pupek po neakom tom case. :D
Presne tak budes mat pivny sval :D Ja sa bojim ja budem mat potom brucho ako medved lebo mi s kamaratmi oslavujeme aj take veci že su napr. štyri hodiny podme to oslavit :lol:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Mozem teraz ja? Nepamatam si za posledne dva tyzdne jediny denkedy som nebol na pivo resp. som pivo nepil... okrem velkon.pon. to som pil tvrde... som alkoholik? kto napise ze hej pojde karma dole :wink:
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

mozem povedat, ze moj 20 rocny brat chlasta skoro kazdy den po veceroch, pride domov rozbity a nic :) ziadne problemy nema.. ani zavisly nie je :wink:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

sirmisoturbo napísal:.... brat chlasta skoro kazdy den... ani zavisly nie je :wink:
:D Ár jú šur? ... samozrejme, nic v zlom. :)
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

13 rokov / 173 - 174 cm / 72 kg

ked sa da tak nealkoholicke pivo... a niekedy sa "pomylim" tak si dam alko [only flasa]

a zatial zijem ... a dva tri cez tyzden
martinrozok
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa martinrozok »

pi kolko chces alkohol nieje naskodu je pravda ze nici zdravie a sprostie sa z neho ale ak budes tolko pit ze uplne osprosties mozes pit dalej lebo sprostejsi nebudes :)
JoDo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JoDo »

oborpeto napísal:z piva sa nepribera dokonca pomaha chudnut lebo nastartuje metabolizmus. Pivo podporuje travenie.. preto ked si ho das k energetickym jedlam tak z neho priberas, ale z pivka nie...
Ale zasa pivo zvyšuje hladinu estrogénu, ktorý ukladá tuky... z toho asi pivné brucho.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

JoDo napísal:Ale zasa pivo zvyšuje hladinu estrogénu, ktorý ukladá tuky... z toho asi pivné brucho.
nie nie, chlapi nemaju v tele tolko estrogenu, aby to mal oaz taky velky dopad. pivny pupok je z toho, ze pri piti sa vacsinou nic nerobi, len sedi a k tomu sa casto nieco zajeda :wink: resp. ked si da niekto pecenu klobasu, tak po nej nejde hrat futbal ale si da pivo a ked uz je pri jednom tak dalsie nezaskodi :smt006
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

oborpeto napísal:z piva sa nepribera dokonca pomaha chudnut lebo nastartuje metabolizmus. Pivo podporuje travenie..
Ja som niekde čítal, že pivo ti dáva chuť do jedla. Takže to priberanie je možno spôsobené tým.
A malé množstvo alkoholu, dokonca aj každý deň, pomáha organizmu. Ľudia spod Kaukazu pijú dva deci vína každý deň a dožívajú sa v priemere veľmi vysokého veku ;).
(Alkohol rozširuje cievy, takže je znížené riziko infarktu a rôznych srdcovo-cievnych chorôb.)

:arrow: Kľudne pi, ale všetko s mierou.
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

ludia spod Kaukazu piju podla mna dva deci vodky:D ... no,ale k veci...ja si nemyslim ze ma pitie prave piva nejake dobre ucinky na ludske telo,akurat tak chut na sex:D vsetko z mierou to je samozrejme...neplati ze cim viac piva tym viac sexu:P no ale pocula som uz o kupeloch v pive ktore maju vraj naozaj blahodarne ucinky...a pivo podporuje chut do jedla,to tie pivne bakterie:)
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

No ja som sa už 2 týždne riadne nestrieskal. Naposledny na chate. Ono treba poznať mieru a vediet si povedat dosť. Napr. dnes som mal možno 4dc vína a dosť viac som si nedal lebo nechem. (17, 185 cm, 65 kg a IQ ?? )
Jediné čo mi vadí že som niekedy bol veľmi zásadový.(samého ma prekvapili moje príspevky na hojku z 2-3 rokov)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

no co to je tu, pivna zoznamka? tak dam aj ja svoje miery 21 rokoch, 187.5 cm, asik 96 kg iq 125 minimalne. niet na svete lepsej veci nez pivo. krasna chmelova chut, nadherna farba, opojne nalady, precistenie tela aaaa. pivo, napoj pre bohov. mnam. ej mor ho kto kradmou rukou siahne na tvoje pivo.
Napísať odpoveď