18 Wheels of steel
18 Wheels of steel
ktora z tychto hier je najlepsia fakt neviem ktoru si mam stiahnut mozu to byt aj hard trucky hocico pls poradte
Hral som vsetky a najlepsi je Pedal To The Metal.
Ten prvy ma hroznu grafiku, Convoy a Haulin su zas hrozne optimalizovane. Haulin mi zvykne sem tam sekat a to mam 8600 GT 256 MB a 2 GB RAM...
Pedal To The Metal je taky kompromis - vyzera slusne a hra sa vyborne.
//v Haulin sa navyse neda vypnut unava vodica a dost to otravuje, dokonca som to ani nedohral, je tam aj malo benziniek.
Ked ti vyvojari vzdy nieco poseru...keby spojili to naj Pedal to The Metal a Haulin tak by to bola dokonala hra, ale nie
Ten prvy ma hroznu grafiku, Convoy a Haulin su zas hrozne optimalizovane. Haulin mi zvykne sem tam sekat a to mam 8600 GT 256 MB a 2 GB RAM...
//v Haulin sa navyse neda vypnut unava vodica a dost to otravuje, dokonca som to ani nedohral, je tam aj malo benziniek.
Ked ti vyvojari vzdy nieco poseru...keby spojili to naj Pedal to The Metal a Haulin tak by to bola dokonala hra, ale nie
re
to sa da aj dohrat?GothaR napísal:Hral som vsetky a najlepsi je Pedal To The Metal.
ja hravam teraz z nudy haulina, ale nejako to zasekava. je to len taka zabavka na tyzden, dva
Re: re
No to presne neviem, ale Pedal to The metal som povazoval za dohraty ked som uz mal najatych vsetkych naj vodicov s naj kamionmi a len mi naskakovali peniazeMonako2 napísal:to sa da aj dohrat?
ja hravam teraz z nudy haulina, ale nejako to zasekava. je to len taka zabavka na tyzden, dva
Haulin to berie trochu zlozitejsie a hlavne je roztahanejsi, jednoducho ma to az tak nebavilo, no a ta optimalizacia ma uplne dostala...
Asi sa donutim a napisem vyvojarom, nech zoberu zaklad hry z PM a pridaju tam veci z Haulin ako je prisnejsia policia, nutnost presne zaparkovat a hustejsia premavka
Long Haul som hral iba kratko, ale v Pedal To The Metal to bolo tak, ze najprv si musis zarobit dost prachov na vlastny kamion a potom mozes odist od spolocnosti, ktora ta zamestnava. A potom musis mat este aj popularitu na urcitej urovni. V Long Haul tusim ta firma uz nie, tak si musis (asi) len nejako zvysit popularitu.bonedaddy napísal:Viete mi niekto poradit ako si mam najaat tch vodicov v Long Haule nejako nie a nie na to prist