18 Wheels of steel

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
IZZi-BA
Star
Star

18 Wheels of steel

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

ktora z tychto hier je najlepsia fakt neviem ktoru si mam stiahnut mozu to byt aj hard trucky hocico pls poradte
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Hral som vsetky a najlepsi je Pedal To The Metal.
Ten prvy ma hroznu grafiku, Convoy a Haulin su zas hrozne optimalizovane. Haulin mi zvykne sem tam sekat a to mam 8600 GT 256 MB a 2 GB RAM...
Pedal To The Metal je taky kompromis - vyzera slusne a hra sa vyborne.
//v Haulin sa navyse neda vypnut unava vodica a dost to otravuje, dokonca som to ani nedohral, je tam aj malo benziniek.
Ked ti vyvojari vzdy nieco poseru...keby spojili to naj Pedal to The Metal a Haulin tak by to bola dokonala hra, ale nie :(
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

GothaR napísal:Hral som vsetky a najlepsi je Pedal To The Metal.
Ten prvy ma hroznu grafiku, Convoy a Haulin su zas hrozne optimalizovane. Haulin mi zvykne sem tam sekat a to mam 8600 GT 256 MB a 2 GB RAM...
Pedal To The Metal je taky kompromis - vyzera slusne a hra sa vyborne.
//v Haulin sa navyse neda vypnut unava vodica a dost to otravuje, dokonca som to ani nedohral, je tam aj malo benziniek.
Ked ti vyvojari vzdy nieco poseru...keby spojili to naj Pedal to The Metal a Haulin tak by to bola dokonala hra, ale nie :(
to sa da aj dohrat?
ja hravam teraz z nudy haulina, ale nejako to zasekava. je to len taka zabavka na tyzden, dva
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re: re

Monako2 napísal:to sa da aj dohrat?
ja hravam teraz z nudy haulina, ale nejako to zasekava. je to len taka zabavka na tyzden, dva
No to presne neviem, ale Pedal to The metal som povazoval za dohraty ked som uz mal najatych vsetkych naj vodicov s naj kamionmi a len mi naskakovali peniaze :)
Haulin to berie trochu zlozitejsie a hlavne je roztahanejsi, jednoducho ma to az tak nebavilo, no a ta optimalizacia ma uplne dostala...
Asi sa donutim a napisem vyvojarom, nech zoberu zaklad hry z PM a pridaju tam veci z Haulin ako je prisnejsia policia, nutnost presne zaparkovat a hustejsia premavka :) Lebo aj stierace su v Haulin horsie spraveno ako v PM. To neviem pochopit, raz maju nieco dobre spravene a zmenia to k horsiemu :cry:
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

ano mozem potvrdit Pedal to the Metal je najlepsi.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mne sa zas pacil Haulin :D
Prílohy
haulin256.jpg
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

Šu-Do napísal:mne sa zas pacil Haulin :D
vidim, ze mas naburany kamion :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Šu-Do napísal:mne sa zas pacil Haulin :D
No graficky rozdiel nebol az taky velky :) Aj ked tam bol dobry detail s vyuzivanim tlaku v brzdovej sustave, ktory hraca nutil pouzivat skor motorovu brzdu. Ale stale sa drzim toho, ze Pedal to the Metal je najlepsi zo serie :)
bonedaddy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa bonedaddy »

Viete mi niekto poradit ako si mam najaat tch vodicov v Long Haule nejako nie a nie na to prist
Gothar
Moderátor
Moderátor

bonedaddy napísal:Viete mi niekto poradit ako si mam najaat tch vodicov v Long Haule nejako nie a nie na to prist
Long Haul som hral iba kratko, ale v Pedal To The Metal to bolo tak, ze najprv si musis zarobit dost prachov na vlastny kamion a potom mozes odist od spolocnosti, ktora ta zamestnava. A potom musis mat este aj popularitu na urcitej urovni. V Long Haul tusim ta firma uz nie, tak si musis (asi) len nejako zvysit popularitu.
Napísať odpoveď