2 baby a 1 chalan = problem

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

tusken napísal:Ved ludia, qwerty s prepacenim je*te uz na to a nerieste tu nikoho inteligenciu :D o tom tato tema vazne nie je . a padla tu otazka ako by ma mohla potopit .. tak napr na silvestra zobrala priatelkin mobil a poslala m iz neho sms v priatelkinom mene ze ma nenavidi a uz nikdy ma nechce vidiet potom ju vymazala priatelku presviecala ze som ju podviedol v nemenovanom bare ... a ona jej to uverial a asi 2 tyzdne sme sa nevideli vsetko vdaka naj. kamaratke. A ona je celkovo dobra herecka vie sa strasne pretvarovat nepoznat na nej kedy klame. ja proste potrebujem aby sa uz nikdy nestretavala s mojou priatelkou a prestala ma ohovarat aby sme mohli byt spolu v klude a stastni :P ...
chvalabohu za priklad, uz som chcel napisat ze tu pokial nejakym uzivatelom nepriebes tak im nevysvetlis, ....
:D Ludia pochopili ste vaznost situacie ? SHARK POCHOPIL co som tym myslel? ze zeny dokazu byt mrchy, a robit take naprieky a svinstva ze az? ci este stale nedochadza? Tu vam kolega dal prenadherny priklad toho coho je zenska schopna a na to sa ignoraciou ist neda, lebo ocividne holka vyraba problemy.....
A inteligentne sa myslelo ze ked sa holka sprava ako ica a robi hovadiny tak sa na nu musi ist jej zbranami a este silnejsie. Proste kto do teba kamenom tak ty neze si nevsimas, ty do nho calou tatrovkou s kamenami!!!!
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

tusken napísal:Ved ludia, qwerty s prepacenim je*te uz na to a nerieste tu nikoho inteligenciu :D o tom tato tema vazne nie je . a padla tu otazka ako by ma mohla potopit .. tak napr na silvestra zobrala priatelkin mobil a poslala m iz neho sms v priatelkinom mene ze ma nenavidi a uz nikdy ma nechce vidiet potom ju vymazala priatelku presviecala ze som ju podviedol v nemenovanom bare ... a ona jej to uverial a asi 2 tyzdne sme sa nevideli vsetko vdaka naj. kamaratke. A ona je celkovo dobra herecka vie sa strasne pretvarovat nepoznat na nej kedy klame. ja proste potrebujem aby sa uz nikdy nestretavala s mojou priatelkou a prestala ma ohovarat aby sme mohli byt spolu v klude a stastni :P ...
uf no tak to je teda riadna pi*a...obcas si myslim ze pravidlo ze zeny by sa nemali mlatit by sa malo prehodnotit...akoze minimalne facku si ta mrcha zasluzi
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

SchYzo napísal:uf no tak to je teda riadna pi*a...obcas si myslim ze pravidlo ze zeny by sa nemali mlatit by sa malo prehodnotit...akoze minimalne facku si ta mrcha zasluzi
heeeej? faaakt? ty by si udrel zenske nezne stvorenie ? boze ty si ale zlyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy........... :roll: Idioti, do mna sa opierate, a zneuzivate moje prispevky kade tade, dokonca mna kde kto v jednom obvinoval ze by som udrel zenu a pozrime sa, kolega sa tu dokonca aj prizna zeby si zasluzila facku.
---Spravne ludia, zeny su niektore strasne mrchy a pisem to prave preto lebo su schopne podobnych svinstiev ako kolega rozpisal, no a potom je pruser . . . . No tak by bolo dobre kapicku prehodnotit qwertyho nazory, vsak? Lebo vidime ze cica - mica rozhodne nie je najnevinnejsia naj kamaratka ktora zviedla chlapca, ale hnusna mrcha a treba na nu ist DRASTICKEJSIE ako sa na prvy pohlad zda. Shark-ovi mozno (pisem mozno--- to je mala sanca) dojde ze take dievca sa nesmie ignorovat, SchYzo-vi snad ze ani mlatit ju predsa nebudeme, a ze sa spolocne zamyslime a pomozeme chlapcovi riesit situaciu radikalne a SLOVNE.
Keby Sharkovi nahodou nedoslo, bude mi znova skakat po hlave. :lol:
Alebo ma zmaze moderator, s nejakym stupidnym dovodom, pretoze teme sa VENUJEM!!!
CMUK :!: :roll:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

daj mi link kde ta obvinujem alebo inak pisem zeby si zbil zensku.....a ja tiez netvrdim zeby som to urobil, hovorim len to ze si tu facku fakt zasluzi....ostava dufat ze jej tu facku da zivot samotny
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

zmazané dve strany spammu (to je 30 príspevkov !!! ). V boji padli a na česť ich pamiatke boli basou vyznamenaní:

mi-chau
Lub0$
Shark NX
SchYzo
axXis
qwerty-xyz
tusken
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tusken »

Tak po troche uvazovania som dosiel k nazoru ze by bolo najlepsie presvedcit priatelku aby sa s naj. kamaratkou nestretavala. Teraz sa na nu hneva to co sa stalo otriaslo ich vztahom ale po case sa bude hnevat menej a ako ju poznam tak jej mozno aj odpusti. No bude tazke presvecit ju lebo sa poznaju uz vyse 5 rokov .... ma niekto neake napady navrhy ako ju presvedcit aby sa s naj. kamaratkou prestavala stretavat. Alebo ako napomoct tomu aby mi odpustila to ze som jej klamal ? :(
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

nie ze nestretavala ale nech si to slecny medzi sebou vyjasnia a nedokazem pochopit ako ta moze mat rada a stale ti vytikat ze si s jej kamoskou spal ved to uz bolo a na druhej strane ona sama chcela sa vratit ku tebe tak neviem preco to potom tak robi :) treba byt s nou nejako ju zabavat aby prisla na ine myslienky a aby zase ti verila tak ako predtym a neurazala ta
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

tusken napísal:Tak po troche uvazovania som dosiel k nazoru ze by bolo najlepsie presvedcit priatelku aby sa s naj. kamaratkou nestretavala. Teraz sa na nu hneva to co sa stalo otriaslo ich vztahom ale po case sa bude hnevat menej a ako ju poznam tak jej mozno aj odpusti. No bude tazke presvecit ju lebo sa poznaju uz vyse 5 rokov .... ma niekto neake napady navrhy ako ju presvedcit aby sa s naj. kamaratkou prestavala stretavat. Alebo ako napomoct tomu aby mi odpustila to ze som jej klamal ? :(
To že si jej klamal: nevracaj sa k tomu. Keď ti to vyhodí na oči, povedz jej, že sa to stalo keď ste spolu nechodili a že si jej to nepovedal (klamal) napr. lebo si nechcel aby ju to položilo. Dosť. Inak sa skutočne tvár akoby nič a správaj sa normálne ako by sa to nestalo. Ten kto by si mal niečo vyčítať je ona, nie ty. Časom by sa to malo dostať do normálu, tým že sa k tomu budeš vracať tomu len ublížiš. Nevracaj sa ani k tomu že ťa nechala, keď ste späť spolu tak ju zober niekde na výlet a začni sa správať ako predtým.
Jej kamarátka: s tým nespravíš nič. Nasaď na nu ignore, nevolaj, pri stretnutí pozdrav ale moc nekomunikuj. Pozná, že ju máš na háku a si späť s ex - a vzdá to. To či sa s ňou opäť ex spriatelí alebo nie, je bohužiaľ jej vec, ty s tým nič nespravíš tak sa ani nesnaž. Len ukáž že si nad vecou, a v prípade že by sa jej výpady do vášho vzťahu opakovali tak sa to snaž rozpoznať a v predstihu prebrať s priatelkou aby si sa vyhol problémom.
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

tusken napísal:Tak po troche uvazovania som dosiel k nazoru ze by bolo najlepsie presvedcit priatelku aby sa s naj. kamaratkou nestretavala. Teraz sa na nu hneva to co sa stalo otriaslo ich vztahom ale po case sa bude hnevat menej a ako ju poznam tak jej mozno aj odpusti. No bude tazke presvecit ju lebo sa poznaju uz vyse 5 rokov .... ma niekto neake napady navrhy ako ju presvedcit aby sa s naj. kamaratkou prestavala stretavat. Alebo ako napomoct tomu aby mi odpustila to ze som jej klamal ? :(
no mozes vsetko zle co sa vo vasom vztahu stalo zvalit na tu jej "naj kamosku" aj ked pochybujem ze je najlepsia, skor najhnusnejsia. ved toto co si dovoluje by jej snad nikto iny neodpustil. nerozumiem ako sa s nou ta tvoja priatelka dokaze este stale kamaratit.
je smutne ze sa nou nechava tak manipulovat a robi vam vo vztahu bordel. asi potrebuje nejakeho chalana tiez, aby ju zabavil.
najlepsie by bolo fakt presvedcit tu tvoju nech sa s tou svojou najlepsou kamaratkou uz nestretava nepise a nech sa ignoruju, len ci je to mozne..

a este.. preco by mala ona odpustat tebe? ved to ani tak nebola tvoja vina ako tej hnusy co sa vam do toho stale pletie
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

Uz raz som v diskusii vysiel z jedneho "axiomu" a sice, ze zenam nemozno nikdy porozumiet, ale mozno sa o to pokusit.

Tiez sa hovori, ze laska prejde, ale priatelstvo vytrva. Nejak mi chyba trochu viac rozobraty vztah tych dvoch dievcat. Nechce sa mi moc verit, ze ked jedna napisala podrazacku sms priatelovi druhej z jej vlastneho mobilu a..no, proste sama rozbila vztah svojej "naj" kamaratke..ze medzi tymito dievcatami este stale existuje nejake "najlepsie priatelstvo". Ako to teda je? Existuje? Nevyskytla sa predtym medzi nimi nejaka..vyznamna udalost (nechcem hovorit hned o zachrane zivota..), pre ktoru je medzi nimi silne puto? Alebo je to len chodenie von s partiou, kde sa nemozu nevidiet, a tak sa bavia? A kde sa ani ty nemozes tvarit, ze tam nie si a nie je tam ta mrcha, pretoze to by si vobec nebol nad vecou, iba by si sa strapnil a vitazom by bola asi skor ona?

Rada? Nejakym sposobom vyzehlit ten pruser s priznanim sa ku styku s jej naj kamaratkou. Akym, to tazko poradit - neviem, co ste si uz o tom povedali.. Mozes hrat na to, ze si s nou chodil a ona si sex casto vyzadovala, takze co ti zostavalo... Potom by som na tvojom mieste "normalne rozvijal vztah"..proste randil, podnikal spolocne akcie a hlavne by som s nou vela rozpraval o zazitkoch, dalej o kamosoch - kto co povedal, urobil..proste trochu ohovaral. Obcas mozno sms typu "som tam a tam a robim to a to, co robis ty?". Zaujimal by som sa teda aj o jej cinnosti. Dovod je asi jasny - aby si minimalizoval riziko opakovania sa minulosti plus nejak u nej vytvoril schopnost rozoznat, ktora klebeta o tebe je pravdiva a ktora vymyslena..proste si musi vediet aspon v hlave pomysliet "to sa mi nejak nezda, to by neurobil" (plus ak by vedela o kazdom tvojom kroku, tak by si mal "alibi", keby ta dakto ohovara "vcera vecer robil to a to").

Asi by som nesiel do konfliktu s tou jej "drahou" kamaratkou. Vsetci 3 mate medzi sebou specificky vztah a hrotennie moze dopadnut zle. Mozno by som sa tvaril uplne normalne, resp. zdrzanlivo - pozdrav ano, mozno aj nevinny pokec, ale vzdy co najstriedmejsi a v spolocnosti inych ludi. mozno sa to vyriesi aj samo - vsetci ste vo veku, ked sa obcas zvykne "nieco stat" - odchod na studia, za pracou, novy partner, tehotenstvo a neviem co vsetko.

Ak budes vediet o kazdom jej kroku a budete si napr. smskovat, co mate v plane, mozes vcas zabranit, aby sa tvoja partnerka stretala s tou mrchou. Ked ti napise, ze s nou chce dakam ist, tak napis, ze chces ist aj ty s nimi, alebo ze si jej prave pisal, ci nepojdete dakam len vy dvaja. Samozrejme sa to nebude dat urobit zakazdym, ale snad aspon trochu obmedzis ich stretavania plus vyzistis, s kym sa streta radsej - ci s tebou, alebo s nou...
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Loomy napísal:no mozes vsetko zle co sa vo vasom vztahu stalo zvalit na tu jej "naj kamosku" aj ked pochybujem ze je najlepsia, skor najhnusnejsia.
To snáď nemyslíš vážne?:shock: Tak s ním sa rozíde priateľka ktorú nadovšetko miluje, ale aj tak dokáže raz-dva vhupnúť do "vzťahu" s jej priateľkou. Nepísal síce ako dlho trvalo pokiaľ mali spolu sex, ale podľa mňa je to tak intímna záležitosť, že človek, ktorý stratí osobu ktorú miluje a chce ju späť, tak sa nemôže len tak bez mihnutia oka milovať s jej najlepšou priateľkou.
Loomy napísal:a este.. preco by mala ona odpustat tebe? ved to ani tak nebola tvoja vina ako tej hnusy co sa vam do toho stale pletie
Klamal jej - preto by mala odpúšťať ona jemu. Jeho priateľka si nemala nechať zasahovať do vzťahu kamarátkou. Kamarátka nemala ohovárať a ísť po priateľovi svojej kamarátky a on si mal žiaľ liečiť radšej iným spôsobom ako v náručí najlepšej kamarátky svojej bývalej lásky a hlavne potom neklamať. Netvrdím, že je to všetko len jeho vina, ale povedať, že on za to v podstate ani nemôže je podľa mňa viac než prehnané a utešujúce...
tusken
Medium Expert
Medium Expert

Loomy napísal:no mozes vsetko zle co sa vo vasom vztahu stalo zvalit na tu jej "naj kamosku" aj ked pochybujem ze je najlepsia, skor najhnusnejsia. ved toto co si dovoluje by jej snad nikto iny neodpustil. nerozumiem ako sa s nou ta tvoja priatelka dokaze este stale kamaratit.
je smutne ze sa nou nechava tak manipulovat a robi vam vo vztahu bordel. asi potrebuje nejakeho chalana tiez, aby ju zabavil.
najlepsie by bolo fakt presvedcit tu tvoju nech sa s tou svojou najlepsou kamaratkou uz nestretava nepise a nech sa ignoruju, len ci je to mozne..

a este.. preco by mala ona odpustat tebe? ved to ani tak nebola tvoja vina ako tej hnusy co sa vam do toho stale pletie
Ona proste ako kazda baba sa potrebuje niekomu zdoverit ... vyrozpravat a viest tie klasicke babske reci a ona je ta jej dovrnicka :( .. bohuzial je to zakerna manipulativna potvora dnes som sa s priatelkou dohodol ze ak este raz pojdeme kdesi kde bude aj ona alebo sa este niekedy bude s nou o mne bavyt tak je koniec ... ale stretavat sa s nou bude :( to uz jej nezakazem asi ... neviem ako
zmija1313 vies ich vztah bol dost silny ja sa s priatelkou aj a naj, kamaratko upoznam uz vyse dvoch rokov oni dve sa poznaju asi 5 rokov a zazili toho dost umrtia v rodine spolocne prazdniny brigady opatrovanie deti a podobne ..... ta jej naj kamaratka ma ale vo zvyku od nej odhanat chalanou lebo sa boji ze uz nebude mat na nu tolko casu ... je to uplna manipulativna mrcha.....a o tom sexe nemozem povedat ze ona bola iniciatorkou bol som to totiz ja :( a priatelky by sa jej na to urcite pytala a zasa by mi vycitala ze som klamal

//autoeditácia príspevku ( 19 Jun 2009, 17:35 )
Pantinela napísal:Klamal jej - preto by mala odpúšťať ona jemu. Jeho priateľka si nemala nechať zasahovať do vzťahu kamarátkou. Kamarátka nemala ohovárať a ísť po priateľovi svojej kamarátky a on si mal žiaľ liečiť radšej iným spôsobom ako v náručí najlepšej kamarátky svojej bývalej lásky a hlavne potom neklamať. Netvrdím, že je to všetko len jeho vina, ale povedať, že on za to v podstate ani nemôže je podľa mňa viac než prehnané a utešujúce...
no tak v prvom rade nie som ziaden ku***nik od rozchodu po ten sex uplinulo skoro pol roka .... a bolo to viac menej cisto fyzicke :( ziadna laska ani nic podobne proste to na nas prislo... ale viac menej som to zacal ja
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

dnes som sa s priatelkou dohodol ze ak este raz pojdeme kdesi kde bude aj ona alebo sa este niekedy bude s nou o mne bavyt tak je koniec
Tuto cast by som radsej prehodnotil. Z toho, co pises, sa mi zda, ze nie si v postaveni, aby si zakazoval tvojej priatelke, aby sa bavila s tou mrchou o tebe. Ved ked tam nebudes, niekto im v rozhovore o tebe nezabrani.
Vlastne by som priatelke radsej nic nezakazoval, pretoze tie zakazy sa mozu obratit proti tebe (napr. len medzi recou tv. priatelka povie tej 2., ze jej nieco zakazujes a ohovaracka moze zacat). Keby som bol v tvojej kozi, radsej by som ich chcel mat na ociach, ked su spolu. To ale jedine v pripade, ked to dokazes ustat psychicky a dokazes reagovat aj na nejake podrazacke situacie...

Dalsia vec, co mi napada je, ze by mozno nebolo odveci, aby si aj ta 2. baba nasla nejakeho chalana. Mozno by si tomu mohol nejak dopomoct.
tusken
Medium Expert
Medium Expert

Ja uz sa fakt na tu druhu ani nemozem pozriet nemozem ju vystat .... je uplne falosna ... predvcero msme takoto vsetci traja sedeli a mal so mhrozny nerf na nu ... fakt uz ju nechcem vidiet. a keby si nasla chalana velmi by to pomohlo ale ona neni z tych co mavaju trvali vztah ... je to komplikovana tvrdohlava povaha takze chalaan si tak skoro nenajde. :(
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

pantinela, aj tak z mojho pohladu muza je daleko horsie to co spravila ta jej "najlepsia" kamaratka ako to co spravil on.

ta jej kamaratka je proste sebecka ze ide cez mrtvoly aby na nu ta jeho frajerka mala cas. no a chalan tiez pochybil ze sa s nou vyspal, ale tak cudujes sa mu, ked sa mu niekto furt stara do vztahu a ako povedal, ked je to taka dobra herecka?

a podla mna neverim ze ta iniciativa vysla od neho ze po nej siel. ved vies ako dokazu zeny naoko sa tvarit ze nemaju zaujem aby chlapa vyhecovali a on to potom zoberie na seba ze ano chyba bola vo mne a to je presne co ta zenska chce. dalsi dovod aby ho dostala od nej.

na sex su vzdy dvaja takze preco by to mala byt chyba len muzova? preco sa neserie aj na kamaratku? stale si myslim ze by to mal spravit ako som povedal :)
Pantinela
Star
Star

Loomy napísal:pantinela, aj tak z mojho pohladu muza je daleko horsie to co spravila ta jej "najlepsia" kamaratka ako to co spravil on.
Ja si nedovolím povedať, kto spravil čo horšie a kto má na tom najväčší podiel viny, len si nemyslím, že to čo sa stalo môže celé hodiť na tú priateľkinu kamarátku.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Pantinela napísal:Ja si nedovolím povedať, kto spravil čo horšie a kto má na tom najväčší podiel viny, len si nemyslím, že to čo sa stalo môže celé hodiť na tú priateľkinu kamarátku.
a koho ineho to je vina? :roll: no pravdaze este jeho holky ze jej uverila to vsetko....ale keby nebolo tej kamosky nic by sa nestalo :wink:
/edit: btw pantinela neuraz sa ale pripadas mi ako riadna feministka...
Pantinela
Star
Star

SchYzo napísal:a koho ineho to je vina? :roll: no pravdaze este jeho holky ze jej uverila to vsetko....ale keby nebolo tej kamosky nic by sa nestalo :wink:
/edit: btw pantinela neuraz sa ale pripadas mi ako riadna feministka...
:lol: no nie som feministka, život bez vás si neviem predstaviť :wink:
Ja tu nie som na strane tej jeho priateľky, ani na strane jej kamarátky, do tejto témy som ani veľmi nechcela zasahovať, len jednoducho mi prišlo absurdné tvrdenie, že všetku vinu môže hodiť na tú kamarátku.
Veď si len zober, že keby mal normálny, zdravý, pevný vzťah,tak by nemali mať problém si tie hlúposti od svojej kamarátky pekne vydiskutovať. Tak prečo to neurobili? A ak sa dobre pamätám na ten prvý príspevok, tak ona sa na neho ani tak veľmi nehnevá kvôli tomu, že s tou jej kamarátkou mal sex, ale preto, že ON jej KLAMAL, či nie?
Podľa mňa každý z nich nesie svoj podiel viny.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Pantinela napísal::lol: no nie som feministka, život bez vás si neviem predstaviť :wink:
Ja tu nie som na strane tej jeho priateľky, ani na strane jej kamarátky, do tejto témy som ani veľmi nechcela zasahovať, len jednoducho mi prišlo absurdné tvrdenie, že všetku vinu môže hodiť na tú kamarátku.
Veď si len zober, že keby mal normálny, zdravý, pevný vzťah,tak by nemali mať problém si tie hlúposti od svojej kamarátky pekne vydiskutovať. Tak prečo to nurobili? A ak sa dobre pamätám na ten prvý príspevok, tak ona sa na neho ani tak veľmi nehnevá kvôli tomu, že s tou jej kamarátkou mal sex, ale preto, že ON jej KLAMAL, či nie?
Podľa mňa každý z nich nesie svoj podiel viny.
tym ze jej klamal ma podiel viny akurat na tom ze ju nahneval ale nie na tom ze sa vtedy rozisli
Pantinela
Star
Star

SchYzo napísal:tym ze jej klamal ma podiel viny akurat na tom ze ju nahneval ale nie na tom ze sa vtedy rozisli
:roll: áno, ale keby nebolo tej kamarátky, tak by sa mohli jedného dňa pohádať o tom aké bude na druhý deň počasie, nevedeli by si to vydiskutovať a mohli sa rozísť aj tak.
Je zbytočné teraz dumať nad tým, čo by bolo keby...
Svoj názor ohľadom toho, kto má aký podiel viny som vyjadrila, pomôcť im však neviem, preto túto tému nateraz opúšťam. :)
Napísať odpoveď