2 baby a 1 chalan = problem
Tak sme sa hlboko rozpravali a visvitlo z toho ze sa stale velmi hneva koli tomu klamnstvu a nedokaze mi to odpustit... ale ako ju poznam to j uaz tak moc nevytaca ako to ze som bol s jej naj. kamaratkou a koli tomu ju odcudzovali ostatne babi v parti. To neuniesla a stvalo ju to omnoho viac ak oto klamstvo. Takze sme sa chciac ci nie rozisli
...Lubim ju ale takyto vztah nema cenu aby sa stale hnevala na mna a nedokazala sa cez to prehrist..... No co u zivot je svina ..Tunr the page
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
eeh tak ta tvoja tiez nebola bohvieco...drzim ti palce v buducich vztahochtusken napísal:Tak sme sa hlboko rozpravali a visvitlo z toho ze sa stale velmi hneva koli tomu klamnstvu a nedokaze mi to odpustit... ale ako ju poznam to j uaz tak moc nevytaca ako to ze som bol s jej naj. kamaratkou a koli tomu ju odcudzovali ostatne babi v parti. To neuniesla a stvalo ju to omnoho viac ak oto klamstvo. Takze sme sa chciac ci nie rozisli...Lubim ju ale takyto vztah nema cenu aby sa stale hnevala na mna a nedokazala sa cez to prehrist..... No co u zivot je svina ..Tunr the page
Tak toto je fakt zaujimava story
. Jedna vec lepsia ako druha. Ta tvoja ex a asi aj terajsia teda je asi pekne ... ked da na svoju kamosku v takejto situacii a potom robi to co robi. A ta naj je pekna ku.wa ked o.ebala svoju kamosku a potom sa dala dokopy s tebou ked hovorila o tebe to co hovorila. Tu kamosku by som poslal dop.ci a tej druhej by som trochu porozmyslal, ci ma aj rozum. To co robi asi tiez neni normalne. Ale tak vysvetlit treba ze ked ste neni spolu tak je jedno co robis, si volny a mozes si robit co chces.