2012 koniec sveta?
hmm
no už sa teším keď príde rok 2012 a svet nezanikne a všetci skeptici budú hovoriť vidíte mali sme pravdu... lenže ide o to že ani mayovia nepredpovedali zánik sveta len velkú zmenu niečo ako postup.Tak isto ako mnoho iných kultúr lenže ludia si to vykladajú inak a hneď je z toho mánia okolo zániku sveta.Verím že sa niečo stane dosť som o tom premýšlal a zaoberal sa tým ale zánik sveta to určite nebude a podaktorí to možno ani nepostrehnú.Zaujímavejšie veci sa budu diať neskôr ale v tej dobe to už bude normálne 
-
olololwtfomg
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Inac zdá sa mi to alebo má nibiru podobnú dráhu ako Haleyová kométa (bola by sranda keby obe veci do seba navzájom drbli).
btw. kde by som zohnal ten survival book. Ja som vždy o takýchto veciach skeptický (stať sa môže hocičo) takže podľa mňa je lepšie sa na to pripraviť ak to bude mať vlastne nejaký zmysel nikto nemôže vedieť aké by boli v tom období podmienky ak by vlastne boli podmienky na život.
Njn 4 roky sú tak či tak dosť.... uvidíme som zvedavý či to bude už 4. krát v mojom živote čo prežijem predpokladaný koniec sveta
Btw2. koniec sveta má veľmi široký význam.
btw. kde by som zohnal ten survival book. Ja som vždy o takýchto veciach skeptický (stať sa môže hocičo) takže podľa mňa je lepšie sa na to pripraviť ak to bude mať vlastne nejaký zmysel nikto nemôže vedieť aké by boli v tom období podmienky ak by vlastne boli podmienky na život.
Njn 4 roky sú tak či tak dosť.... uvidíme som zvedavý či to bude už 4. krát v mojom živote čo prežijem predpokladaný koniec sveta
Btw2. koniec sveta má veľmi široký význam.
Pocula som,ze v buducnosti ma prist Vytrhnutie. Vtrhnutie zo Zeme tych "dobrych" a deti, cize akokeby zrazu zmiznu. Boh si ich privola k sebe,aby ich uchranil od prenasledovania krestanov,ktore ma v tom case nastat. A na to prenasledovanie si uz jedna sekta, ci co to je, New age, pripravuje gilotiny-na krestanov. Ja len dufam,ze su to podobne keci ako s tym,ze v roku 2000 mal nastat koniec sveta. Nerada by som totiz skoncila na gilotine... 
-
Jeremy
Medium Professional
lol januschka neviem odkial mas tuto teoriu ale mala by ist skor do vtipov...ludia precitajte si prosim aspon tri strany do zadu o com je tato diskusia... ti co sa zapojili novyjanuschka napísal:Pocula som,ze v buducnosti ma prist Vytrhnutie. Vtrhnutie zo Zeme tych "dobrych" a deti, cize akokeby zrazu zmiznu. Boh si ich privola k sebe,aby ich uchranil od prenasledovania krestanov,ktore ma v tom case nastat. A na to prenasledovanie si uz jedna sekta, ci co to je, New age, pripravuje gilotiny-na krestanov. Ja len dufam,ze su to podobne keci ako s tym,ze v roku 2000 mal nastat koniec sveta. Nerada by som totiz skoncila na gilotine...
A co ak mayovia vedeli ze koniec sveta bude v roku 25632, ale boli proste lenivi tak sa na to pri 2012 vybodli? Ak by som teraz hned vedel ze bude fakt koniec sveta, v kutiku duse by som sa trochu aj potesil, sam neviem preco. Ale urcite by som otocil zvysok svojho zivota inym smerom. No obavam sa, aj napriek tomu ze nie som krestan, ze neviem kto svaty vravel ze nebudeme vediet kedy to pride. A keby aj 15 sekund dopredu je malo. A to ma serie.
-
Lord PROXI
King
nedavno som si kupil zuvacku z automatu za 5 SK. chutovo to bola asi ta najhnusnejsia zuvacka vobec. ako dieta som vzdy chcel tu zuvacku a pozerat sa ako sa kotula dole tym zliabkom. a nikdy som ju nemal. a tak som si plnil moj detsky sen. tym som chcel len povedat, ze radsej dohnat teraz ako nikdy. ci uz koniec sveta bude alebo nie. bol to fajn pocit 
-
vivaSlovakia
Guru wannabe