Koncentrovanu vodku?Nadeo napísal:keby vieme ze je koniec sveta tak rusi nieco vymyslia
2012 koniec sveta?
-
Jeremy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
no a potom ked jezis premenil vodu na vino a vsetci skoncili nad.bany co hovili ked jezis chcel znova po vodu
no a k teme...mylsm ze je uplne irelevantne rozmyslat ci bude alebo nebude koniec sveta ci do nas nieco je.ne alebo nie... ved ak by sa nieco stalo bezny useri s tym nic nespravia. iba ak bruce willis alebo chuck
ale tak dakej dobe ladovej by som sa potesil, nech par blbych ludi poriadne vychladne...
no a k teme...mylsm ze je uplne irelevantne rozmyslat ci bude alebo nebude koniec sveta ci do nas nieco je.ne alebo nie... ved ak by sa nieco stalo bezny useri s tym nic nespravia. iba ak bruce willis alebo chuck
ale tak dakej dobe ladovej by som sa potesil, nech par blbych ludi poriadne vychladne...
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Presne takto rozmýšľa asi väčšina ľudí. V skutočnosti je koniec sveta, alebo aspoň našej civilizácie, veľmi reálny. Otázka je, či to bude o desať, tisíc alebo miliardu rokov.Lord PROXI napísal:naco vediet ze bude koniec sveta ?
Ohrozuje nás veľa rôznych vecí, od asteroidov až po naše vlastné slnko, ktoré sa časom premení na červeného obra, ale vtedy bude z našej planéty už iba púšť, keďže voda sa vyparí. Ale toho sa ani tak nemusíme báť, keďže to bude až o niekoľko miliárd rokov
Síce by sme dovtedy mohli byť natoľko vyspelí, že by sme dokázali nejakým spôsobom prežiť, ale pri terajšej mentalite ľudí to asi nebude možné - vôbec si nevážime svoju planétu a spoliehame sa na to, že naši potomkovia vyriešia všetky problémy. Niektorí si možno myslia, že nás Boh ochráni od všetkých nebezpečenstiev - mne to aspoň tak pripadá, keď vidím toľko schopných, ale ľahostajných ľudí. Ale pre istotu sa musíme spoľahnúť sami na seba, veď čo ak náhodou Boh nie je?
Prečo ľudia vidia iba do diaľky 50 až 100 rokov?
Riešením, aspoň zatiaľ, je, podľa mňa, žiť najekologickejšie ako sa dá. Aj keď niektoré štáty sa už snažia byť viac tolerantné k životnému prostrediu, je to len preto, lebo na nich tlačia ich občania. Takže prosím vás, keď nabudúce budete vyhadzovať žuvačku, tak nie do trávy, ale do koša
(Inak, neuznávam Greenpeace a nie som členom Strany zelených a ani som ich nevolil, aj keď už nad tým uvažujem keď pozerám správy a čítam noviny : D)
nikdy nezahubi ludstvo ? je to nezmysel jak traky, cisto z vedeckeho hladiska: Slnko je hviezda a postupne bude silniet a zvacsovat sa, tym padom sa teplota na nasej planete zvacsi/zvysi. Nastanu sucha, tym padom ludstvo vyhynie.Alofok napísal:No ja som si listovala v Biblii a tam bolo že keď Boh zoslal tú dúhu na zem tak povedal že už nikdy nezahubí ľudstvo. Tak teraz ako? Či ono sa zahubí samo však?
never vsetkemu co je v biblii, je tam dost vela nevysvetlitelnych veci. je tam vela veci absurdnych. tak ako cela cirkev je absurdna. ale to je o inom, mam na to proste svoj nazor.
Ale jedno viem isto Zem tu navzdy nebude a ani ludia.
preco si myslis ze vtedy bude ludstvo este stale na tejto planete?stanulik napísal:nikdy nezahubi ludstvo ? je to nezmysel jak traky, cisto z vedeckeho hladiska: Slnko je hviezda a postupne bude silniet a zvacsovat sa, tym padom sa teplota na nasej planete zvacsi/zvysi. Nastanu sucha, tym padom ludstvo vyhynie.