22" a viac LCD
no..., rozlisenie by som nechal vyber na nom. Ja som zo svojej 17ky presiel na 24ku full hd a velmi rychlo som si zvykol a neviem si vynachvalit.
Detaily? Kto preboha hrava s plnymi detailmi? OK, ked potrebujem spravit nejake screeny, tak to na chvilu zapnem, ale inak to nemam rad..., snazim sa skor upravit si cfg, aby bola hra co najprehladnejsia. A musim teda povedat, ze zatial som dokonca ani nemal problem s maximalnymi detailmi v hrach, ktore som hral, a to mam dnes uz priemernu 9800GTX.
A pokial by mal Full HD na 22ke, tak moze kludne ubrat AA, vsak bude mensie pixely a obraz bude prirodzene vyzerat vyhladenejsi...tolko len na okraj.
S 5850 nebudes mat problem na full hd so ziadnou hrou, ci uz sa radis ku grafickym masturbatorom, alebo nie...
//este edit, aby som tiez pridal svoj tip... monitor DELL G2410 mam ja a na hry som s nim maximalne spokojny, lepsie nez mnoho dalsich monitorov HP, Acer, Asus a Samsung, co som mal v rukach... a robi sa aj mensi brasko G2210. Lenze ma to taky hacik, ze DELL monasky sa oplatia asi z CR kupovat jedine
Detaily? Kto preboha hrava s plnymi detailmi? OK, ked potrebujem spravit nejake screeny, tak to na chvilu zapnem, ale inak to nemam rad..., snazim sa skor upravit si cfg, aby bola hra co najprehladnejsia. A musim teda povedat, ze zatial som dokonca ani nemal problem s maximalnymi detailmi v hrach, ktore som hral, a to mam dnes uz priemernu 9800GTX.
A pokial by mal Full HD na 22ke, tak moze kludne ubrat AA, vsak bude mensie pixely a obraz bude prirodzene vyzerat vyhladenejsi...tolko len na okraj.
S 5850 nebudes mat problem na full hd so ziadnou hrou, ci uz sa radis ku grafickym masturbatorom, alebo nie...
//este edit, aby som tiez pridal svoj tip... monitor DELL G2410 mam ja a na hry som s nim maximalne spokojny, lepsie nez mnoho dalsich monitorov HP, Acer, Asus a Samsung, co som mal v rukach... a robi sa aj mensi brasko G2210. Lenze ma to taky hacik, ze DELL monasky sa oplatia asi z CR kupovat jedine
moosha, ako sa píše vyššie, ani 5850 - ka určite nezvládne ani taký Crysis na plných detailoch na fullHD, možno takých 1280x1024. Môžem Ti to potvrdiť, keďže mne to na 4870 - ke na rozlíšení 1280x1024 ide na High detailoch s 4xAA takých 30 - 40 fps.
Takže fullHD jedine na filmy a keďže si písal, že kamoš pozeráva filmy minimálne, tak by som sa na fullHD vykašlal.
Takže fullHD jedine na filmy a keďže si písal, že kamoš pozeráva filmy minimálne, tak by som sa na fullHD vykašlal.
kolko? pol roka? vzdy pride nejaka pecka, ktora polozi vsetky doteraz vydane hry na lopatky svojimi HW narokmi.johny_sk napísal:S 5850 nebudes mat problem na full hd so ziadnou hrou, ci uz sa radis ku grafickym masturbatorom, alebo nie...
Full HD je dobre na pozeranie filmov na hry vsak nie.
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
To myslíš vážne?johny_sk napísal: Detaily? Kto preboha hrava s plnymi detailmi?
S 5970kou budeš mať setsakra problémy s full detailami pri full HD a budeš rád keď Ti to pôjde do 35 fps...
Len na pobavenie, tá všemohúca 5850ka
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=133168
Prekvapený?