3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: 3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
Áno, podľa mňa to je lepšie. Už to nevyzerá až tak umelo.
Tak po neakej dobe opät nieco pridam. 3Ds Max Vray drobne upravy photoshop. 1,5m polys
-
Grim
Darca
...stromy si si robil sám?...
ne stromy su standardne maxove to je jedina vec ktoru v svojich pracach nerobim, som nato dost lenivy 
imho priveľa svetla pod búdou
Zdravím. Chcel by som sa opýtať ako dlho trvá renderovanie v Maxe .. som počul že jeden obrazok kde boli dve hracie kocky a nejake pozadie renderovalo 2 hod. a niečo .. hmm nedavalo mi to logiku .. a potom ako dlho može renderovať napr. nejaku 5 min. animaciu.?
záleží aký sa použije renderer a jeho nastavenia. všeobecne platí pre vyšší čas: vysoké rozlíšenie, detajly. potom nastavenia svetiel, nejaké odrazy, materiály... je toho skrátka hromada. a samozrejme čím výkonnejšie železo, tým rýchlejší render. a ked sa zapojí veľa PC dokopy na jeden výpočet, tak to ide rýchlo 
od pol sekundy az po desiatky hodin
// + pridavam vec, co som robil v lete v robote, aby som trosku ozivil temu. final nemam v high res. len nahlady, co je skoda
// + pridavam vec, co som robil v lete v robote, aby som trosku ozivil temu. final nemam v high res. len nahlady, co je skoda
-
lekoklatik
VIP
fuha, tak tie náhľady sú fakt úbohé, čo je teda fakt škoda 
vyzerá to zaujímavo.
vyzerá to zaujímavo.
Tak sem pridám aj ja kedže som už trošku pokročil. Inak si stále neviem radi s tým sklom, ak by niekto vedel ako ho spravit čo najreálnejšie tak by mohol poradit. Toto som vytvoril v programe Blender 3D
-
Grim
Darca
...zaujímavý abstrakt...a "sklo" je veľmi široký pojem, pretože skiel je strašne veľa druhov...
No myslím to tak že nie také sklo ako je bežne na oknách ale napríklad ako nejaká sklenná váza, cez ktorú sa láme svetlo rôznymi smermi a nie ako cez hranol.
funkcia raytrace, zapina sa v funkciach svetla. Ak si dobre pamatam, ale cim viac skla tym vacsi vypoctovy vykon.
no ten raytrace v blendery nikde neviem nájsť ale ďakujem za info určite sa to bude hodit. Inak som sa s tým ešte trošku pohral a tu je výsledok... 
Mne sa to paci,ale ten material mi pride taky plasticky a moc umely.. skus sa pozriet po nejakom realnejsom, popripadne aj sem tam taky malicky skrabancek by mozno na realite pridal.. Ale malo a male 
ďakujem za názor, som rád že sa to niekomu páči, a určite ešte na tom zamakám, vždy je čo vylepšovať. 
-
Grim
Darca
...je to príliš tmavé a hlavne primitívne jednoduché...bez myšlienky, žiadna originalita ani skill...a tiene sú neprirodzene čierne...žiadny tieň nieje 100% čierny...
grim - súhlasím... tmavé, primitívne jednoduché... len som tým chcel demonštrovať ako som to myslel s tým sklom... A jednoduché to je pretože v blendery mi to modelovanie príde dosť ťažkopádne, viac mi vyhovuje nejaký CAD.
Btw... tu je další môj "art" ktorý je asi tak zo všetkých mojich naj
Btw... tu je další môj "art" ktorý je asi tak zo všetkých mojich naj
-
Grim
Darca
...ale stále je to len o tom, že si vytvoríš Plane, a na neho umiestniš nejaké objekty, ktoré sa dajú vytvoriť dvoma klikmi...5 minút roboty aj so zapnutím PC...prečo neskúsiš niečo zložitejšie?...ale toto má aspoň zaujímavejšie farby...