Také jednoduché GIFko ktoré ukazuje fungovanie zámku v hasiacom prístroji (hlava hasiaceho prístroja), to bude to vrchné uchytenie.
//autoeditácia príspevku (04 Aug 2016, 15:20)
Takže sedadlá by boli, už len operadlá a celá táto zadná časť interiéru bude hotová, tak na 99%. Veľmi pohodlne to nevyzerá, ale to vyriešia podušky, ako na sedadlo tak aj na operadlo. Farbu podušiek ešte nemám vybranú, ale zrejme nejaká khaki, také niečo. A samozrejme ešte bezpečnostné pásy. No a potom sa konečne pustím do samotného kokpitu.
Inak hrúbka plechu na sedátku je 2,5mm, a v okrajoch 3,75mm, kvalitná valcovaná a lisovaná oceľ.
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2016, 19:29)
Základné telo prechodovej komory je už dokončené, približne 7000 polygónov. Kvalita hodná vrtuľníku.
Inak pár slov k budúcemu týždňu. Budem sa naplno venovať fotogrametrií, pretože leto sa už blíži ku koncu, a okrem pár testovacích modelov (ktoré som ukázal aj v tejto téme) nemám absolútne nič. Takže už pôjdem fotiť zrejme finálne veci do prostredia.
//autoeditácia príspevku (14 Aug 2016, 1:50)
Novučičké logo, u mňa absolútna spokojnosť. Jednak to vystihuje to čomu sa venujem (modelovanie,geometria,grafika,...), a taktiež perfektne zakomponované iniciály. Takže toto je pravdepodobne moje finálne a oficiálne logo, netvrdím že konkrétne to ktoré sem pridávam teraz. Detaily ešte zrejme doladím, ale rozhodne koncept bude zachovaný.
Taktiež copyright prekopem úplne od základov, asi sa vrátim znova k tomu kruhu v rohu. Lenže teraz v tom kruhu nebude moje meno ale logo, a meno bude hneď vedľa v nejakej lište.
Inak fotogrametria sa pretiahla ešte minimálne na ďalší týždeň, no čo už, je to celkom pracné.