4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa jackb »

Vyhral volby? 23% odovzdanych hlasov, pri ucasti 68,5%. Ani 76 poslancov poriadne nevie nezbierat.
Plateny troll robi svoju pracu :)

Inak co Dzurinda slubil a nesplnil? My sme nevstupili do EU ani NATO? Ani investory neprisli? Co splnil bradavicnaty brav? Nic. Len predlzuje utrpenie ludi, vyhadzuje statne peniaze na luxus pre seba a priatelov a rozostvava spolocnost. Pritom poskytuje sexulane sluzby este vacsim sviniam ako on.

Suhlasim ale, ze trotel v kazdej teme dokaze len zadierat totalne blbosti a sebareflexia ziadna.

690 tisic hlasov z 3M odovzdanych, je dokaz, ze ho nikto nema rad :)

Zabiak detto. V poslednych volbach len 49% odozdanych hlasov. Ak by mali obaja po 90, to je inak tema. Ani jeden ale nema vacsinu. Takze len patologicky luhar ohyba realitu a ignoruje fakty. Ako v kazdej jednej teme.

Ako velmi mentalne zaostaly musi byt, ked vypisuje nieco, coho pravdivost sa da overit za menej ako minutu? Ale bude sa fanaticky hadzat o zem, ze jeho fasistickych hrdinov vsetci miluju.

A jemu niekto maze posty? Ukradnute posty z inych for a diskusii, trapne obrazky mimo temu, ktore schvaluju teorizmus bez ziadneho textu. Linky bez vysvetlenia preco by na to mal niekto pricetny klikat, vulgarne napadanie uzivatelov. A nic z toho mu vedenie nezmazalo Tak co splieta blbosti.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

curta napísal: 08 júl 2025, 17:43 No keď sú ľudia tých krajín s Ficom a Orbánom spokojní a opakovane ich volia, tak spokojnosť obyvateľov je asi dôležitejšia ako byť prvý v nejakom bruselskom rebríčku.

Heker, liberál bolo v úvodzovkách, lebo práve liberáli sa Cintulu zastávajú a ospravedlňujú ho, pre mnohých je hrdina.
Podstata ale bola v tom, že tento atentátnik na premiéra kričí "nech žije demokracia".
No asi nie, ak by to byt prvy v Bruselskom rebricku znamenalo, ze by boli spokojnejsi, vsakze ?

Drviva vacsina volicov sa nechova racionalne a prinos Fica krajine ani nedokaze odargumentovat. Ty koniec koncov tiez nie. Jediny argument je utok na opacny tabor.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

curta napísal: 08 júl 2025, 17:43lebo práve liberáli sa Cintulu zastávajú a ospravedlňujú ho, pre mnohých je hrdina.
ktori? nepoznam jedineho liberala ktory by sa ho zastavat alebo nebodaj ospravedlnoval... urcite sa naslo par pomatencov ktori v komentaroch to schvalovali, ale zase ich asi nebolo viac nez pomatencov co chceli aby caputova zomrela, ci?

btw, zase si krasne odignoroval vsetky otazky, dokazal si aka si ovca... so sebareflexiou :D :D :D

Autoeditácia príspevku po 5 min 55 sek:
Johnnny napísal: 08 júl 2025, 19:31 Drviva vacsina volicov sa nechova racionalne a prinos Fica krajine ani nedokaze odargumentovat. Ty koniec koncov tiez nie. Jediny argument je utok na opacny tabor.
toto je dalsi dezolatsky paradox, fico spolu s nimi bude donekonecna vykrikovat ako liberali rozsievaju nenavist a rozostvavaju spolocnost ale pritom su to oni ktori furt potrebuju niekoho nenavidiet. nerobia nic ine, akykolvek ficov prihovor je plny nenavisti a hnevu.
ale to je presne to co ovce ako curta nevidia, ze im otaca hlavy od podstatnych problemov (zdravotnictvo, skolstvo a hospodarstvo) a ukazuje na nejakeho "nepriatela" ktoreho treba nenavidiet.

a to robi len fico a spol, liberali ani progresivci to nerobia.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Tento troll tu troluje skoro 2r. Na argumenty nereaguje. Ste s tym OK ze bude dalej pokracovat a ze vase argumenty su uplne zbytocne a nadalej budu zbytocne?
Lebo zbytocne sa tu s tym zasiera tema.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

Curta je prakticky nabeton troll, tak sprosty realne nemoze byt nikto. Oznacit Gaspara za slusneho cloveka, ci co to minule splietal proste nikto pricetne zmyslajuci robit nemoze. Vlastne netusim preco na to tela tupe reagujem.

wladas ma pravdu, davam ho do bloku.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ked ja ho uz zablokovaneho mam dlho :D ale niekedy to neda si precitat od neho nieco, hlavne ked ho niekto quotuje...

myslite inak je to seriozne plateny troll? ze niekto plati za sirenie propagandy na hojkovi?
lebo ak za to plateny neni a je to proste jeho zaluba, trollovat, tak dufam ze raz sa bude ochotny rozpravat o jeho psychologickom fungovani lebo by ma to strasne zaujimalo.

ale na druhu stranu ono je aj dost slusna sanca ze je to nejake prepite/prefetovane/zivotom znicene individuum ktore tomu fakt veri a dava mu to zmysel. ze sa tu snazi oslobodit hojko od nadvlady progresivcov a liberalov...
wladas
Redeemer
Redeemer

Dovod ma nezaujima. To by som sa v tomto svete davno zblaznil keby som musel taketo riesit a spekulovat nad nesmrtelnostou chrusta. Pointa je ze nema zmysel mu venovat ani 1s mojho casu.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ja som rad, ze curta nie je zablokovany. Pretoze moze davat protiargumenty a ja budem rad, ak si tie protiargumenty precitaju ludia krizom-krazom z kazdeho politickeho spektra. Nech aj dzurindovci citaju, nech to citaju az kotlebovci, aj ficovci ci simeckovci. Mozno niektorym tym milovnikom Fica dojde, ze to co rozprava na tlacovkach su castokrat len nezmysli.
wladas
Redeemer
Redeemer

No prave to je ten kamen urazu. Moze ale nedava protiargumenty.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Curta je travič studní.
Ficova vláda je tu zčasti aj preto, že značná časť slopače inklinuje k hulvátstvu, obdivuje bezohľadných vagabundov, lebo ich považuje za silných, ktorí ich ochránia...
Desaťročia tvrdím, že je niečo choré v národe, pre ktorý je vzorom zlodej a vrah - pardón "náš Jurko"

Toto je "elita" - pre svoloč:
opilci.jpg
(zdroj obrázka napríklad https://denikn.cz/1246289/o-ficove-vlad ... t-simecka/)
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

O bezohľadných vagabundoch budú hovoriť práve zástancovia "liberálnej" totality, čo každý iný názor chcú zakázať.

O ich inteligencii dnes vedie tento:

Koľko progresívcov treba na výmenu žiarovky?
Žiadneho, budú radšej sedieť v tme a obviňovať z toho Fica
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

počas trvania procesu s Cintulom vám zo Súmračnej prikázali byť aktívni a trollovať, čo sa dá?

Znovu prejavuješ dobrého kresťana v sebe, boh aj s ježišom sú na teba hrdí, toto je tá pravá kresťanská láska.
jackb
Redeemer
Redeemer

Nic k veci, len dristy ukradnute z inych diskusii. Pritom ani raz nazor naprejavil. Len kopirovany hnoj, 672-krat.
Aj tu debilinu na zaver ukradol zo smerackych sraciek pod dakym videom na FAB. A tam ma svojich - za iny nazor chcu cloveka zabijat.

V origianli to je samozrejme kriticky na fasitov ako on, ktori za vseto vinia Matovica, aj to PSko, ktore sice nevladlo, ale ked Suhaj Zollstock povedl, ze vladli 20 rokov, tak pisu kym nezmazu. To je on - este aj dobry vtip ukradne a doserie. Ako "vladnuce" SNS, ktore volilo len 167k ludi, ale veri, ze vacsina :D

Tie opicie vyskreky o "vykrikovani na premiera" zo vcera, zase ujekradol fasistom z noveho Standardu, ktori prosikaju peniaze za to, aby produkovali este viac bludov ako do teraz.

Pokojne prines ukradnuty hnoj aj zajtra a opat ti v nom vymacham rypak :smt006
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Ja sa vzdy tak neskutocne smejem, ked niekto pouzije pojem liberalna totalita. To je take strasne, ked ta niekto nuti byt slobodny a respektovat slobodu inych ludi. :lol:

curta ide presne podla prirucky od Gebelsa alebo komunistickej propagdndy, presne rovnaka retorika, rovnake obvinovanie druhych z toho co robi on sam, rovnake utocenie na ludske prava, demokraciu a slobodu.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Už minule som ho za to zvozil, tak dnes už použil radšej úvodzovky na slovo liberálna. Učí sa chlapec.

Inak, ten údajne najslušenjší Slovák znovu nejak prerazil dno a po obvinení F. Majerského vez dôkazov včera pridal ďalšiu perlu. Dávajte si preto pozor keď náhodou budete niekedy ukazovať Véčko, aby vás náhodou nezavreli za schvaľovanie atentátu. Keby to Mažgút vedel skôr, tak by asi radšej len dvihol pravicu.
Tibor Gašpar spája opozíciu s atentátnikom na premiéra aj cez gesto, ktoré použil Juraj Cintula na súde. Podpredseda parlamentu za Smer tvrdí, že „véčko“, ktoré ukázal zdvihnutím prostredníka a ukazováka na ruke, bolo „predsa symbolom opozície a ich protestov“.

Dva zdvihnuté prsty sa používajú na celom svete ako symbol víťazstva, respektíve viery vo víťazstvo.

Po poslednom víťazstve vo voľbách ho napríklad spontánne spravil počas osláv na balkóne v centrále Smeru aj poslanec Smeru Ján Mažgút.
Veľmi často sa používalo „véčko“ počas II. svetovej vojny ako symbol víťazstva nad fašizmom, ukazoval ho britský premiér Winston Churchill, v novembri 1989 v čase Nežnej revolúcie v Československu zasa Václav Havel a počas opozičných mítingov toto gesto použíl viackrát aj líder Progresívneho Slovenska Michal Šimečka.

„Atentátnik Cintula s úsmevom na tvári a s týmto gestom len ukázal, že je zmanipulovaný produkt dlhodobo zmanipulovanej nenávisti, ktorú šírila opozícia pomocou vybraných médií proti osobe Roberta Fica,“ povedal teraz Gašpar vo videu.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Na Cintulu som čítal pár dobrých názorov v diskusiách pod článkami - jeden za všetky:
"Dúfam, že ho nie len oslobodia ale bude musieť povinne absolvbovať kurz presného mierenia".
Čoraz viac ľudí sa nebojí vyjadriť názor - a toho sa najviac boja "tamtí". Všetkých neoklamú ani neumlčia, len svojich tupých prívržencov.
Curtu by som rád stretol osobne - nie pre mierenie ale poznanie, aký kretén dokáže až tak zanietene obhajovať koncentrované veľmi nebezpečné zlo...

A niečo priamo pre neho:
Vyskúšaj stoj na rukách, možno ti gravitácia pomôže. Lebo máš mozog v riti a v hlave nasraté, snáď sa to vymení...
Ústava ti dáva právo neinformovať ostatných o svojom zdravotnom stave, vrátane psychického, využívaj ho.
jackb
Redeemer
Redeemer

Tak to uz mam definitivne po "vtakach". Ja som sa s Churchillovym V fotil aj pri jeho soche v Londyne aj pri pamatniku obeti Arktickych konvojov, ked bola pred 10 rokmi vyzva fotit sa na temu "nase spolocne vitazstvo". Tak to sa asi udam miestnej policii :smt017

Tymi skrekmi ale dokazal ucitel telesnej vychovy a sportu, ze je tak ako Mydlic "vzdelany nad uroven svojho intelektu".
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Ja som si pozrel curtinhove prve prispevky, rovnako vypatlane prispevky ako teraz :D prispevok o tom ako ludia veriaci dezinformaciam a hoaxom su inteligentnejsi ako ludia, co im neveria :D Silny matros tento curtinho :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Fun fact: Churchill victory gesto najprv ukazoval opačne (dlaňou k sebe), čo v tom čase v londýnskom slangu znamenalo choď do p. :D
Tibor Gašpar spája opozíciu s atentátnikom na premiéra aj cez gesto, ktoré použil Juraj Cintula na súde. Podpredseda parlamentu za Smer tvrdí, že „véčko“, ktoré ukázal zdvihnutím prostredníka a ukazováka na ruke, bolo „predsa symbolom opozície a ich protestov“.
Fuuuuuha, to je veľmi vážne. Tých atentátnikov je tu celá kopa a majú veľmi blízko k ostrielanému premiérovi.
Prílohy
516944671_10233999982655246_6078046717465945315_n.jpg
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie je tu (nedá sa pridať) taký smail exkluzívne pre Curtu?
Napísať odpoveď