4. Ficova vláda (2023-202x)
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
emphramko, tu, stovky mil na sever, to znamena f*ck you twice. Opiti ludia si to vo vlaku ukazuju ked zisitia, ze su z konkurencnych dedin 
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Peleginy, prezident mieru - rozhodne nie vojny, dnes vstupil do armadnych zaloh. A s nim Glück, co podpisal papier, ze nebude branit nasu krajinu. To uz ani nie je vtipne
Pockaj, trollovi pridu noticky, tak nam to vysvetli.
Najvtipnejšie na tom je to, že Pellegrini aj Kaliňák sú ročníky, kedy bola povinná vojenská služba. Oni dvaja si samozrejme vybavili modré knižky, aby "na vojnu" nemuseli.
Ale bolo mi všetko jasné, keď som videl tých mladých chalankov, ktorí sa tam prihlásili a vysmiateho Peťula ako hovorí, že ako prezident nebude mať žiadne výhody a bude žiť v podmienkach ako všetci ostatní (v preklade, máme tam spoločné sprchy).

Nemôže proste ako normálny gej ísť večer do baru a zabávať sa s chalankami za svoje? To mu musíme financovať aj tieto bizardné homoerotické fantázie na vojačikov?
Ale bolo mi všetko jasné, keď som videl tých mladých chalankov, ktorí sa tam prihlásili a vysmiateho Peťula ako hovorí, že ako prezident nebude mať žiadne výhody a bude žiť v podmienkach ako všetci ostatní (v preklade, máme tam spoločné sprchy).
Nemôže proste ako normálny gej ísť večer do baru a zabávať sa s chalankami za svoje? To mu musíme financovať aj tieto bizardné homoerotické fantázie na vojačikov?
-
harrison314
Hardcore addict
Zistilo sa, ze Pelegriniho sestra dala velku sumu na Prezidentsku kampan.
Nevie niekto z kade ma Pelegriniho sestra peniaze? Ked musi nasmu chudobnemu prezidnetovi stavat vilu v Chorvatsku, poziciavat mu auto, platit litadlo a vsetko okolo?
Nevie niekto z kade ma Pelegriniho sestra peniaze? Ked musi nasmu chudobnemu prezidnetovi stavat vilu v Chorvatsku, poziciavat mu auto, platit litadlo a vsetko okolo?
Predsa z nocneho suflika.
Možno zarobila na MOM-kách
je to celé fraška a cirkus ako celá politika
Pokiaľ viem, robí podvojné účtovníctvo...alebo v jej prípade skôr podvodné účtovníctvo.
Lebo má firmu, ale iba 1 zamestnanca (sama seba zamestnáva) a ročné tržby máva skoro 1 milión euro. Čo snáď nemusím nikomu vysvetlovať, že to je totálne nereálna suma na 1 účtovníčku.
Takže podľa mňa tá schéma podvodu je nasledovná. Ona nedáva peniaze jemu, ale on si cez ňu perie špinavé peniaze z úplatkov. Bolo by zaujímavé sa pozrieť, s kým ona obchoduje a komu dodáva svoje služby. Predpokladám, že to budú nejaké schránkové firmy napísané na biele kone, ktoré majú nulový obrat, ale objednajú si u nej účtovníctvo za premrštenú sumu. Ona Pellegriniho špinavé prachy vyperie, zoberie si podiel a následne to daruje politickej strane/na kampaň. Pôvod darov na kampaň sa nekontroluje. Takto sa špinavé peniaze vyperú druhýkrát.
Máme XY zákonov proti legalizácii výnosov z trestnej činnosti a XY obmedzení pri narábaní s hotovosťou, ale dary na kampaň nekontrolujeme. V minulosti presne takto vypral peniaze z trestnej činnosti aj Štefan Harabin. Celé roky ako sudca žil zo vzduchu a podľa daňových priznaní si odkladal 99% legálneho príjmu. Potom kandidoval a založil si transparentný účet. S manželkou prišli v piatok do banky a v igelitkách vložili keš na kampaň akože od darcov. Už v pondelok mal celú vloženú sumu prevedenú na svoj osobný účet.
Takže podľa mňa tá schéma podvodu je nasledovná. Ona nedáva peniaze jemu, ale on si cez ňu perie špinavé peniaze z úplatkov. Bolo by zaujímavé sa pozrieť, s kým ona obchoduje a komu dodáva svoje služby. Predpokladám, že to budú nejaké schránkové firmy napísané na biele kone, ktoré majú nulový obrat, ale objednajú si u nej účtovníctvo za premrštenú sumu. Ona Pellegriniho špinavé prachy vyperie, zoberie si podiel a následne to daruje politickej strane/na kampaň. Pôvod darov na kampaň sa nekontroluje. Takto sa špinavé peniaze vyperú druhýkrát.
Máme XY zákonov proti legalizácii výnosov z trestnej činnosti a XY obmedzení pri narábaní s hotovosťou, ale dary na kampaň nekontrolujeme. V minulosti presne takto vypral peniaze z trestnej činnosti aj Štefan Harabin. Celé roky ako sudca žil zo vzduchu a podľa daňových priznaní si odkladal 99% legálneho príjmu. Potom kandidoval a založil si transparentný účet. S manželkou prišli v piatok do banky a v igelitkách vložili keš na kampaň akože od darcov. Už v pondelok mal celú vloženú sumu prevedenú na svoj osobný účet.
-
harrison314
Hardcore addict
Vdaka za vysvtlenie
to su iba ohovaracske reči. V skutocnosti je to všetko v poriadku. Dobre zarobí lebo robí nadčasy, niekedy aj v sobotu. Nepije, nefajčí a iba jedna kávička denne, takže ušetrí. 
-
harrison314
Hardcore addict
Ved ked mu mozu davat desiatky tisic invalidni dochodcovia, tak preco nie sestra? Len uvazujem, ze ked sa maju nasi dochodcovia tak dobre, na co je potom 13-ty dochodok?
Hej a Gery predal svoje granulky (však aj tak chodí žrať k Náhlikovi zadara) a peniažky dal Pelemugogo956 napísal: 14 júl 2025, 21:15 to su iba ohovaracske reči. V skutocnosti je to všetko v poriadku. Dobre zarobí lebo robí nadčasy, niekedy aj v sobotu. Nepije, nefajčí a iba jedna kávička denne, takže ušetrí.![]()
Toto ale nechapem. To ze to dal na transparentny ucet mi je jasne. Ale na zaklade coho to dal legalne na osobny ucet?ephramko napísal: 14 júl 2025, 20:53Už v pondelok mal celú vloženú sumu prevedenú na svoj osobný účet.
Čo som teraz našiel na nete: proste mal akože osobné náklady na kampaňovanie, tak si to sám sebe preplatil, asi kampaňoval z all inclusive hotela na Maldivách alebo čo...tiež sám sebe dodával služby na kampaň...a časť peňazí boli pôžičky od jeho blízkych rodinných príslušníkov, tak im to akože vrátil...wladas napísal: 14 júl 2025, 21:44 Toto ale nechapem. To ze to dal na transparentny ucet mi je jasne. Ale na zaklade coho to dal legalne na osobny ucet?
Tam to aspoň skončilo na nule.
Keď kandidoval do parlamentu pod stranou Mašť, tak mu na kampaň v hotovosti v igelitke dávali obrovské sumy dôchodcovia, robotníci a bezdomovci. Aby to bolo legálne, tak to neboli dary, ale pôžičky (proste "investícia"). Strana Masť potom skončila v konkurze a Harabin sa tváril, že on s tým nemá nič spoločné, lebo nikdy v strane nebol.
„Na zvláštnu situáciu sa pýtajte generálneho prokurátora, nie mňa,“ reagoval vtedy na zistenia TVNoviny.sk Harabin.
Ak este pre to bradavicnate prasa vytlacili menovku do Haagu, tak uz mozu. Vedmo podporovat genocidu, to je sila.
-
harrison314
Hardcore addict
Aka nahodicka, ked proruska vlada chrani zaujmy Ruska a nie Slovenska. A ked to praskne tak hadze vinu na Cechov.
https://dennikn.sk/4749965/ceska-polici ... e-z-ruska/
https://dennikn.sk/4749965/ceska-polici ... e-z-ruska/
No jo, minister vnútra má zo seba nesmierne dobrý pocit, ako veľmi pomohol východu po búrke aj keď bol doteraz na dovolenke.
Minister financii zase tvrdí, že oficiálne dáta o konsolidácii a stave verejných financii sú hoax, ktoré si vymyslela opozícia, média a mimovládky.
Mne to už pripadá tak, že oni uverili svojej vlastnej propagande a žijú si v realite svojich statusov.
Teším sa na september ako budú Fantozii a Fico predstavovať konsolidáciu č.2
Zase za všetko budú môcť progresívci, ktorí nevládli jeden jediný deň.
Minister financii zase tvrdí, že oficiálne dáta o konsolidácii a stave verejných financii sú hoax, ktoré si vymyslela opozícia, média a mimovládky.
Mne to už pripadá tak, že oni uverili svojej vlastnej propagande a žijú si v realite svojich statusov.
Teším sa na september ako budú Fantozii a Fico predstavovať konsolidáciu č.2
-
starysomar
Hardcore addict
Problém vidím v tom, že im to ich voličská lúza zhltne aj s navijákom.