Tak tu je problem, ze tito ludia oficialne nemaju nic. To, ze ziju v podnajme, ktory si z platu nemozu dovolit je ina vec. Zas by si diskvalifikoval tych cestnych. Pozri sa na Pelegriniho, on chudacik je chudobny ako kostolna mys, ved aj auto, aj vilu, aj dom, aj lietadlo mu musi platit sestra.aacid napísal: 26 aug 2025, 9:13 tak tak, urcite by som nedaval naroky na kvalifikaciu, ked uz tak mozno na prijmy a vlastnictvo, neviem ako vy ale fakt neverim tomu ze clovek co ma na ruke 100 tisicove hodinky, nehnutelnosti viac nez prstov na rukach a prve co spravi po nastupeni do prace je ze si odhlasuje zvysenie planu chape ako zije bezny clovek na slovensku, ake ma potreby a problemy.
ovela radsej by som v parlamente videl 150 ucitelov, zdravotnych pomocnikov a kludne aj pokladnikov z lidlu ci pracovnikov za pasom. proste ludi ktori by si povedali "fuu, oni mi chcu davat 6000 eur mesacne tak to sa budem fakt snazit".
U nas by sa v prvom rade hodili prisne tresty za korupciu a vymiest ju z najvyssich miest, nasledne poriadna zakon o preukazovani povodu majetku.
U nas prevolebna reklama ide 4 roky
Ano mne to pride tiez absurdne, uz to tu opakujem velakrat, ale tato vlada vyhodila tych normalnych a dala tam nechopnych idovo spravnych ludi a tak vyzera cele slovensko.