4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa harrison314 »

aacid napísal: 26 aug 2025, 9:13 tak tak, urcite by som nedaval naroky na kvalifikaciu, ked uz tak mozno na prijmy a vlastnictvo, neviem ako vy ale fakt neverim tomu ze clovek co ma na ruke 100 tisicove hodinky, nehnutelnosti viac nez prstov na rukach a prve co spravi po nastupeni do prace je ze si odhlasuje zvysenie planu chape ako zije bezny clovek na slovensku, ake ma potreby a problemy.
ovela radsej by som v parlamente videl 150 ucitelov, zdravotnych pomocnikov a kludne aj pokladnikov z lidlu ci pracovnikov za pasom. proste ludi ktori by si povedali "fuu, oni mi chcu davat 6000 eur mesacne tak to sa budem fakt snazit".
Tak tu je problem, ze tito ludia oficialne nemaju nic. To, ze ziju v podnajme, ktory si z platu nemozu dovolit je ina vec. Zas by si diskvalifikoval tych cestnych. Pozri sa na Pelegriniho, on chudacik je chudobny ako kostolna mys, ved aj auto, aj vilu, aj dom, aj lietadlo mu musi platit sestra.

U nas by sa v prvom rade hodili prisne tresty za korupciu a vymiest ju z najvyssich miest, nasledne poriadna zakon o preukazovani povodu majetku.

U nas prevolebna reklama ide 4 roky :/

Ano mne to pride tiez absurdne, uz to tu opakujem velakrat, ale tato vlada vyhodila tych normalnych a dala tam nechopnych idovo spravnych ludi a tak vyzera cele slovensko.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ano, viac menej jedine co by som chcel od opozicie nech sa vchopi, vyhra volby a nejakym, je mi jedno akym, sposobom pretlaci zakon o transparentnosti. vsetko by malo byt verejne, tendre, zmluvy, vsetky rozhodnutia. ziadne schmatnutie busty pod pazuchu.
jasne ze niektore veci su citlive (preto sa vzdy najlahsie kradne na ministerstve obrany) ale to by sa tiez dalo vyriesit.
este ma zaujala myslienka "tienovych ministrov". koalicia nech ma svojho ministra ktory ma vsetky vykonne pravomoci ale nech pri kazdom ministrovi sedi tienovy minister voleny opoziciou, ktory sice nema pravo rozhodovat ale ma priamo nahliadat do vsetkych zmluv a zucastnovat sa vsetkych meetingov.

lebo teraz sa tu vsetko deje za zavretymi dverami.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Kapre si samé rybník nevypustia a obávam sa, že pri slabej opozícii a tupej väčšine ľudí je to len sen.
Dcéry vedia anglicky, vnučka je dvojjazyčná od mala - možno si nájdu lepší svet - ak niekde ostane. Mne sa už neche niekde začínať odznova no je mi z vývoja smutno. Aj skrz to množstvo zlých a hlúpych spoluobčanov. Pritom by sme sa všetci mohli mať lepšie.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Inac a rad by som zbural mytus, ze sucasna kolaicia je silna, nie je, vysi na snurke od gati Kotlara. Tiez podla vstekeho ti ludia sa okrem kradnutia nevedia dohodnut na nicom.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Okrem kradnutia sa este navzajom chrania pred trestnym stihanim.
Dokedy???
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ved to je integralna sucast kradnutia Smeru.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

harrison314 napísal: 27 aug 2025, 16:32 Inac a rad by som zbural mytus, ze sucasna kolaicia je silna, nie je, vysi na snurke od gati Kotlara. Tiez podla vstekeho ti ludia sa okrem kradnutia nevedia dohodnut na nicom.
Ano, ohladom bezneho fungovania je to velmi krehka koalicia. Lenze pri otazke stability je velmi pevna. Spravia cokolvek len aby sa to nerozpadlo, viz Kotlar.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Najvážnejším nepriateľom tohto štátu je hlúposť a nevzdelanosť jeho obyvateľstva...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Pred mesiacom bola správa, že aj Dukla BB konsoliduje a vyhadzuje mladých nádejných športovcov, lebo ešte nemajú výsledky. Ale pre bodorovsku opicu sa flek našiel. A potom ešte budú smerácke ropuchy po fejsbúkoch písať, že politika do športu nepatrí.
Prílohy
540899773_1215885887247149_6198405968475489991_n.jpg
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ked mu zmluva s SPP padla, lebo nedokazal dat 12 instagramovych fotiek za tridsat litrov. Chudacik, musia mu najst nieco nove. Ved je taka drahota.

A dalsie komunisticke praktiky: https://domov.sme.sk/c/23536889/snp-ban ... subor.html
Folkolrny subor Urpin odmietol ucast na SNP, lebo nechcel legitimizovat smeracky snem, a tak dostal stopku aj na Argokomplexe.

https://dennikn.sk/4808263/bez-webu-a-t ... ho-sestra/ o zazracnom podnikani Peleho sestry, na to, ze jej firma nema ani web, ani telefon, je to jednodosbova firma ma slusne zisky
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Aký milý dobrosrdečný ujko šlachetný na prvý pohľad :D
zúrivý chuj.jpg

Sorry za pokazenú chuť k obedu...
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

Ja som to dnes videl v zostrihu aj s Pellem a opat sa ma len raz zamrzelo, ze Duri minul.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie si sám, aj mňa.
Nie raz som v diskusiách pod článkami čítal že istého pána by mali okamžite prepustiť a povinne poslať na dotrénovanie presného mierenia. :D
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ja som to radsej ani nepozeral, ale to, ze bude Fico citovat na oslvach SNP Hitlera a este mu da za pravdu, to je uz sila. A tiez, ze pele bude mat potom placovku ako ho nikto nema rad, tiez.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Nech si cituje koho chce, ale ze su tito ludia nepostihnutelni, nikto na nich nema dosah a z akehokolvek pruseru sa vylizu cez pokutu ... jedine comu nerozumiem je, ze po nich nestrielaju castejsie.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

"jedine comu nerozumiem je, ze po nich nestrielaju castejsie" - ono to má aj iný rozmer, mohlo by im to nahrať do karát v prospech totalitných obmedzení.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

No to by bolo aspon dost silny moment na to aby to vyhnalo ten zvysok normalnych slovakov za hranice. Mne uz je jedno, ci tato krajina zhori do tla a ono sa to stane, ja hlavne nechcem aby to tym grazlom preslo.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ved o to Ficovi ide, aby to bolo Slovakom jedno, lebo vtedy vyhral.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Presne tak - naši mladí vedia anglicky, my nie. Nieje nám jedno či budú musieť odísť ani v čom tu ostaneme my...

Samozrejme na vine bude všetko iné a všetci iní len nie že letel ako...

https://tvnoviny.sk/domace/clanok/98513 ... vnu-nehodu
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ephramko napísal: 09 aug 2025, 1:11 Akože teraz nikto, lebo máme políciu pod kontrolou SMEROHLASU a väčšina schopných vyšetrovateľov je buď v LIDL alebo trestne stíhaná. U vás v Británii ako? Šéfovia MI5, MI6, MI7 atď. sa tiež takto správajú alebo tam ani neviete, kto je riaditeľ bez ohladu na výmenu vlády (lebo to vedú ľudia s určitou hodnosťou a skúsenosťami v danej organizácii)?
A aj ked ich niekto pozna, tak sa nespravaju ako deti svojich tatkov a nechodia na autach, ktore hned kazdy spozna.
Napísať odpoveď