4. Ficova vláda (2023-202x)
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
Dostojne je skutocne relativne pri studentskom byvani.
Tu v UK som videl, ze ak si partia neprenajme byt, tak byva na intraku kde je "byt" rozdeleny na 6-7 jednopostelovych izieb s kupelnou. Spolocnu maju kuchyno-jedalno-spolocensku miestnost.
Stoji to svoje peniaze, ale "dostojne byanie" v Nitre, kde jedna sprcha, jedno WC a jedna mini chladnicka boli pre bunku 4+2 bolo skutocne lacne.
Tu v UK som videl, ze ak si partia neprenajme byt, tak byva na intraku kde je "byt" rozdeleny na 6-7 jednopostelovych izieb s kupelnou. Spolocnu maju kuchyno-jedalno-spolocensku miestnost.
Stoji to svoje peniaze, ale "dostojne byanie" v Nitre, kde jedna sprcha, jedno WC a jedna mini chladnicka boli pre bunku 4+2 bolo skutocne lacne.
https://dennikn.sk/minuta/5129949/
Šimečka zase kritizoval koalíciu, že tam nebola, keď sa hovorilo o odvolaní vlády a jednotlivých ministrov. „Ale keď je rozprava o mojej mame, zrazu ste tu. Zrazu ste sa všetci prihlásili do rozpravy. Takí ste vy hrdinovia,“ odkázal im Šimečka v prejave.
Parlament podľa neho môže legitímne hovoriť o tom, ako sa vynakladajú peniaze daňových poplatníkov, kritizoval však, že spomedzi 61-tisíc subjektov, ktoré dostali dotácie vyše 20 miliárd eur, si vládny audit vybral 26 subjektov a „úplnou náhodou“ tam bola organizácia jeho mamy či združenie partnera prezidentky Zuzany Čaputovej. Podľa Šimečku by sa malo rokovať radšej o predražených tendroch, slayáde, penziónovej výzve a iných kauzách.
Šimečka zase kritizoval koalíciu, že tam nebola, keď sa hovorilo o odvolaní vlády a jednotlivých ministrov. „Ale keď je rozprava o mojej mame, zrazu ste tu. Zrazu ste sa všetci prihlásili do rozpravy. Takí ste vy hrdinovia,“ odkázal im Šimečka v prejave.
Parlament podľa neho môže legitímne hovoriť o tom, ako sa vynakladajú peniaze daňových poplatníkov, kritizoval však, že spomedzi 61-tisíc subjektov, ktoré dostali dotácie vyše 20 miliárd eur, si vládny audit vybral 26 subjektov a „úplnou náhodou“ tam bola organizácia jeho mamy či združenie partnera prezidentky Zuzany Čaputovej. Podľa Šimečku by sa malo rokovať radšej o predražených tendroch, slayáde, penziónovej výzve a iných kauzách.
No, Kalinak zrovna teraz jedny internaty modernizuje, len ako napotvoru ich tesne predtym kupil "pre seba".mLuks napísal: 09 feb 2026, 20:59 jo tých študentov, ktorí bývajú v ešte nezmodernizovaných častiach internátov po celom slovensku a pri jedení infláciou zasiahnutej wifonky im ju ochladzuje vánok cez prefukujúce okno. Že úplne dôstojné bývanie "za drobné".
či tých študentov a dôchodcov, ktorí cestujú tými vlakmi zadarmo a dôstojne v nich nefunguje kúrenie či klíma, alebo sa v nich dôstojne tlačia ako sardinky v konzerve, lebo ZSSK vypraví menej vozňov na ranné a poobedné spoje.
Hej no, pod slovom dôstojné si všetci môžme predstaviť niečo iné.
Sud odnietol zalobu najlepsich vysetrovatelov a ministra vnutra voci Curillovi a jeho kolegom. Dokazy z konania voci nim su nepouzitelne pre zaujatost a nie je ich mozne pouzit ani v inych konaniach. Dalsi velka facka pre Sutaja Estoka.
https://www.sme.sk/domov/c/sud-odmietol ... urillovcov
https://www.sme.sk/domov/c/sud-odmietol ... urillovcov
Nie, korupcia je tu preto, lebo máme dlhodobo neschopných ľudí vo vedení krajiny a nielen tam. Stačí sa ísť pozrieť na obecný úrad v niektorých dedinách, alebo mestký úrad v niektorých mestách. Je to dlhodobo súčasť našej nátury, ako získať čo najviac za čo najmenej úsilia. Uź len obyčajný lekár, alebo technik na STK s radosťou prijme úplatok.heker napísal: 07 feb 2026, 23:59 Korupcia je tu preto, ze to ludia akceptuju, su ticho a nepoukazuju na to...
A taktiež druhá strana mince je, že sú to tiež ľudia neschopní reálne vyčísliť hodnotu za peniaze. Dôkaz je aj súčasný minister financií, ktorý si myslím, že reálne je ešte blbší než vyzerá. Ale aj ten predošlý minister financií (Matovič), bol podobný prípad. Takže nestačí poukazovať, treba sa zapojiť aktívne do riadenia krajiny, inak je to neustále poukazovanie mlátenie prázdnej slamy. Ako keď sedíś v aute, ktoré riadi alkoholik a neustále sa budeš sťažovať, že pije, ale nikdy si neurobíš vodičák a nesadneš za volant.
Tak prečo máš potrebu niekoho vyviňovať, keď si vlastne za princíp padni komu padni? To že Šimečka nebol vo vláde predsa neznamená, že zákony sa ho netýkajú alebo jeho mami. Tento ačohentizmus a dvojaký meter je typický pre obe strany barikády a o tom tu dookola píšem. Mne nevadí, že médiá sa venujú kauzám vlády, no niesom si istý, či tebe nevadí, že ja som si dovolil poukázať na kauzu Šimečkovej. A obaja dobre vieme, že keby to bola Ficova matka, ktorá je podozrivá zo spáchania subvenčného podvodu, tak by sa o tom písalo násobne viac a SME, DenníkN a Aktuality by to už mali pomaly aj vyšetrené a odhalenú celú pavučinu, kto koho úkoloval a všetci by ste usilovne protestovali po námestiach.heker napísal: 07 feb 2026, 23:59 Ako sorry, uz som 3x napisal a napisem opat, Simecka nemal dosah na dotacie, nebol nikdy vo vlade.
Média riešia to, čo im prináša sledovanosť a o tom sa tu nemusíme myslím ani hádať, že negatívne témy sú magnetom. Ale keď už máš pocit, že médiá tu nie sú na riadenie krajiny, tak ja by som iba dodal, že média tu nie sú ani na to, aby vyšetrovali a obviňovali, ale pravdivo informovali. A koľkokrát sa stalo, že sa média museli ospravedlňovať, lebo uviedli nepravdivú, alebo zavádzajúcu informáciu? Koľkokrát sa napr. stalo, že médiá zverejňovali informácie z trestných či operatívnych spisov, ktoré neboli určené pre verejnosť. Koľkokrát sa stalo, že médiá odmietli do diskusie politika, lebo sa subjektívne nepozdával redakcii, alebo jej fanúšikom, hoci dostal 10tisíce až 100tisíce hlasov vo voľbách?wladas napísal: 08 feb 2026, 9:10 Media riesia to, co ma dosah. Co ludi zaujima. Media tu nie su na to aby riadili krajinu.
Prosim? Jasne som tu napisal, ze pokial Simeckova mama spachala podvod, tak nech za to pyka, nech dostane trest, nech si to odsedi. Ja sa jej nezastavam, neobhajujem ju a ani ju nevyvinujem. Neviem preco prekrucas moje slova. A to, ze tvrdim, ze Simecka nebol vo vlade a nemal dosah na schvalovanie dotacii alebo finacii, tak to nie je vyvinovanie, to je cisty realny fakt. Aj ty dobre vies, ze Simecka nebol vo vlade a vies aj to, ze nemohol ovplyvnit pridelovanie financii pre nadaciu jeho mamy. Vobec nedavam dvojaky meter a zopakujem ti opat, pokial Simeckova mama spachala podvod, tak nech za to pyka a nech dostane trest.kayko napísal: 11 feb 2026, 10:56Tak prečo máš potrebu niekoho vyviňovať, keď si vlastne za princíp padni komu padni? To že Šimečka nebol vo vláde predsa neznamená, že zákony sa ho netýkajú alebo jeho mami. Tento ačohentizmus a dvojaký meter je typický pre obe strany barikády a o tom tu dookola píšem.
Samozrejme, ze sa media venuju kauzam vlady, pretoze vlada je organ vykonnej moci v state. Vlada rozhoduje o zmenach, vlada si presadzuje v parlamente zakony a nariadenia. Pokial by to bola Ficova mama, tak samozrejme sa o tom bude pisat daleko viac, pretoze Fico je premier statu, riadi krajinu a ma v krajine najvacsi vplyv. Ma dosah na vladu samotnu, na ministrov a jeho chapadla vedu snad az po okresne urady ci starostov dedin kandidujucich za stranu SMER. Pokial by podvod spachala Ficova mama, tak je logicke, ze by to vzbudzovalo daleko viac podozreni, pretoze Fico z pozicie premiera vie potlacit mnohe veci, ma tam svojich kandidatov a nominantov, ktori rozhoduju o miliardach eur. Niektore veci funguje cez riadne sutaz a konania, ine su pridelovane napriamo. A to je ten rozdel medzi tym, ak by islo o kauzu Ficovej mamy oproti Simeckovej mame. Ale zjavne nechces vidiet pointu, ze tam ten rozdiel je a tiez nechces pripustit fakt, ze Simecka je ten, ktory dotacie nemal ako ovplyvnit.kayko napísal: 11 feb 2026, 10:56Mne nevadí, že médiá sa venujú kauzám vlády, no niesom si istý, či tebe nevadí, že ja som si dovolil poukázať na kauzu Šimečkovej. A obaja dobre vieme, že keby to bola Ficova matka, ktorá je podozrivá zo spáchania subvenčného podvodu, tak by sa o tom písalo násobne viac a SME, DenníkN a Aktuality by to už mali pomaly aj vyšetrené a odhalenú celú pavučinu, kto koho úkoloval a všetci by ste usilovne protestovali po námestiach.
Stalo sa to velakrat a to nie len na Slovensku, ale vsade vo svete. Problem je ten, ze media vychadzaju z dakych podkladov, ktore sa im podari ziskat. Mozu to byt anonymne maily, vypovede osob pod ruskom anonymity, zverejnene zmluvy a faktury na webe, kataster, Google, hladaju sa prepojenia ci stopy. Potom sa pri pisani clanku overuju fakty, niektore veci sa overit daju, niektore veci sa overit nedaju. Na niekto veci odmietnu odpovedat ako politici, tak aj ministerstva, OCTK alebo aj podnikatelia. Niekedy nepomoze ani infozakon, ved napriklad Ministerstvo vnutra do dnesneho dna odmieta zverejnit mena pasazierov vladneho specialu na futbalovy zapas proti Belgicku. Nepomohol ani protest prokuratora a tak to dal generalny prokurator formou spravnej zaloby na sud. Takze to vzbucuje podozrenia, ze tam nie co nie je v poriadku. Rovnako tak Sutaj-Estok a jeho navsteva velkej ceny v Abu Dhabi. Preto mi pride statisticky normalne, ak 5 percent faktov neda overit a su do domienky, pripadne sa vychadzalo zo zlych podkladov. Media su aspon natolko konrektne, ze aj ked im to bolo proti srsti, co im podla mna urcite bolo, tak sa ospravedlnili. A teraz mi skus napisat, ze ci si pocul ospravedlnenie od Sutaja-Estoka voci Curillovcom, aj ked mu to pravoplatnym rozhodnutim uklada sud, hm? Nepocul, nevidel, pretoze ignoruje pravoplatne rozhodnutie sudu. Pocul si Fica, ze by sa ospravedlnil Curillovcom? Pocul si Blahu, ze by sa ospravedlnil Caputovej a vsetkym ostatnym, ktorych dourazal? Pocul si Kotlara a dalsich dezolatov, ze by sa ospravedlnili za bludy o covide, ktore boli vedecky aj medicinsky vyvratene? Pocul si ospravedlnenie od Pellegriniho za lacne potraviny alebo, ze Korcok dal bombardovat Ukrajinu, pripadne ako nas Korcok chce poslat bojovat na Ukrajinu? Vidis, nepocul. Ale ospravedlnenie od medii si pocul.kayko napísal: 11 feb 2026, 10:56Ale keď už máš pocit, že médiá tu nie sú na riadenie krajiny, tak ja by som iba dodal, že média tu nie sú ani na to, aby vyšetrovali a obviňovali, ale pravdivo informovali. A koľkokrát sa stalo, že sa média museli ospravedlňovať, lebo uviedli nepravdivú, alebo zavádzajúcu informáciu? Koľkokrát sa napr. stalo, že médiá zverejňovali informácie z trestných či operatívnych spisov, ktoré neboli určené pre verejnosť.
No kolkokrat? Ja teda neviem. Zachytil som informacie, ktore boli pred rokom ci dvomi, ze do diskusie mal ist poslanec XXX, bolo to dramaturgiou vopred pripravene a odsuhlasene. Ale pol hodinu predtym poslanec XXX povedal, ze nepride a ze posle nahradnika. A to televizia odmietla, pretoze to bolo pripravene na poslanca XXX, boli pripravene na neho otazky, boli pripravene na neho vyroky, ktore povedal a zrazu ma prist niekto iny, kde dramaturgia a moderator nemaju na to pripravu. Tusim to bol pripad, ze mal prist niekto zo SMERu a oni chceli poslat Blahu. Mimochodom, ktore media a ktoreho politika odmietaju do diskusii? Toto by ma zaujimalo, pretoze som registroval to, ze nechcu volat Kotlebovcov a Republiku, tiez tusim menej volaju Matovica. Ale bude rad, ak to uvedies na spravnu mieru. Mimochodom, tu ti vadi, ak odmietnu z relevantnych dovodov politika v relacii (napriklad tym, ze ma prist XXX a pred vysielanim sa tam zrazu zjavi XYZ), ale to, ze vladny kabinet odmietal odpovedat na tlacovych konferenciach mediam ako Aktuality, Sme, Dennik N, 360tka, to ti nevadi? To ti nevadi, ze sa tu hrame na demokraciu a Fico uplne v klude vyhlasi, ze s tymito mediami nekomunikuje a ze aj dalsi ministri maju zakaz s nimi komunikovat?Koľkokrát sa stalo, že médiá odmietli do diskusie politika, lebo sa subjektívne nepozdával redakcii, alebo jej fanúšikom, hoci dostal 10tisíce až 100tisíce hlasov vo voľbách?
denník N sa tomu venuje až, až. Začni ho čítať. Videl si včera Šimečku v parlamente, ako rozprával o tom? Pozri si láskavo ten prejav a keď sa niekedy dočkáme takýchto slov od Fica na adresu jeho brata, bratrancov či kamarátov, potom príď mudrovať. Pretože to je ten rozdiel medzi ŠImečkom a Ficom, to je ten rozdiel medzi PS a Smerom, to je ten rozdiel, že jedna strana nemá problém si priznať chybu a pikať za ňu a ta druhá strana si tu chybu má problém priznať, má problém pikať za ňu a keď sa na tú chybu upozorňuje, tak sa ešte hodí do role obete, že je lynčovaný médiami a podobne.kayko napísal: 11 feb 2026, 10:56 Tak prečo máš potrebu niekoho vyviňovať, keď si vlastne za princíp padni komu padni? To že Šimečka nebol vo vláde predsa neznamená, že zákony sa ho netýkajú alebo jeho mami. Tento ačohentizmus a dvojaký meter je typický pre obe strany barikády a o tom tu dookola píšem. Mne nevadí, že médiá sa venujú kauzám vlády, no niesom si istý, či tebe nevadí, že ja som si dovolil poukázať na kauzu Šimečkovej. A obaja dobre vieme, že keby to bola Ficova matka, ktorá je podozrivá zo spáchania subvenčného podvodu, tak by sa o tom písalo násobne viac a SME, DenníkN a Aktuality by to už mali pomaly aj vyšetrené a odhalenú celú pavučinu, kto koho úkoloval a všetci by ste usilovne protestovali po námestiach.
A áno, media sa budú viac venovať kauzám Smeru, Hlasu, SNS a ich kamarátom, budú odhalovať pavučinu, pretože Smer, Hlas, SNS pri takýchto kauzách zatlka, zatlka, zatlka. Keby sa priznali a vyvodili zodpovednosť, media by nemali čo odhalovať a čo rozoberať.
Podvod spáchala Šimečkova mama, nie Šimečka a ani PS.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
kayko - v skratke:
1. to ze sa media venuju viac vladnej strane je logicke, lebo je pri moci to je logicke,
2. Kauza "Simeckova mama" je SMER-acka dezinformacna operacia, vola sa to projekcia, kde zacnes vsetkych okolo obvinovat z toho co sam robis, aby si vyvolal dojem ze vsetci kradnu, vsetci su rovnaky a je OK volt vrahov, zlkodejov alebo mafianov (Rovnaku taktiku dlhodobo pouziva Rusko voci europe, alebo momentalne ludia okolo Epstain files). A takych veci pri Ficovi najdes viac, od sikanovania studentov, degradaciu prostetov, alebo takzvaneho ovplinovania volieb, Sulikov vypity bar.
3. Kauza "Simeckova mama" je prikladom mucenia dat. Fico to tak dlho opakoval uz dlho bez akychokolvek realnych podkladov. Potom na nu postvaval jednu kontrolu za druhov az nieco nasli (co by nasli asi vsade) a z toho, ze zle zauctovala 150€ spravili ze aha ona je rovnaka ako mi, co sme v IT spreneverili 80 milionov, na zachrankach 60 milionov a 20 miliard na taku elekrarnu a znicili sme kulturu....
1. to ze sa media venuju viac vladnej strane je logicke, lebo je pri moci to je logicke,
2. Kauza "Simeckova mama" je SMER-acka dezinformacna operacia, vola sa to projekcia, kde zacnes vsetkych okolo obvinovat z toho co sam robis, aby si vyvolal dojem ze vsetci kradnu, vsetci su rovnaky a je OK volt vrahov, zlkodejov alebo mafianov (Rovnaku taktiku dlhodobo pouziva Rusko voci europe, alebo momentalne ludia okolo Epstain files). A takych veci pri Ficovi najdes viac, od sikanovania studentov, degradaciu prostetov, alebo takzvaneho ovplinovania volieb, Sulikov vypity bar.
3. Kauza "Simeckova mama" je prikladom mucenia dat. Fico to tak dlho opakoval uz dlho bez akychokolvek realnych podkladov. Potom na nu postvaval jednu kontrolu za druhov az nieco nasli (co by nasli asi vsade) a z toho, ze zle zauctovala 150€ spravili ze aha ona je rovnaka ako mi, co sme v IT spreneverili 80 milionov, na zachrankach 60 milionov a 20 miliard na taku elekrarnu a znicili sme kulturu....
Harisson, nie 150 eur, ale v tej kauze ide o 134 tisic eur.
Autoeditácia príspevku po 5 min 16 sek:
Aj minister Huliak tak pekne vyjadrenie o rozprave k Simeckovej mame.
https://www.facebook.com/share/r/17rkPk2Jw7/
Autoeditácia príspevku po 54 min 52 sek:
Novela katastra bola v parlamente odsunuta na dalsiu schodzu. Novela zakona, ktora zjemnovala tresty za extremizmus, tak ta bola uplne stiahnuta.
Autoeditácia príspevku po 35 min 30 sek:
Ústavný súd v stredu pozastavil účinnosť novely Trestného poriadku, ktorú narýchlo presadil podpredseda parlamentu. Zároveň prijal na ďalšie konanie aj zmeny zavádzajúce trestný čin popierania Benešových dekrétov či marenia volebnej kampane.
Ide o novelu, ktorá sa týka použitia výpovedí kajúcnikov, ale zavádza aj tresty pre spochybňovanie Benešových dekrétov či marenie volebnej kampane. O pozastavení účinnosti rozhodlo plénum Ústavného súdu len v prípade kajúcnikov.
https://dennikn.sk/5132612/gasparov-pri ... vnom-sude/
Najlepsia vlada a zakony, no kazi im to Ustavny sud
Autoeditácia príspevku po 5 min 16 sek:
Aj minister Huliak tak pekne vyjadrenie o rozprave k Simeckovej mame.
https://www.facebook.com/share/r/17rkPk2Jw7/
Autoeditácia príspevku po 54 min 52 sek:
Novela katastra bola v parlamente odsunuta na dalsiu schodzu. Novela zakona, ktora zjemnovala tresty za extremizmus, tak ta bola uplne stiahnuta.
Autoeditácia príspevku po 35 min 30 sek:
Ústavný súd v stredu pozastavil účinnosť novely Trestného poriadku, ktorú narýchlo presadil podpredseda parlamentu. Zároveň prijal na ďalšie konanie aj zmeny zavádzajúce trestný čin popierania Benešových dekrétov či marenia volebnej kampane.
Ide o novelu, ktorá sa týka použitia výpovedí kajúcnikov, ale zavádza aj tresty pre spochybňovanie Benešových dekrétov či marenie volebnej kampane. O pozastavení účinnosti rozhodlo plénum Ústavného súdu len v prípade kajúcnikov.
https://dennikn.sk/5132612/gasparov-pri ... vnom-sude/
Najlepsia vlada a zakony, no kazi im to Ustavny sud
Tak ten polodementny ucitel telocviku ma velmi zly tyzden. Snad mu za mafianciny a podiel na vytvoreni podmienok na vrazdu Jana Kuciaka so snubenicou nameraju kolko mu patri. A po nom pojdu aj jeho spolupachatelia.
-
starysomar
Hardcore addict
Len kedy to bude.
Pozeral som rozvrh na STS a 13.januara ma pojednavanie Brhel, 21.januara Palovic (Kocnerov prokurator), 26.januara Bombic, 5.februara Rehak (riaditel sekcie odpocuvania, ktory obchodoval s odpocuvanim mobilov), 13.februara premierov poradca Lindtner. Medzi to je tam este vela pojednavani s Kocnerom. Ohladom Gaspara ci Bodora este nie su vypisane terminy, vidim to tak na daky april-maj.
-
starysomar
Hardcore addict
Tak len dúfať, že prebehnú podľa práva a pravdy.
https://e.dennikn.sk/5127938/rozpoctova ... ekonomiky/
Kde na tie voloviny chodis?
Ty mas tiez tyzden ako tvoj verny kamarat Tibike. A obaja si to zasluzite. Mohla by vas Realita otlkat este viac.
Veď nikto nehovoril, že by SR bola ekonomicky najbohatšia krajina, sme na tom lepšie ako 80% sveta, ale nejakých 10% je na tom ekonomicky ešte lepšie, takže vždy niekto pôjde tam, kde dostane ešte viac. Alebo aj z iných dôvodov.deszka3 napísal: 08 feb 2026, 19:53 Curta, tak dobre sa zije na Slovensku vdaka tvojmu Daddymu, ze z mojej byvalej triedy, kde nas bolo 20 zije 11 v zahranici a to aj vratane mna.
Aj z mojich spolužiakov zo základnej o ktorých viem, asi polovica išla do zahraničia. Ale nikto z nich nehovorí, že je v zahraničí nejako lepšie, viacerí sa už vrátili a žijú na Slovensku.
sa mi páči, keď už nemáš čo napísať, tak spustíš takéto omáčkycurta napísal: 12 feb 2026, 20:48 Veď nikto nehovoril, že by SR bola ekonomicky najbohatšia krajina, sme na tom lepšie ako 80% sveta, ale nejakých 10% je na tom ekonomicky ešte lepšie, takže vždy niekto pôjde tam, kde dostane ešte viac. Alebo aj z iných dôvodov.
Aj z mojich spolužiakov zo základnej o ktorých viem, asi polovica išla do zahraničia. Ale nikto z nich nehovorí, že je v zahraničí nejako lepšie, viacerí sa už vrátili a žijú na Slovensku.
Ale za stav krajiny je najviac zodpovedný Fico a Smer-SD. za posleedných 20 rokov tu vládol Fico so Smerom najviac, teda 15 rokov, iba 5 rokov nebol pri moci aj to vždy skrátene teda 2 a 3 roky. medzi týmto volebnými obdobiami vládol 8 rokov vkuse, z toho 4 roky samostatne.
Ale ty určite povieš, že za všetko zlé môže Radičovej vláda a Matovič s Hegerom, pritom Radičovej vláda vládla len približne rok a pol, potom už nemala kompetencie, keďže bola v demisii. Matovič s Hegerom mali pandémiu, pri ktorej by Fico rozkradol krajinu ešte viac, ako to dokázal doteraz a Odor nemal dôveru parlamentu, takže nemohli veľmi veľa robiť.
Ale ak Smeru a Ficovi tak veľmi poškodilo vladnutie tých 5 rokov čo nebol pri moci, tak je to len diletant, neschopný dať za 8 rokov dokopy krajinu po 1,5 ročnej prestávke vo vládnutí a teraz tie ich konsolidácie čo nič nekonsolidujú, dlh stúpa, ekonomika padá hlavne, že kšefty pre kamarátov idú a samozrejme tvoje obľúbené 13. dôchodky a vlaky zadarmo sú, aj keby na svietenie na úradoch nebolo.
Co sa ale tak realne dozvedam od Ficovych volicov (curtu nepocitam, to je troll), tak je uplne jedno ako dlho Fico vladol, kedze vlada je asi ta posledna entita ktora nesie zodpovednost za stav krajiny. Naopak, krajinu riadi opozicia (pokial v nej nie je Fico), media, mimovladky, studenti, EU, elity atd ... 
Cloveku je vlastne az divne, ze vsetci ti politici z koalicie ktorym na srdci nelezi nic ine nez blaho krajiny nezmenia job a nejdu pracovat do DennikaN.
Cloveku je vlastne az divne, ze vsetci ti politici z koalicie ktorym na srdci nelezi nic ine nez blaho krajiny nezmenia job a nejdu pracovat do DennikaN.
Priserne tu je. Zo svojich dani nemozem podporovat volebnu kampan pedofinleho prepiteho bradavicnateho brava, ktory ma za hranice vyhnal a nechal zavrazdit mojho kamarat. A tiez mi tu nikto nenuti stredoveke curaciny a nenavist ku ludom, ktori mi nic neurobili. Fuj, zla cudzina. Ja chcem platit park Voderady, Fafokan a zastavku, na ktorej nikdy nebude stat vlak!curta napísal: 12 feb 2026, 20:48 Aj z mojich spolužiakov zo základnej o ktorých viem, asi polovica išla do zahraničia. Ale nikto z nich nehovorí, že je v zahraničí nejako lepšie, viacerí sa už vrátili a žijú na Slovensku.
A keď sa ukáže, že dezoláti mali pravdu a skutočne existujú tí "ONI", ktorí tajne riadia vlády a kujú pikle, tak to dezoláti úspešne vytesnia a zase sú mimo. Vysokopostavený SMERák chodil konšpirovať a trt*ať dievčatá s Epsteinom, zoznámil Fica s Bannonom a teraz to už dáva dokonalý zmysel, čo sa Ficovi porobilo od roku 2018. Ficova tlačovka o tom, čo robil Kiska na 10 avenue v NY so Sorošom...hovnomety (flooding with shit), obvinovanie všetkých naokolo z toho, čo robím ja...to je presne Bannonov manuál.Johnnny napísal: 13 feb 2026, 7:42 Co sa ale tak realne dozvedam od Ficovych volicov (curtu nepocitam, to je troll), tak je uplne jedno ako dlho Fico vladol, kedze vlada je asi ta posledna entita ktora nesie zodpovednost za stav krajiny. Naopak, krajinu riadi opozicia (pokial v nej nie je Fico), media, mimovladky, studenti, EU, elity atd ...![]()
Inak naša vláda sa tento týždeň pochválila skvelými úspechmi. Fico ukazoval Babišovi súkromnú pentácku nemocnicu. Mohol ho zobrať radšej na Mickieviczovu, nech si pozrie výsledky 15 rokov Fica. Ale tam by hrozil ďalší "atentát"...ešte by mu drbol na hlavu kus splesnivenej omietky.
A železnice sa pochválili, že hlavnú stanicu v BA navštívil eurokomisár. Tam boli tiež výživné komentáre. Prvá otázka pána komisára bola, kedy nás bombardovali Rusi
Zároveň železnice idú vyšetrovať, kto môže za to, že investovali milióny do stanice, kde nestoja vlaky
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tu zastavku kde nestoja vlaky (ZA-predmestie) sme s kamosom objavili este minuly rok v lete. Je mi ale zahadou, ze sa tak strasne "zatracuje", ze ju vobec postavili. Dana lokalita bola dlho opustena a vyzeralo to tam ako po nuklearnej vojne. Teraz sa tam rekonstruovala zeleznica a v okoli sa planuje mohutna vystavba, mesto sa bude rozrastat tym smerom. Takze tu zastavku by tam bolo treba aj tak. Ja len dufam, ze sa o nu budu dovtedy aj starat a nenechaju ju donicit sprejermi a vandalmi, a zarast travou... (ako to bolo s plavarnou v TN, kde po dostavani zistili, ze nemaju odkial brat vodu
)