4. Ficova vláda (2023-202x)
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
Konečne niečo aj k rezonovanej téme, áno je to tak, aspoň čo sa týka Fica a návštevy, len Merzova chyba je tiež poznateľná.
Ale inak psychológovia a psychiatri boli neutrálnej politickej príslušnosti či ? Tak aby to neskresľovalo výsledky Ficovej mentálnej výbavy.
Som aj celkom zvedavý ako dopadne spor medzi Matovičom a Blahom https://www.aktuality.sk/clanok/zzUIyrE ... ost-tvrdi/
(Článok nie je odomknutý ale tí čo trolujú aj na aktualitách nech si ho odomknú ako vedia, smiešny spor + že obaja sú.....(čo len chcete))
*No hej skutok sa stal, ale tak on si tiež zase len na tom robí reklamu, to bude robiť každý rok, zahralo to do kariet hoci skoro by prišiel o život.
*Ačohentizmus nižšie, ovca, trol, inde o botoch, OT a pod nie je diskusia. Nik nemá čas reagovať na x citácii pár userov. Info si hľadať inde.
*Že ja som pokrytecký ?, ale že mi chcel určovať kedy mám chodiť na forum, kde, čo písať to mi chcel určovať a moderovať práve tento mblb.
Inak len vlastná bublina pár jedincov z vyše 50 tisíc userov a možno ďalších desiatok čo si len tak fórum pozrú, ale len tlapkanie po pleci nič iné.
Ale inak psychológovia a psychiatri boli neutrálnej politickej príslušnosti či ? Tak aby to neskresľovalo výsledky Ficovej mentálnej výbavy.
Som aj celkom zvedavý ako dopadne spor medzi Matovičom a Blahom https://www.aktuality.sk/clanok/zzUIyrE ... ost-tvrdi/
(Článok nie je odomknutý ale tí čo trolujú aj na aktualitách nech si ho odomknú ako vedia, smiešny spor + že obaja sú.....(čo len chcete))
*No hej skutok sa stal, ale tak on si tiež zase len na tom robí reklamu, to bude robiť každý rok, zahralo to do kariet hoci skoro by prišiel o život.
*Ačohentizmus nižšie, ovca, trol, inde o botoch, OT a pod nie je diskusia. Nik nemá čas reagovať na x citácii pár userov. Info si hľadať inde.
*Že ja som pokrytecký ?, ale že mi chcel určovať kedy mám chodiť na forum, kde, čo písať to mi chcel určovať a moderovať práve tento mblb.
Inak len vlastná bublina pár jedincov z vyše 50 tisíc userov a možno ďalších desiatok čo si len tak fórum pozrú, ale len tlapkanie po pleci nič iné.
Dnes máme 2. výročie teroristického útoku na premiéra.
Fico sa pri príležitosti druhého výročia atentátu na jeho osobu ostro vyjadril k aktuálnej spoločenskej atmosfére, v ktorej podľa neho dochádza k formovaniu ďalších potenciálnych útočníkov. (pravda.sk)
A presne taky utok Fico ukazal na tlacovke, ked zautocil na redaktorku z Aktualit a aj na cele Aktuality.
ficovce si ziju vo svojej bubline, vo svojich algoritmoch. im sa sice neukaze video zo simeckovej alebo nadovej tlacovky, ale zobrazi sa im video kde fico/kalinak/blaha hovori ake hrozne veci boli na simeckovej tlacovke. a oni si v tom videu mozu povedat co len chcu, lebo maju istotu ze vacsina ich volicov si to bud nikdy neoveri lebo tie original videa neuvidia a keby nahodou aj videli tak to oznacia za progresivnu propagandu... ked si nahodou nejaky novinar dovoli na tieto klamstva poukazat tak je oznaceny za "nenavistne media" a "rozdelovaca spolocnosti"...
k tomu maju armadu platenych "diskuterov" ako tu curta ktori maju za ulohu nie viest diskusiu ale len papagajovat propagandu. pod kazdym videom, pod kazdym clankom a na kazdom fore su a nemaju nikdy dost. prispievat a prispievat propagandu, nikdy nereagovat a ked nahodou ano tak jedine agresivne a s umyslom odviest pozornost.
za tie roky si jednoducho vybudovali taky system ze svojim volicom vytvaraju fiktivny svet kde urcuju pravidla iba oni...
k tomu maju armadu platenych "diskuterov" ako tu curta ktori maju za ulohu nie viest diskusiu ale len papagajovat propagandu. pod kazdym videom, pod kazdym clankom a na kazdom fore su a nemaju nikdy dost. prispievat a prispievat propagandu, nikdy nereagovat a ked nahodou ano tak jedine agresivne a s umyslom odviest pozornost.
za tie roky si jednoducho vybudovali taky system ze svojim volicom vytvaraju fiktivny svet kde urcuju pravidla iba oni...
Pekne zhrnutie. Preto nechapem ze minate nanho cas.
Ale s tou bublinou to nie je uplne az take jasne. Relativne casto mi vyskakuju na FB blbosti od Fica, Estoka, Blanara, atd. Percentualne samozrejme vyrazne menej ale je to tam. A pritom to uplne ignorujem. Ani komentare nepozeram tak je divne ze to algoritmus vyhodnoti.
Ale s tou bublinou to nie je uplne az take jasne. Relativne casto mi vyskakuju na FB blbosti od Fica, Estoka, Blanara, atd. Percentualne samozrejme vyrazne menej ale je to tam. A pritom to uplne ignorujem. Ani komentare nepozeram tak je divne ze to algoritmus vyhodnoti.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
wladas - je to tym, ze vyuzivaju platene boostovanie na FB, tiez vdaka botom, ktore robia interkcie danemu obsahu (interkcia nemusi byt len like alebo komentar, ale FB pocita za interkcie aj veci ktore mas zobrazene dlhsie ako nejaky cas, alebo ze na to len kliknes). SMER a Hlas minaju na FB v jednotkych milionov eur (oficialne cisla od ICJK len na sienie nenavisti boli 1.5 miliona €, do toho asi neboli zapocitanie tych milion dalsich akoze neoficialnych stranok a ostatny kontent).
ja som mal prave pocit ze od koalicnych politikov na FB nevidim nic ak to nie je negativny komentar. a potom som trochu cielene zacal klikat na vynimocne prispevky a teraz ich vidim viac a viac. a uprimne som za to rad, nemozem byt pokrytecky a tvrdit o inych ze pocuvaju iba jednu stranu ak to robim aj ja.
ale popravde o to mi je smutnejsie z aktualnej spolocnosti. pretoze prave tie prispevky koalicnych politikov su tie nenavistne a stvuce. kazdy jeden prispevok musi spomenut "besnych progresivcov", "sialenych liberalov" ci "uchylneho simecku"... kazdy jeden. ale tak presne to iste ako ich tlacovky. a teda konkretne smutno mi je z toho ze tolko ludi to ozaj nevidi a fakt dufam ze to nevidi preto lebo podlahli propagande a nie preto ze maju ozaj taku nenavist vnutri seba a proste chcu zit vo svete kde kazdy nenavidi kazdeho a starame sa iba o seba, ostatni nech skapu...
ale popravde o to mi je smutnejsie z aktualnej spolocnosti. pretoze prave tie prispevky koalicnych politikov su tie nenavistne a stvuce. kazdy jeden prispevok musi spomenut "besnych progresivcov", "sialenych liberalov" ci "uchylneho simecku"... kazdy jeden. ale tak presne to iste ako ich tlacovky. a teda konkretne smutno mi je z toho ze tolko ludi to ozaj nevidi a fakt dufam ze to nevidi preto lebo podlahli propagande a nie preto ze maju ozaj taku nenavist vnutri seba a proste chcu zit vo svete kde kazdy nenavidi kazdeho a starame sa iba o seba, ostatni nech skapu...
-
harrison314
Hardcore addict
Ono je na tom este desive kolko profilov to po nich papagauje. Lebo ked chce nevzdenalny frustrovany chlap v stednych rokoch zbierat laiky ako 19-tka na OF, tak nepotrebuje nic, staci nadavat na liberalov, demokraciu, velebit totalitne rezimy a maju tolko dopaminu z pozonosti ako nikdy v zivote.
Autoeditácia príspevku po 3 min 22 sek:
360 zistila, ze stavebny dozor na Presovskej Kalinakovej nemocnici robila schrankova firma, bez trzieb a sidliaca v rodinom dome. Ale za to Ficova vlada a system zlodejskych zakonov tiez nemoze, vsak...
Hoaxy&podvody vypatrali, ze Smeracke trole farmy pochadzaju aj z Vitnamu, zeby premierove zahranicne cesty, o ktorych nevieme nic a nikdy nic nepriniesli mali aj iny ucel? (ak nepocitame kupanie sa zlatych vaniach)
Autoeditácia príspevku po 3 min 22 sek:
360 zistila, ze stavebny dozor na Presovskej Kalinakovej nemocnici robila schrankova firma, bez trzieb a sidliaca v rodinom dome. Ale za to Ficova vlada a system zlodejskych zakonov tiez nemoze, vsak...
Hoaxy&podvody vypatrali, ze Smeracke trole farmy pochadzaju aj z Vitnamu, zeby premierove zahranicne cesty, o ktorych nevieme nic a nikdy nic nepriniesli mali aj iny ucel? (ak nepocitame kupanie sa zlatych vaniach)
Inak nas curta by mohol kazdy svoj post koncit citatom “Ja milujem Fica, to tam musite povedat”.
Bolo by to ovela autentickejsie.
Bolo by to ovela autentickejsie.
Teraz som pozrel tému. Hej vidím tu troch pred sebou čo píšu odveci, no také posty si maže len admin.
K téme od harrisona - pri schránkovej firme Kaliňáka to by bol ďalší prúser tupovlády, jo treba to vyšetriť.
K téme - zatiaľ len subjektívny názor M. Kolíkovej - https://www.aktuality.sk/clanok/F20KfEV ... to-zmenit/
No a čo by nakoniec na 100% o tom povedala súčasná tupovláda, to oni menia aj podľa sledu udalostí, uvidíme.
* To už musí byť aj očný defekt, keď napíšem o troch a on tam vidí dvoch, čiže traja = deszka, curta, mLuks, pa.
K téme od harrisona - pri schránkovej firme Kaliňáka to by bol ďalší prúser tupovlády, jo treba to vyšetriť.
K téme - zatiaľ len subjektívny názor M. Kolíkovej - https://www.aktuality.sk/clanok/F20KfEV ... to-zmenit/
No a čo by nakoniec na 100% o tom povedala súčasná tupovláda, to oni menia aj podľa sledu udalostí, uvidíme.
* To už musí byť aj očný defekt, keď napíšem o troch a on tam vidí dvoch, čiže traja = deszka, curta, mLuks, pa.
Aha, takze svojho kamarata Curtu nevidis, jeho spam, OT ti nevadi, to len ostatnych potrebujes riesit. Potlapkajte sa po plieciach v ss.
Autoeditácia príspevku po 46 min :
Autoeditácia príspevku po 46 min :
nie defekt je len tvoj, že svojho kamarta nikdy sam od seba neupozorňuješ na očividné OT, lebo je to tvoj kamoš, ktorého sa rád zastávaš a vždy mu prídeš na pomoc. Poprosím aby si mal rovnaký prístup ku každému userovi alebo aby si sa nevyjadroval vôbec k OT veciam. Lebo keď máš vždy nutkanie hodnotiť moje príspevky či sú OT alebo nie, tak maj rovnaký prístup aj ku Curtovi a všetky jeho OT posty hodnoť rovnako, rovnako hodnoť aj jeho polopravdy aj klamstvá, ktoré tu píše, fabulácie a hyperbolizácie atď, Presne tak ako to rád robíš pri iných useroch, ktorí sú na opačnej strane tvojej barikády to rob aj pri Curtovi, ktorý je na tvojej strane barikády. Keď sa už hráš na samozvaného moderátora fóra, tak to rob poriadne alebo to nerob vôbec. Inak si len pokrytec.Blastbit napísal: 16 máj 2026, 21:29 To už musí byť aj očný defekt, keď napíšem o troch a on tam vidí dvoch, čiže traja = deszka, curta, mLuks, pa.
Taka zaujimavost, blizsie som to neskumal: https://donio.sk/slovensko-30?utm_id=97 ... a8S8jEwBzg
Dnes rano prisiel email, ze uz obalku maju na Slovensku. Neposielal som to prvou triedou.jackb napísal: 09 máj 2026, 14:23 21. aprila som sa prihlasil ku hlasovania v referende postou. Podla emailu a trackingu odoslali obalky 5. maja. Dnes obalky prisli a postar mi ich vydal proti podpisu. Listok som vytlacil a bez toho, aby mi niekto za moje kruzky ponukal odmenu, alebo na mna z komisie zazeral, ci aby mi niekto pozeral cez plece, som "vykonal akt" a navratnu obalku som odniesol na postu.
Curta tu minule papagájoval klamstvá Fantozziho zo SMERU, aká úžasná a dobrá správa je to, že po 3 vlnách konsolidácie máme stále ten istý rating s neg. výhľadom. Ako je teda možné, že si štát požičiava za stále vyšší a vyšší úrok? To nás SMERáci nebodaj zase oklamali?
https://e.dennikn.sk/minuta/5340631?ref=mwat
https://e.dennikn.sk/minuta/5340631?ref=mwat
Nam sa ale ratingy od nastupu Ficovej vlady znizili tisim u vsetkych troch velkych agentur, nie ?
-
harrison314
Hardcore addict
ano u vstekych troch.
Máš pravdu, rating sme mali s neg. výhľadom. V preklade "idete do prdele a ak nič nespravíte, znížime vám rating". Potom Fantozzi začal konsolidovať, čo nám malo pomôcť zlepšiť stav verejných financii. Napriek tomu, že SMERáci vytiahli od občanov ďalšie miliardy, tak máme horší stav verejných financii, než pred konsolidáciou. A ako bonus zadusenú ekonomiku na hrane recesie. Ratingy sa teda znižovali.Johnnny napísal: 18 máj 2026, 20:53 Nam sa ale ratingy od nastupu Ficovej vlady znizili tisim u vsetkych troch velkych agentur, nie ?
SMERáci to prezentovali tak, že zníženie ratingu z A neg. na A mínus, napriek 3 vlnám konsolidácie, je parádna správa, lebo však oni to očakávali
Ako pripomínajú ekonómovia rezortu financií a predstavitelia Agentúry pre riadenie dlhu a likvidity (ARDAL), úprava ratingu nebude mať vplyv na výšku úrokov pri predaji štátnych dlhopisov
Konsolidácia funguje, len si zrazu požičiavame za vyšší úrok, aj keď minister tvrdil, že sa to nestane. Plus S&P jasne pomenovala, že k zníženiu ratingu pristúpila aj kvôli páleniu peňazí na soc. balíčky, na ktoré nemáme (13. dôchodok).Slovensko nie je čierna diera, ako sa to snaží verejnosti podsúvať protislovenská opozícia. Opoziční politici a im spriaznené protivládne médiá neustále klamú aj o tom, že konsolidácia nefunguje. Som rád, že tento mýtus opäť vyvrátila aj jedna z najrenomovanejších ratingových agentúr, ktorá jasne konštatovala, že vďaka krokom vlády sa stav verejných financií zlepšil.
To je uplne jedno ze na 13. dochodky nemame a poziciavame si na ne. Je to ale vlajkova lod koalicie. Deal with it.
Ono je to v skutocnosti fakt velmi elegantne. Ak sa buduci rok vymeni vlada, 100 miliardovemu dlhu sa nevyhne ani keby tam boli Copperfield s Houdinim a vtedy zacne naozajstna sranda, pretoze dojdu chalani z Bruselu a zoskrtaju co zoskrtat pojde a pre Fica bude za 0 predat to ako zlyhanie novej vlady. Ja vlastne ani neviem ci by mal chciet vyhrat najblizsie volby.
Nevidel by som to tak pesimisticky.
Chalani z Bruselu pridu ked nam bude hrozit bankrot ako Grecku. To je ale malo pravdepodobne pretoze vdaka novej vlade automaticky ziskame zlepsenie ratingu. Mozno dalsie zlepsenie ratingu pride skoro vdaka skrtom hned po zlozeni dovery novej vlady.
No a vdaka tomu ustojime aj ten 100 mld dlh lebo nam budu ochotni poziciavat.
Chalani z Bruselu pridu ked nam bude hrozit bankrot ako Grecku. To je ale malo pravdepodobne pretoze vdaka novej vlade automaticky ziskame zlepsenie ratingu. Mozno dalsie zlepsenie ratingu pride skoro vdaka skrtom hned po zlozeni dovery novej vlady.
No a vdaka tomu ustojime aj ten 100 mld dlh lebo nam budu ochotni poziciavat.