5 Eurova bankovka

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Sadra14
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

5 Eurova bankovka

Príspevok od používateľa Sadra14 »

Dobry den chcel by som sa opytat ci su vsetky eurove bankovky rovnake vo vsetkych statoch? Nicim sa neodlisuje napr 5 eurova bankovka kt pochadza od nas a nejaka kt pochadza z napr Nemecka?Ide oto ze som v penazenke nasiel 5 eurovu bankovku a je na nej uplne iny podpis ( Na prednej strane bankovky je podpis a ten je uplne odlisny).vsetky bankovky kt som doposial videl maly rovnaky ten podpis iba tato jedna ma iny.A pocul som ze vsetky bankoky maju taky isty vzhlad pokial sa jedna o rovnaku hodnotu.Chcem zistit ci je to chyba pri vyrobe bankovky alebo co to je.Falšovana urcite nieje.Dakujem
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

bud chyba alebo falšovana.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Sadra14, podla toho co ja viem, eurobankovky rovnakej hodnoty by okrem serioveho cisla mali byt uplne rovnake.
Sadra14
Light Expert
Light Expert

Ano seriove cislo je rozne to mi je jasne...Ale ten podpis nechapem tomu..moze to byt teda asi ta chyba tlace..skusam spravit nejaku foto kde vidno ten podpis a ak sa to podari hodim to sem.

Takze upravujem prispevok a pridavam foto tej fankovky.Nieje to nejaka extra kvalita ale rozdiel je dost viditelny.
Prílohy
5€.jpg
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

nie je to chyba! pravo podpisovat bankovky maju okrem prezidenta europskej banky aj nejaky jeho zastupca ci co no a to je jeho podpis :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Asi tak.. bankovky by mali byť úplne rovnaké.. až na ten podpis. Aj ja som sa už stretol s rovnakými bankovkami, avšak mali úplne iný podpis.
Sadra14
Light Expert
Light Expert

Tak o tomto som nevedel :) myslel som ze je to nejaka chyba alebo nieco take :) takze dakujem za vysvetlenie .
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Nebyť tej reportáže v televíznych novinách, že slovenské bankovky za celú ich existenciu podpísala len jedna žena (tuším jednu seriu tisickorunačiek), tak to príde aj mne divné (falzifikat, zberatelska rarita) :D
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

na bankovkach su 2 podpisy.... 1.prezidenta europskej centralnej banky a toho 2. co je teraz...vsetko je ok
Napísať odpoveď