Dobry den chcel by som sa opytat ci su vsetky eurove bankovky rovnake vo vsetkych statoch? Nicim sa neodlisuje napr 5 eurova bankovka kt pochadza od nas a nejaka kt pochadza z napr Nemecka?Ide oto ze som v penazenke nasiel 5 eurovu bankovku a je na nej uplne iny podpis ( Na prednej strane bankovky je podpis a ten je uplne odlisny).vsetky bankovky kt som doposial videl maly rovnaky ten podpis iba tato jedna ma iny.A pocul som ze vsetky bankoky maju taky isty vzhlad pokial sa jedna o rovnaku hodnotu.Chcem zistit ci je to chyba pri vyrobe bankovky alebo co to je.Falšovana urcite nieje.Dakujem
Ano seriove cislo je rozne to mi je jasne...Ale ten podpis nechapem tomu..moze to byt teda asi ta chyba tlace..skusam spravit nejaku foto kde vidno ten podpis a ak sa to podari hodim to sem.
Takze upravujem prispevok a pridavam foto tej fankovky.Nieje to nejaka extra kvalita ale rozdiel je dost viditelny.
Nebyť tej reportáže v televíznych novinách, že slovenské bankovky za celú ich existenciu podpísala len jedna žena (tuším jednu seriu tisickorunačiek), tak to príde aj mne divné (falzifikat, zberatelska rarita)