mishenko napísal:misko tak potom si ta pamatam, som si neuvedomil, ze si bol sprintovat. pamatam si kuuudele dymu, kryci manever

mne vyhovovala aj organizacia, kedze som nic nerobil, iba som navstivil moj hondaklub, pozeral sprinty, miss, behal som po znamych, jedol a pil.
na sprintoch sa vyskytovalo neskutocne vela hond, az ma to zarazilo, najlepsia bola samozrejme emrikova biela prelude preplnovana kompresorom eaton a nudiaci sa majitel 911 turbo, ktory si daval kazdeho na ranajky

LoL, ked si pamatas, tak som isiel aj so silnejsimi autami a vzdy ta moja vystrelila vpred

Predny nahon nadvihne predok a zacne hrabat a zadny tiez, lebo nie je zatazeny. Ibaze tato svina ma prevodovku vzadu a motor vpredu, takze vyrovnana zataz a pri odpichoch velmi malo pretoci kolesa... A este ten asfalt... Skoda, ze mi smykala spojka

A ukaz mi diesel, ktory nedymi

BTW ta preludka prvych 10 metrov na tom asfalte tiez hrabala, az potom vystrelila...
Hej, Honda bolo skoro kazde auto na sprinte... Ale dalo sa celkom, ked bude moznost, pojdem aj na buduce
Ale vsetkych dala ta Corsa s dvoma motormi...
schw33k, auto sa malo povodne registrovat na majitela, pred vstupom, ibaze take nic nebolo... A potom na sprinty sa registrovalo podla udajov z tech. ale ani to sa nekonalo

Ta Corsa s dvoma motormi bola bez papierov a doniesli si ju typci na tahaci. Ale keby sa nebojis tych fizlov, ktori stali pred arealom letiska a stopovali auta (akoze organizovali dopravu), tak mozes dojst aj na aute bez papierov. Taktiez tam startoval aj dragster bez papierov s T613 motorom... Ale ten tiez doniesli na tahaci