8. 9. JUN 2007 Piestany Letisko, CARAT TUNING PARTY, idete??

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
misokgb
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

8. 9. JUN 2007 Piestany Letisko, CARAT TUNING PARTY, idete??

Príspevok od používateľa misokgb »

Vsetko info tu http://www.tuning-party.sk/

Kona sa na letisku...

Tak, ide niekto z hojkacov? Napadlo ma to vytvorit, lebo tipujem, ze sa najde par ludi :) Tak preco sa tam nestretnut abo tak...

Pripadne napiste karu, s cim idete :P

Tak zacnem, ja idem, na oba dni, berem aj brata a budem tam na Alfe 75 2.4TD 112 koni :)

Obrázok

EDiT: btw mam volne este dve miesta vzadu, idem trasa > Vrable > Lapas > Nitra > Hlohovec > Drahovce > PN... ;)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Pravdepodobne tam budem, mozno aj s autom
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

No ako, bol si ? Bol aj dakto iny z fora ? Ako hodnotite ?
Mne sa vcelku pacilo, az na toho oscara, som ako rak.
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Hej hej, bol som, len mi spojka smykala. Ale aj tak, to tahalo ako drak :D Vsetci, ze aky vrak to tam stoji na ciare a len take oci, ked som daval... Skoda tej spojky, mohlo to dat dake sekundy dole. Ale inak som dal Renault, Civica dakeho... Mazdu 323F tu bielu ale aj jemu udajne smykala spojka. Pokriveny som cely, len som skoro odisiel a nechal tam NAVYSE 200Sk, za slalom, ktory sa potom nekonal. Ako ta organizacia... Na nete to tak pisalo, akoby to bolo na vysokej urovni, jedine, co bolo organizovane, boli zje*y mna prveho za to, ze som gumoval po bielej ploche, pritom na konci tam uz skoro ani ziadna plocha nebola :D Inak dost malo bab bolo si myslim a ten asfalt na sprintoch, cista brecka. Ale ked si to tak vezmem, tak moje delo startovalo ako jedno z naj aut :D Imho transaxle powa :)

http://adam1.szm.sk/zraz/
http://misokgb.szm.sk/carat/

Na tom druhom linku videt fotenie pocas mojho sprintu, Renault dako nestiha :P (tjn 1.4 benzin :P ) :oops:

Kontrafakt ci co to bolo tiez nic moc, ten slalom ma sklamal, spat sa tam nedalo, furt hudba na plny kkt... Ale inak ako celok... Co by som robil doma no :) Bol som medzi ludmi, chcel by som aj v auguste dojst, ale na dakom benzine uz... Uvidime ci budem vobec schopny dojst... ;)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

normálne by som si na takéto príležistosti kúpil nejakého žráča šikovného bez papierov :D

ako je to na takých súťažiach , nekontroluje sa pôvod , či hej ?
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

misko tak potom si ta pamatam, som si neuvedomil, ze si bol sprintovat. pamatam si kuuudele dymu, kryci manever :D mne vyhovovala aj organizacia, kedze som nic nerobil, iba som navstivil moj hondaklub, pozeral sprinty, miss, behal som po znamych, jedol a pil.
na sprintoch sa vyskytovalo neskutocne vela hond, az ma to zarazilo, najlepsia bola samozrejme emrikova biela prelude preplnovana kompresorom eaton a nudiaci sa majitel 911 turbo, ktory si daval kazdeho na ranajky :D
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

mishenko napísal:misko tak potom si ta pamatam, som si neuvedomil, ze si bol sprintovat. pamatam si kuuudele dymu, kryci manever :D mne vyhovovala aj organizacia, kedze som nic nerobil, iba som navstivil moj hondaklub, pozeral sprinty, miss, behal som po znamych, jedol a pil.
na sprintoch sa vyskytovalo neskutocne vela hond, az ma to zarazilo, najlepsia bola samozrejme emrikova biela prelude preplnovana kompresorom eaton a nudiaci sa majitel 911 turbo, ktory si daval kazdeho na ranajky :D
LoL, ked si pamatas, tak som isiel aj so silnejsimi autami a vzdy ta moja vystrelila vpred :D Predny nahon nadvihne predok a zacne hrabat a zadny tiez, lebo nie je zatazeny. Ibaze tato svina ma prevodovku vzadu a motor vpredu, takze vyrovnana zataz a pri odpichoch velmi malo pretoci kolesa... A este ten asfalt... Skoda, ze mi smykala spojka :( A ukaz mi diesel, ktory nedymi :D BTW ta preludka prvych 10 metrov na tom asfalte tiez hrabala, az potom vystrelila...

Hej, Honda bolo skoro kazde auto na sprinte... Ale dalo sa celkom, ked bude moznost, pojdem aj na buduce :)

Ale vsetkych dala ta Corsa s dvoma motormi...

schw33k, auto sa malo povodne registrovat na majitela, pred vstupom, ibaze take nic nebolo... A potom na sprinty sa registrovalo podla udajov z tech. ale ani to sa nekonalo :D Ta Corsa s dvoma motormi bola bez papierov a doniesli si ju typci na tahaci. Ale keby sa nebojis tych fizlov, ktori stali pred arealom letiska a stopovali auta (akoze organizovali dopravu), tak mozes dojst aj na aute bez papierov. Taktiez tam startoval aj dragster bez papierov s T613 motorom... Ale ten tiez doniesli na tahaci :P
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja som tam bol a bol to totalny prepadak.. Oproti minulorocnemu Trencinu sa to neda porovnavat. Hodinku som si pokukal sprinty, nazral som sa a issiel domov.
-Bol som len v sobotu, pretoze v piatok som nemohol, zevraj v piatok bolo lepsie..
-Co sa týka tej corsy s dvoma motormi - ja som sedel na starte na druhej strane a startovala v drahe pri mne a az mi husia koza naskocila, ked som to videl :D
-Aj tak najlepsie boli skodovice, co sundali civic aj BMW :smt112

//edit: Videli ste ten 19 rocny citronen, co mal 160 koni pod kapotou :hehe:
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ta corsa bola vynikajuca, nie je o com ;)
misko pri tolkom vykone musela ta preludka smykat, ved nemala slicky a bohuzial tie asfaltove zaplaty fungovali ako lepidlo. moja polovicka by o tom vedela rozpravat, ked v jednej nechala slapku :D
Dragster bol good, prekvapivo dobre isiel a vydrzali to aj plechy ..
To ZX bolo dost eek, ale ta motorizacia by mohla byt ok (306 S16, Xsara VTS), ale nepamatam si ako mu to islo (a ci mal naozaj taky vykon).

Frikso ta skodovica bola slusna, len si vezmi, ze zavodila proti D15Z6, ktora ma okolo 11s na 100, stare BMW su otrasne, takze nemal asi vela prace s takou lahkou kasnou a porobenym motorom/prevodovkou.
Frikso
Darca
Darca

Tak ta skodovica musela byt porobena. Vrtane valce, ostra vacka a co ja viem co este, normalna "stotricina" by sa nechytala. A to radenie - uplna parada, chlapik sa s tým pohral.
-Nuz ale s organizaciou som spokojny nebol, nabudúce si pojdem radsej na zlate piesky lahnut. Slabe to bolo.
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ved ja nic nevravim, jasne, ze presmykovalo, len by som mal asi lahsiu nohu na starte, nech tolko nehrabe, proste ta Preludka stracala na starte dost, aj ked to dobehla... Ale spominam ako tam typek na BMW M5 ci M3, cele vybrakovane kvoli hmotnosti sa chvalil, ze dnes da vsetko dole a Corsa ho sundala. Myslite ten stary BX cerveny Citroen? No tak ako... Ja som stal na konci trate, kde nas pustali kym sa nahromadili auta, a pri konci kde sme stali silnejsie auta davali 180km/h, proste blizko 200km/h. A uz tam stojim a :o daky 20 rocny cerveny Citroen ale daval tomu krasne dpc... Alebo tie male lahke GTi Pezotky nesli zle na konci. Dost ma sklamali Imprezy, na tom sprinte pri tych rychlejsich autach to vyzeralo dost biedne. Najlepsie boli reakcie na Alfu, kedze ma na sebe daku tu hrdzu :D "s tymto chces dojst do ciela?" :D Ale potom zmizli usmevy ked vystrelila Alfa, skoda, ze smykala ta spojka :( Ale myslim, ze to bol jeden z najrychlejsich dieselov na zraze vobec... 11s na 100 to ma papierovo... A za tym turbom ako sa vsetci otacali :) Krasne svisti :) Tych Hond sa mi zda uz nejak moc dpc... Samy Civic a pod... Ten slalom mohol este byt, ale lubilo sa mi aj tak :)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Chce to vysledky, ale urcite si nebol jeden z naj, boli tam ine pecky dizle, co to smazili lepsie. Aspon, co som postrehol ja ako divak ...

http://www.energytuning.ic.cz/zrazy/car ... _2007.html
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

No myslel som ako v kategorii Diesel do 2.5, prihliadajuc na to, ze smykala spojka, tak jeden z naj :D Na buduce uz dufam dofrcim na dakom benzine :P Hej, cakam, kedy budu fotky na Carat stranke... Ale to tipujem asi az cez tyzden :(
Frikso
Darca
Darca

Tento típek je z Cífera, ale to auto ma paradne spravene..
Prílohy
honda
honda
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Mame aj foto ako nandavala inym autam Preluda s kompresorom Eaton, fakt to slo fasa ...
Obrázok
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Frikso napísal:Tento típek je z Cífera, ale to auto ma paradne spravene..
nechcem byt zly, ale vraj to auto tak uz kupil a zazil som ho na inchebe, moj brat jazdi lepsie :?
Napísať odpoveď