8-ročný vrah z USA: Prokurátor chce trest smrti!
8-ročný vrah z USA: Prokurátor chce trest smrti!
NEW YORK – Názor, že si chlapec vraždu naplánoval stavajú na skutočnosti, že na obete vystrelil štyrikrát.
Vždy pri tom svoju pušku nabil. Prokurátori z Texasu, Oklahomy a Floridy teraz ponúkajú svojim arizonským kolegom pomoc pri presadení trestu smrti v prípade osemročného chlapca, ktorý zastrelil svojho otca a spolubývajúceho.
„Trest smrti je krajne odstrašujúci prostriedok a my chceme zastaviť trend, keď deti vraždia dospelých,“ citujú noviny American Chronicle nemenovaného hovorcu skupiny prokurátorov.
Polícia, ktorá dorazila na miesto činu minútu po streľbe vraj považovala spočiatku chlapca za svedka, ale po vypočutí sa priznal sám, že strieľal on. Manipulovať so zbraňou ho naučil otec – vášnivý lovec, ktorý syna učil strieľať zabehnutých psov v prérii.
Chlapec bol v opatere svojho otca, ktorého druhá manželka nebola v čase streľby doma. Jeho vlastná matka žije v štáte Mississippi. Priatelia a susedia popreli špekulácie o tom, že by bol chlapec zneužívaný.
zdroj čas.sk
O môj bože, kam tento svet speje... odsudzovať malé decko, ktoré si ani neuvedomuje čo robí na trest smrti? Niečo neuveriteľné, na zaplakanie. Čo si o tomto prípade myslíte vy? Stotožňujete sa s názorom prokurátora?
Vždy pri tom svoju pušku nabil. Prokurátori z Texasu, Oklahomy a Floridy teraz ponúkajú svojim arizonským kolegom pomoc pri presadení trestu smrti v prípade osemročného chlapca, ktorý zastrelil svojho otca a spolubývajúceho.
„Trest smrti je krajne odstrašujúci prostriedok a my chceme zastaviť trend, keď deti vraždia dospelých,“ citujú noviny American Chronicle nemenovaného hovorcu skupiny prokurátorov.
Polícia, ktorá dorazila na miesto činu minútu po streľbe vraj považovala spočiatku chlapca za svedka, ale po vypočutí sa priznal sám, že strieľal on. Manipulovať so zbraňou ho naučil otec – vášnivý lovec, ktorý syna učil strieľať zabehnutých psov v prérii.
Chlapec bol v opatere svojho otca, ktorého druhá manželka nebola v čase streľby doma. Jeho vlastná matka žije v štáte Mississippi. Priatelia a susedia popreli špekulácie o tom, že by bol chlapec zneužívaný.
zdroj čas.sk
O môj bože, kam tento svet speje... odsudzovať malé decko, ktoré si ani neuvedomuje čo robí na trest smrti? Niečo neuveriteľné, na zaplakanie. Čo si o tomto prípade myslíte vy? Stotožňujete sa s názorom prokurátora?
-
Stenky
Professional
podme lutovat fracka za trest smrti. iked to neschvalujem, netvrdim ze je uplne mimo diania a bez viny....... zastrelil 2 dospele kusy spolu 4 ranami s tym ze po kazdej rane pusku prebijal tak to potom nepovazujem za "nevedel co robi". foter ho ucil strielat po psoch a to si musel uz davnejsie vsimnut ze po zasahu jeho ciele zomieraju.
v 8 rokoch decko rozlisuje dobro-zlo a pozna smrt.... tolko na obhajobu maleho chudacika.
v 8 rokoch decko rozlisuje dobro-zlo a pozna smrt.... tolko na obhajobu maleho chudacika.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Stenky
Professional
tak to si hold musis aj vediet vybrat v ktorej krajine budes vrazdit..... v severnej korei ta zabiju za citanie zapadnej knihy a v spanielsku dostanes tak 12xdozivotie +54 rokov aby ti potom mohli velkodusne uberat az na 1x dozivotie za dobre spravanie
ale v 8rokoch dostat dozivotie tak dakujem pekne..... radsej tu smrt 
OT: sef tych teroristov, co odpalili v madride vo vlaku bombu dostal 3600 rokov natvrdo.Stenky napísal:tak to si hold musis aj vediet vybrat v ktorej krajine budes vrazdit..... v severnej korei ta zabiju za citanie zapadnej knihy a v spanielsku dostanes tak 12xdozivotie +54 rokov aby ti potom mohli velkodusne uberat az na 1x dozivotie za dobre spravanieale v 8rokoch dostat dozivotie tak dakujem pekne..... radsej tu smrt
inak k malemu: trest smrti by nemal dostat, su tu horsi ako on a su vonku za dobre spravanie. mal by dostat dozivotie a s nim aj tatko. ked 8 rocny zasran vie odstrelit dospeleho (nahoda sa stane, ale toto bolo 4x prebite, co je uz silna kava), tak ako kam sme dospeli? a vraj americky vzor, no hovno, zasypat ich odpadom
-
Začiatok Konca
Professional
Neviem, ty kokos..
to je fakt veľa.. Ja neviem, ale keď si vezmem deti, čo chodia, ako prváci na osemročný gympel, že sú malinkí a všetko.. A on je ešte o dva roky mladší... neviem, možno mu to otec vysvetľoval inak(smrť). Neviem, či by som mu dal trest smrti.. Možno aj vedel, čo je to smrť a nepremýšlal nad následkami.. to, že 4x prebil je ku*va silná káva... ale dávať mu trest smrti.... neviem, či je to šťastné riešenie..
Každopádne neviem, aký trest by sa mu mal dať.. skutočne neviem, som rád, že takéto rozhodnutia nie sú na mne..
Každopádne neviem, aký trest by sa mu mal dať.. skutočne neviem, som rád, že takéto rozhodnutia nie sú na mne..
-
Dark apprentice
Novice
- Kontaktovať používateľa: