8-ročný vrah z USA: Prokurátor chce trest smrti!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
LemOon
Novice
Novice

8-ročný vrah z USA: Prokurátor chce trest smrti!

Príspevok od používateľa LemOon »

NEW YORK – Názor, že si chlapec vraždu naplánoval stavajú na skutočnosti, že na obete vystrelil štyrikrát.

Vždy pri tom svoju pušku nabil. Prokurátori z Texasu, Oklahomy a Floridy teraz ponúkajú svojim arizonským kolegom pomoc pri presadení trestu smrti v prípade osemročného chlapca, ktorý zastrelil svojho otca a spolubývajúceho.

„Trest smrti je krajne odstrašujúci prostriedok a my chceme zastaviť trend, keď deti vraždia dospelých,“ citujú noviny American Chronicle nemenovaného hovorcu skupiny prokurátorov.

Polícia, ktorá dorazila na miesto činu minútu po streľbe vraj považovala spočiatku chlapca za svedka, ale po vypočutí sa priznal sám, že strieľal on. Manipulovať so zbraňou ho naučil otec – vášnivý lovec, ktorý syna učil strieľať zabehnutých psov v prérii.

Chlapec bol v opatere svojho otca, ktorého druhá manželka nebola v čase streľby doma. Jeho vlastná matka žije v štáte Mississippi. Priatelia a susedia popreli špekulácie o tom, že by bol chlapec zneužívaný.

zdroj čas.sk

O môj bože, kam tento svet speje... odsudzovať malé decko, ktoré si ani neuvedomuje čo robí na trest smrti? Niečo neuveriteľné, na zaplakanie. Čo si o tomto prípade myslíte vy? Stotožňujete sa s názorom prokurátora?
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

USA - krajina neobmedzenych moznosti! Otras!
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

nemam slov...je mi z toho vsetkeho co sa deje naokolo smutno :?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Lemoon ja sa stotoznujem. Ked to teraz pre neho nebol problem ... Co z neho bude v buducnosti. Nevedomost neospravedlnuje ... Co si myslel ze streli a vsetko ide dalej?
Napravny ustav je nic ... na Vazenie je primlady ... Trest smrti je adekvatny trest ... Aspon to bude upozornenie pre dalsich.
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

podme lutovat fracka za trest smrti. iked to neschvalujem, netvrdim ze je uplne mimo diania a bez viny....... zastrelil 2 dospele kusy spolu 4 ranami s tym ze po kazdej rane pusku prebijal tak to potom nepovazujem za "nevedel co robi". foter ho ucil strielat po psoch a to si musel uz davnejsie vsimnut ze po zasahu jeho ciele zomieraju.
v 8 rokoch decko rozlisuje dobro-zlo a pozna smrt.... tolko na obhajobu maleho chudacika.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ze nevie co robi :lol: ... ked sa teda podla teba v 8 rokoch hra takymto stylom, tak co z takeho vyrastie ? ? ? ... utratit, jak psa ...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

to gta s nim toto spravio :twisted:
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Zdroj: cas.sk hovori za vsetko :lol:
no horsie je, ze aj sme.sk prevzalo tuto spravu :roll:
k teme: amerika, tam je vsetko mozne... a dufam, ze si nezabudnu rypnut do pocitacovych hier :roll:
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Mek napísal: k teme: amerika, tam je vsetko mozne... a dufam, ze si nezabudnu rypnut do pocitacovych hier :roll:
Napriklad Kindergarten Killer - Zabi co najviac zlych deti v skolke
Kto vie, mozno to hraval :wink:
LemOon
Novice
Novice

Príspevok od používateľa LemOon »

nevie rozlišovat, neuvedomuje si to ako dospelý jedinec. Nevie čo je to smrť... mal by dostať adekvátny trest, ale toto?! Omg.. vo svete sú sérioví vrahovia, malé percento z nich dostane trest smrti, odsedia si to...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Nevedel co robi? Neviem, niektori z Vas tu boli v 8 rokoch retardovani, ze netusili, ze dakoho zabit je zle? A styrikrat pri tom prebit? Akoze nevedel co robi?

Je to sice smutne, ze ma chalan iba 8 rokov ale ak ma byt vek jeho jedina obhajoba, tak to je toho dost malo.
Stenky
Professional
Professional

tak to si hold musis aj vediet vybrat v ktorej krajine budes vrazdit..... v severnej korei ta zabiju za citanie zapadnej knihy a v spanielsku dostanes tak 12xdozivotie +54 rokov aby ti potom mohli velkodusne uberat az na 1x dozivotie za dobre spravanie :D ale v 8rokoch dostat dozivotie tak dakujem pekne..... radsej tu smrt :twisted:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Stenky napísal:tak to si hold musis aj vediet vybrat v ktorej krajine budes vrazdit..... v severnej korei ta zabiju za citanie zapadnej knihy a v spanielsku dostanes tak 12xdozivotie +54 rokov aby ti potom mohli velkodusne uberat az na 1x dozivotie za dobre spravanie :D ale v 8rokoch dostat dozivotie tak dakujem pekne..... radsej tu smrt :twisted:
OT: sef tych teroristov, co odpalili v madride vo vlaku bombu dostal 3600 rokov natvrdo.
inak k malemu: trest smrti by nemal dostat, su tu horsi ako on a su vonku za dobre spravanie. mal by dostat dozivotie a s nim aj tatko. ked 8 rocny zasran vie odstrelit dospeleho (nahoda sa stane, ale toto bolo 4x prebite, co je uz silna kava), tak ako kam sme dospeli? a vraj americky vzor, no hovno, zasypat ich odpadom
Stenky
Professional
Professional

ades napísal: mal by dostat dozivotie a s nim aj tatko.
praveze jeho tatko uz dostal trest smrti :) rovno od svojho synacika 8 rocneho
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

8 rocne decko si neuvedomi co je trest smrti.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Neviem, ty kokos.. :shock: to je fakt veľa.. Ja neviem, ale keď si vezmem deti, čo chodia, ako prváci na osemročný gympel, že sú malinkí a všetko.. A on je ešte o dva roky mladší... neviem, možno mu to otec vysvetľoval inak(smrť). Neviem, či by som mu dal trest smrti.. Možno aj vedel, čo je to smrť a nepremýšlal nad následkami.. to, že 4x prebil je ku*va silná káva... ale dávať mu trest smrti.... neviem, či je to šťastné riešenie..

Každopádne neviem, aký trest by sa mu mal dať.. skutočne neviem, som rád, že takéto rozhodnutia nie sú na mne.. :?
Dark apprentice
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dark apprentice »

Akože dieťaťu trest smrti? Určite nie. Skôr by som ho poslal na psychiatriu, potom do väzenia, možno by zistil že spravil sprostosť. Toť môj názor.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

10 rokov basa. Potom nejake testy, na rok ho dat von a sledovat vsetko co robi. Ak nebude robit zle, pustit ho ale dat nejake obmedzenia. Ak ano, smrt/5400 rokov basa :D .
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

musha ze ty chces byt sudca a mat vlastny stat :D
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Stenky napísal:praveze jeho tatko uz dostal trest smrti :) rovno od svojho synacika 8 rocneho
aha tak sorry, velmi som ten clanok nevnimal :oops: ale aj tak, dostal ho zasluzene
Napísať odpoveď