8GB USB a Crysis Warhead --> problém s kopírovaním

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

8GB USB a Crysis Warhead --> problém s kopírovaním

Príspevok od používateľa rados915 »

Jeden môj kámoš chcel aby som mu dal na 8GB USBčko Crysis Warhead ktorý má 6GB. Avšak po približne 10 sekundách kopírovania vyskočí tabuľka, že Disketa v cílové jednotce je plná. Vložte novou disketu.
Nevie niekto ako vyriešiť tento problém? Díky za rady
Prílohy
usb.png
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pokiaľ na tom USB je dostatok miesta, tak problém môže byť aj v súborovom systéme USB disku. Predpokladám, že je iba FAT32, tj. maximálna veľkosť súboru je nejak 4GB..

:)
rados915
Guru
Guru

brm napísal:Pokiaľ na tom USB je dostatok miesta, tak problém môže byť aj v súborovom systéme USB disku. Predpokladám, že je iba FAT32, tj. maximálna veľkosť súboru je nejak 4GB.. :)
No máš pravdu, je to FAT32. Takže nemám šancu to tam nakopírovať?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

radek21 napísal:No máš pravdu, je to FAT32. Takže nemám šancu to tam nakopírovať?
Naformatuj ho na system NTFS a malo by to chodit.
//aha...tak potom neviem
rados915
Guru
Guru

GothaR napísal:Naformatuj ho na system NTFS a malo by to chodit.
Keď kliknem pravým na disk a dám Naformátovať tak Systém súborov môžem dať iba FAT32. Skúšal som to spraviť cez Partition Magic ale myslím, že cez to to nepôjde.

// na jednom fóre som našiel presne rovnaký problém a píšu tam, že na to treba špeciálny program, ale že je veľké riziko poškodenia USBčka, takže sa na to vykašlem radšej, napálim to na DVD9 a požičiam mu to
Ale aj tak dík, že niekto napísal :)
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

mozes to rozdelit napr cez WinRAR na 2 casti, ktore budu mat menej ako tie spominane 4 GB a tie dat potom na kluc :)
ked zvolis metodu "bez kompresie", tak to spravi pomerne rychlo (typujem do 5 minut, podla rychlosti pc)...
rados915
Guru
Guru

konyk87 napísal:mozes to rozdelit napr cez WinRAR na 2 casti, ktore budu mat menej ako tie spominane 4 GB a tie dat potom na kluc :)
ked zvolis metodu "bez kompresie", tak to spravi pomerne rychlo (typujem do 5 minut, podla rychlosti pc)...
Tak spravil som to tak, rozdelil som zložku na dve 3GB časti resp. na 3100 MB + nejaký zbytok a v pohode to išlo nakopírovať na USB. Uvidím, či mu to pôjde. Dík moc (K+)
Napísať odpoveď