Jeden môj kámoš chcel aby som mu dal na 8GB USBčko Crysis Warhead ktorý má 6GB. Avšak po približne 10 sekundách kopírovania vyskočí tabuľka, že Disketa v cílové jednotce je plná. Vložte novou disketu.
Nevie niekto ako vyriešiť tento problém? Díky za rady
8GB USB a Crysis Warhead --> problém s kopírovaním
Keď kliknem pravým na disk a dám Naformátovať tak Systém súborov môžem dať iba FAT32. Skúšal som to spraviť cez Partition Magic ale myslím, že cez to to nepôjde.GothaR napísal:Naformatuj ho na system NTFS a malo by to chodit.
// na jednom fóre som našiel presne rovnaký problém a píšu tam, že na to treba špeciálny program, ale že je veľké riziko poškodenia USBčka, takže sa na to vykašlem radšej, napálim to na DVD9 a požičiam mu to
Ale aj tak dík, že niekto napísal
Tak spravil som to tak, rozdelil som zložku na dve 3GB časti resp. na 3100 MB + nejaký zbytok a v pohode to išlo nakopírovať na USB. Uvidím, či mu to pôjde. Dík moc (K+)konyk87 napísal:mozes to rozdelit napr cez WinRAR na 2 casti, ktore budu mat menej ako tie spominane 4 GB a tie dat potom na kluc![]()
ked zvolis metodu "bez kompresie", tak to spravi pomerne rychlo (typujem do 5 minut, podla rychlosti pc)...