A Co tak ženy a ich Vzťahy ku Deťom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

A Co tak ženy a ich Vzťahy ku Deťom

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

CHcel by som aby ste sa vyjadrili ako chlapci aj dievcata na tuto temu poznam vela dievct kamaratok a s mnohymi som sa rozpraval ohladom tohto "CO SPRAVITE KED VAM DIEVCA POVIE CHCEM MAT DIETA........ spravite jej radost alebo to skusite dako vydiskutovat....... je mi jasne ze asi nikto nerobi deti len tak pretoze dievcata chcu ale predstavte si situáciu: ked vy mate 17 vase dievca ma 17 a ona vam povie ze sa jej eti pacia ze chce jedno alebo dve co jej na to poviete?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

V 17 chce mat dieta dve, ci potom? Ak prvy pripad, tak jej zjavne drbe. Ak druhy, tak kludne a rad, pretoze sam by som sa rad dopracoval k detom.
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

:) heh , no z predstavi kocikovania v 19 sa mi obracia zaludok :)
Ako dieta , ked mu budem moct dopriat zivot v pohodli a dobrych socialnych podmienkach nie je problem :)
Myslim , ze racionalne zmyslajuca holka dokaze potlacit svoje materinske sklony ...
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Neverim tomu ze existuje zena ktora ti len tak povie "chcem dieta" (a pritom to mysli vazne). A v 17tich uz vobec nie :D Myslim si ze na dieta su este stale potrebni dvaja takze aj keby chcela tak chciet moze, ale ak nechce aj muz tak nic nebude (jedine ze sa nieco pokazi)
veronique
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa veronique »

aj ja často, keď vidím deti, si poviem, že aj ja už chcem nejaké, ale..v sedemnástich? po prvé: človek je dospelý až od 18. po druhé: je celkom fajn mať nejaké to vzdelanie, prípadne kariéru na uživenie sa. po tretie: finančné zabezpečenie a vlastné bývanie!
:D určite by chcela tie deti teraz?
A hádam máš vlastný rozum a vieš sám, či si pripravený mať dieťa alebo nie.
8)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

veronique ono este treba podla mna upresnit jednu vec co si pisala a sice, ze ludia su dospeli vela rokov po 18...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Waldo napísal:Neverim tomu ze existuje zena ktora ti len tak povie "chcem dieta" (a pritom to mysli vazne). A v 17tich uz vobec nie :D Myslim si ze na dieta su este stale potrebni dvaja takze aj keby chcela tak chciet moze, ale ak nechce aj muz tak nic nebude (jedine ze sa nieco pokazi)
Podla mna ked su 2ja zalubeni a vedia ze chcu spolu zit, tak muz nema problem pristupit na dieta. Ine to je, ked laska nie je az taka horliva, pripadne ked muz uvazuje racionalnejsie a vie, ze ziju v situacii, ked by dieta nedokazali vychovavat v spravnych podmienkach.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Je pekne mat deti....jedno..dve....No som zastancom toho, ze az ked su ludia na to pripraveni, tot obaja budu mat robotu alebo isty prinos financii, dom a iste materialne zabezpecnie, tak aby to dieta vyrastalo v slusnom a kludom prostredi..myslim ze k tomu viac netreba.
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

v 17 dieťa??? hmm...jedna spolužiačka mala dieťa v 16tich /nerómka/ ale tak to bol vynimočny prípad...teraz má to dieťa 2 roky žijú u rodičov, ona študuje a manžel musí robiť ako kôn aby uživil troch ludí !!!

dieťa v takom veku to neni sranda!! ja osobne si asi radšej počkám možno do 25ky ... trochu popracujem na kariére, aby som mal isté peniaze pre dieťa, predsa nechcem aby dieťa malo najlacnejšie plienky, najlacnejšie dupačky, najlacnejšiu starostlivosť.... chcem aby sa to dieťa malo dobre... nie aby malo všetko čo bude chcieť, to určite nie ale aby sme mohli slušne žiť...

stále trvám na svojom : v 17tich dieťa je skoro
/síce podla mna tak od 20 hore je to ideálne/
veronique
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa veronique »

ano, ano, vigor, tým som len chcela povedať, že 17 je aj tak málo na takéto niečo. ja som vždy chcela mať v 24 už tri deti :mnaminky: alee už teraz (v 17-tich) sa mi to zda priliš veľa na tak mladý vek.
:weep:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: A Co tak ženy a ich Vzťahy ku Deťom

Príspevok od používateľa jin »

Shadow_blaster napísal:CHcel by som aby ste sa vyjadrili ako chlapci aj dievcata na tuto temu poznam vela dievct kamaratok a s mnohymi som sa rozpraval ohladom tohto "CO SPRAVITE KED VAM DIEVCA POVIE CHCEM MAT DIETA........ spravite jej radost alebo to skusite dako vydiskutovat....... je mi jasne ze asi nikto nerobi deti len tak pretoze dievcata chcu ale predstavte si situáciu: ked vy mate 17 vase dievca ma 17 a ona vam povie ze sa jej eti pacia ze chce jedno alebo dve co jej na to poviete?
Neskôr - prečo nie?
Pokiaľ by to však myslela v 17tich, tak by som zobrla chirurgické kladivko a preklepol lebku...reku či je vsetko na mieste :smt064
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

v 17tich dieta?
ja si to neviem predstavit v takmer 20tich...
ak raz budem mat deti tak musia prist aj s ich matkou do pripraveneho a zabezpeceneho prostredia, aby im nic nechybalo, aby nemuseli hovorit kamaratom: "pretoze o rok chceme malovat nepojdem s vami na chatu" a podobne
bez materialneho zabezpecnia sa do rodicovstva hrnut nebudem a pripadnu priatelku budem od zameru mat dieta odhovarat
poviete si: "materialista hlupy", ale dietatko z cistej lasky veru neprezije
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

deti? ak nie moje a na chvilku tak v tomto veku hej... staci mi co mam sestru s 14 mesacnou dcerkou doma a ked mi ju da na polhodku ze sa musi ist osprchovat alebo tak... akoze lubim tu malicku, ale co ta dokaze vystrajat a kde bere tolko energie... nedokazem si teraz predstavit zeby som mal mat vlastne... neskor - o takych 10 rokov - po skole, ked bude robota a nejake zivobytie tak ok, ze pomahat manzelke s vychovou, ale teraz? nehrozi... co sa tyka baby ze ak chce teraz decko tak ja mam susedu - o polroka starsia je odo mna, ma 2 rocne decko - nechala sa nackovi nabuchat... beha si po diskotekach a decko nechava svojej mame nech sa stara... no dakujem pekne - tak isto by predpokladam skoncila aj tato, ze "jeeeej, idem mat dietatko" po narodeni este mesiac a potom by jej bolo uz iba na otravu,,,
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tiez si teraz neviem predstavit mat dieta mam pomaly 21 ale skor ako v 26 to neplanujem.
Tiez mam velmi blizku kamaratku ktora si mierne vypila a priatelovi do oci povedala ze chce dieta. (ma 19) Ked som to pocul tak som vyplul to co som mal v ustach a nestacil sa nadychnut. Jej frajer na to povedal ze ked vytriezvie tak si bud na to nebude pamatat alebo ked o tom bude rano pocut tak ju vykupe v studenej sprche.
Ona sa na to prudko urazila a bola naduta este asi dva dni.
Ale tak ich spolocne IQ sa moze rovnat cca 120 cize u nich to je normalka.
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

cast osom jej hovorieval ze to neni to najlepsie co moze byt moja holka to pochopila uz davno kedzsi to vsak bolo..... tak ako som to napisal pri zalozeni temy este ze sme z toho vyrastli a mam 25 a dieta stale nemam..... ani tak skoro ho neplaniujeme
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

raz mat deti? urcite ano... mam 21 a stale nemam pocit ze by som siel zarabat cesto..... v 17 toboz nie. to chce cas, rozum a aspon troska istoty :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ked 17 rocna povie ze chce decko to znamena ze ma kramy
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

s tym som sa este nestretol, ze by 17-tka chcela dieta. priatelka (18r) ked vidi nejake deturence, tak jej uplne ziaria ocka a take komentare ma k tomu, ze mam naozaj pocit, ze by chcela uz nejake. ale rozumny clovek si vie predsa zratat, ze bez poriadnej prace a dobreho zarobku je nieco take nerealne. ja si hovorim, ze ked dooslavujem 26 alebo 27 narodeniny a budem mat dobru pracu, byt, vztah, tak nie je problem. a priatelka je toho isteho nazoru.
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

povedal by som.. "nato teraz nemysli.. užívajeme si kým sme mladí.. hádam nechceš mať šedivú hlavu už v 18tske.."
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

To my chlapi nikdy nepochopime.. Nech to aj z racionalnych dovodov kategoricky v mladom veku odmieta, urcite to vie s nimi poriadne zamavat a nutit rozmyslat "co ak..co keby.." ked jej to nejakych tych par dni meska.. Pre nas to moze byt samozrejmost, ze sak co, das si to zobrat v 17 je to nemyslitelne.. Ale to uz prechadzam do inej temy. :D
Napísať odpoveď