a čo veta "si pre mňa ako brat"(sestra)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

p4ra napísal:Mam jednu taku kamaratku, s kt. si to hovorime. I ked ona chcela viac (aj sme sa bozkavali 2 krat), zastavil som to, lebo som si nechcel pokazit priatelstvo. Viem, ze by to mohlo fungovat, ale ako dlho?

:hmm: :smt104
tak toto ja nedokazem... ked sa s niekym zacnem bozkavat tak to znamena ze som sa namotal a ze je to rychla smrt- bud to vydrzi abo ne,.... a vacsinou sa sklamem ( ako teraz ) a potom ma to mrzi.....
holt my mladi sme taki :D inac btw, para... kolko mas rokov axa smiem spytat?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

krupica: kukni tenu v zivotny styl a cestovanie>>zarastanie na tvari=) tam to hovori
p4ra napísal:LOL, ja mam 23 pomaly a...
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

presne to sa mi stalo, ale bolo to naozaj ako brat a sestra, no a po mesiaci sa z toho vyvinulo chodenie
Len nie vždy sa to končí takým Happy And-om... Napríklad ak vás baba nechce tak to dá najavo, drží odstup a keď sa k sebe nehodíte tak sa ani necítite sňou tak dobre. Ale ja som mal taký kuriózny prípad že najlepšia kamoška, každý deň sme boli spolu, naozaj sme robili spolu všetko okrem bozkov, držania sa za ruky a milovnia. Veľa ľudí si myslelo že spolu chodíme. Perfektne sme si rozumeli a všetko. Ale nikdy tam nepreskočila iskra. Raz som sa o tom sňou aj bavil (vtedy sa rozišla asi 3x za sebou) a ja že striedaš tu chalanv hore-dole, prečo to neskúsime aj my, veď sa dobre poznáme, máme sa radi... A ona hneď nato že: NEBOLA ISKRA... Takže keď neni chémia tak si môžete akokoľvek dobre rozumieť nepomôže vám to.
Blekota
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Blekota »

ja rad porusujem incest :lol: :lol: :lol:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

mishenko napísal:skor "nechcem mat s tebou nic, ale mozeme sa rozpravat nadalej a dufam, ze nebudes spekulovat, ze z toho moze casom nieco vzniknut"
je to presne tak, predstav si, ze si u babenky, namotani ste ako dva motuze, jedna hodina rano, sedite spolu na posteli a zrazu ti zadrbe toto... radsej jej podam kladivo nech ma pleskne po hlave, boli to menej :cry:
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

ciste bratske priatelstvo medzi babou a chalanom sa nedeje.vzdy sa skor ci neskor jeden z nich zamiluje do druheho.alebo obidvaja
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

safan napísal:ciste bratske priatelstvo medzi babou a chalanom sa nedeje.vzdy sa skor ci neskor jeden z nich zamiluje do druheho.alebo obidvaja
tej druhy poripad je stastnejsi
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

safan napísal:ciste bratske priatelstvo medzi babou a chalanom sa nedeje.vzdy sa skor ci neskor jeden z nich zamiluje do druheho.alebo obidvaja
Ja mam teraz nieco co sa na toto podoba, aj ked by sa dalo povedat, ze brat a sestra si hovorime len tak, ale uz asi 4 mesiace to takto trva a nemam pocit, ze by sa niekto z nas zabuchol :) Ona si uz vyhliadla manzela a ja viem, ze ju nelubim, takze sme len super kamosi, ktori nemaju problem prekecat celu omsu :D Alebo jej zavolam ohladom jednej veci a hned je z toho (v tom lepsom pripade) 20 minutovy hovor (rekord je nieco okolo 45 minut :D ). Nie je to ako to co som mal predtym, ked som sa potom do tej baby zalubil(aj ked ona vlastne skor), toto je take stabilnejsie, sme na seba menej naviazani, ale nie je pre mna ako obycajna kamaratka. Mozno je to teraz len zle pomenovane, ale to je vlastne jedno, nikdy sme spolu nic nemali a aj keby nieco malo byt tak to urcite stopnem, lebo to predtym sa velmi pokaslalo hlavne kvoli vztahu, cize nic take, radsej budem sam ako prist o taku kamaratku :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

JAJAIVA napísal:mne sa to stalo..mala som kamarata, ktoreho som mala veeelmi rada,ale nic viac! Vsetko sme o sebe vedeli, hovorili sme si,ze sme brat a sestra az nakoniec sa on zamiloval,vedel, ze ja ho lubit nebudem nikdy a bolo po nasom priatelstve :( strasne mi tym ublizil, ze zo dna na den sa prestal so mnou bavit, ale uz je to 3 roky po...tak uz v pohode
ale zase si uvedom ze ani on sa necitil najlepsie.... viem z vlastnej skusenosti ze mam kamaratku s ktorou by som chcel nieco viac je dost trapenie :( aj ked zase riesit to uplnou ignoraciou nie je dobry napad... ale na druhej strane keby ste sa nadalej vidali tak je chalan stale zmotany a je mu stale zle... :?
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aaliyah »

Vesper napísal:ale zase si uvedom ze ani on sa necitil najlepsie.... viem z vlastnej skusenosti ze mam kamaratku s ktorou by som chcel nieco viac je dost trapenie :( aj ked zase riesit to uplnou ignoraciou nie je dobry napad... ale na druhej strane keby ste sa nadalej vidali tak je chalan stale zmotany a je mu stale zle... :?
no ano, uplna ignoracia asi nie je to najlepsie, len zase, kazdy je inej povahy, a ak to chlapec naozaj nezvladal, tak to mozno pre danu situaciu bolo to naj...:( ja mam tiez obdobny problem a este nie som uplne rozhodnuta, ako to vyriesim...ci uplnym prerusenim kontaktu alebo nie...co som kazdopadne urobila bolo, ze som ten kontakt medzi nami dost obmedzila...lenze potom tu zas boli Vianoce a sviatky a on mal narodky, tak sa to zas trochu viac obnovilo....ono, vsetko ma svoje pre a proti...je to preto tazke rozhodnutie... :?
to JAJAIVA: a vy uz ste potom spolu vobec nikdy nekomunikovali???
roxan
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roxan »

"si pre mňa ako brat" to mi povedala kamoska , no jej strany som bol kamos ale ja som cel nieco viac... no ja som to pohnojil hned na zaciatku ... ta holka je fakt nadherna ... ale nejak sme ten nas vztah posunuli hned od zaciatku do toho priatelstva... no ale momentalne s nou chodim uz vyse pol roka :)) ... ked ti to holka povie... viem ze to ide tazko ale mate uz nejaky ten priatelsky vztah medzi sebou ktory je velmi pevny a do lasky to ide len tazko ... takze musis ist na to pomalicky, strasne pomalicky... a netreba to nanu hned vybavilit, ved uvidis ako sa veci vyvinu... hlavne je s nou travit vela casu ... aby pocitovala ze jej chybas...
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Si pre mňa ako brat = ňííc nebudéééé :lol: :lol:
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

ja s jednym super kamosom sme chceli spolu chodit ... ale neskor sme si uuvedomili ze to moze skoncit zle a nemusi..ale ze nebudeme riskovat priatelstvo ktore ma cenu vsetkeho na svete... s tym kamosom si teraz tak rozumieme on ma dievca ktore je super a poznam sa snou a ja som pre neho sestricka a on pre mna uzasny bracek.. vela ludi ho odsudzuje ze je ini ako ja alebo ja ina ako on... no nam to nevadi... ja ho lubinkam strasne mocc aj on mna ale ako sestricka braceka a bracek sestricku... :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Lúšťa napísal:ja s jednym super kamosom sme chceli spolu chodit ... ale neskor sme si uuvedomili ze to moze skoncit zle a nemusi..ale ze nebudeme riskovat priatelstvo ktore ma cenu vsetkeho na svete... s tym kamosom si teraz tak rozumieme on ma dievca ktore je super a poznam sa snou a ja som pre neho sestricka a on pre mna uzasny bracek.. vela ludi ho odsudzuje ze je ini ako ja alebo ja ina ako on... no nam to nevadi... ja ho lubinkam strasne mocc aj on mna ale ako sestricka braceka a bracek sestricku... :)
Ano,,,ale nastava problem akonahle jedna strana chce viac..ak sa obaja s tym zmieria ale vacsinou to byva tak ze jeden chce byt kamarat a druhy chce stale milovat ale nie ako kamarata,,ale ako partnera...Ak aj druha strana uz ma "len rada" tak je to v pohode kamaratstvo iste,,ale vies nie vzdy to tak byva,,a potlacat lasku byt len kamarat a dusit to v sebe,,TO JE TO NAJHORSIE CO MOZE BYT!
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

budme úprimný; kamarátstvo medzi ženou a mužom neexistuje.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Te-wei napísal:budme úprimný; kamarátstvo medzi ženou a mužom neexistuje.
chcel si napísať priateľstvo :wink:
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

Te-wei napísal:budme úprimný; kamarátstvo medzi ženou a mužom neexistuje.
ale exituje... kamaratstvo aj priatelstvo
midnight_man
Guru
Guru

all

Lúšťa napísal:ale exituje... kamaratstvo aj priatelstvo
v tom pripade ak je to obojstranne,,a ani to nemusis vediet ale ten druhy mozno stale chce nieco viac,len ty o tom nevies,,nemusi ti to povedat nemusi to dat najavo,,ale mozno to chce,,nie kazdy vie dat najavo to co chce
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Lúšťa napísal:ale exituje... kamaratstvo aj priatelstvo
Kamarátstvo áno, ale priateľstvo nie, to by si mal uvedomiť každý, akonáhle to prerastie do bližšieho vzťahu, keď sú si tí dvaja ľudia opačného pohlavia najbližší, začnú sa spoznávať aj z iných stránok, začnú si hovoriť také veci, ktoré nikomu inému nehovoria, začnú spolu tráviť viac času, začnú sa na seba pozerať inak.... minimálne u jedného to vždy prerastie do lásky, proste keď sú si takí blízki, vždy sa jeden zaľúbi..
midnight_man
Guru
Guru

all

ETieNne napísal: minimálne u jedného to vždy prerastie do lásky, proste keď sú si takí blízki, vždy sa jeden zaľúbi..
jj pravda,,, kamaratstvo ano,,ale akonahle je to daco blizsie tak to uz prechadza niekde inde,,a to moze byt problem,
Napísať odpoveď