safan napísal:ciste bratske priatelstvo medzi babou a chalanom sa nedeje.vzdy sa skor ci neskor jeden z nich zamiluje do druheho.alebo obidvaja
Ja mam teraz nieco co sa na toto podoba, aj ked by sa dalo povedat, ze brat a sestra si hovorime len tak, ale uz asi 4 mesiace to takto trva a nemam pocit, ze by sa niekto z nas zabuchol

Ona si uz vyhliadla manzela a ja viem, ze ju nelubim, takze sme len super kamosi, ktori nemaju problem prekecat celu omsu

Alebo jej zavolam ohladom jednej veci a hned je z toho (v tom lepsom pripade) 20 minutovy hovor (rekord je nieco okolo 45 minut

). Nie je to ako to co som mal predtym, ked som sa potom do tej baby zalubil(aj ked ona vlastne skor), toto je take stabilnejsie, sme na seba menej naviazani, ale nie je pre mna ako obycajna kamaratka. Mozno je to teraz len zle pomenovane, ale to je vlastne jedno, nikdy sme spolu nic nemali a aj keby nieco malo byt tak to urcite stopnem, lebo to predtym sa velmi pokaslalo hlavne kvoli vztahu, cize nic take, radsej budem sam ako prist o taku kamaratku