A zasa to WiFI (pomozte)

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
H3ll
Amateur
Amateur

A zasa to WiFI (pomozte)

Príspevok od používateľa H3ll »

Caute. Mam WiFi pripojenie k netu : LAN kabel z PC de do dakej masiny (802.11b+g Access Point sa tusim vola) a znej de kabel do anteny co mi cuci z okna. Problem je v tom ze net ide celkom dobre ale o dakej 12:00 az do 16:00 ( priblizne casi, kazdy den inak) ide hooorzdne pomaly. Neviem cim to moze bit. Zeby bol pretazeny server na ktory sa pripajam ? Ja som stoho Lama tak bi som poprosil nejaku radu bo sa stoho scvoknem. :cry:
snake2
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa snake2 »

mozno v tom case je najviac pretazovane AP na ktore si pripojeny, mozno to fakt nezvlada ... kukni v netstumblerovi aky mas signal
vladino001
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladino001 »

H3ll : Tvoj problem ma aj meno! AGREGÁCIA je to že na jednu linku ste napojeny viaceri a ked ste v rovnakom čase tam všetci tak sa to medzi vás deli čiže maš smolu v hardware nieje chyba iba ak by niečo medzi antenou a vysielačom to rušilo.
mathev
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: A zasa to WiFI (pomozte)

Príspevok od používateľa mathev »

H3ll napísal:Caute. Mam WiFi pripojenie k netu : LAN kabel z PC de do dakej masiny (802.11b+g Access Point sa tusim vola) a znej de kabel do anteny co mi cuci z okna. Problem je v tom ze net ide celkom dobre ale o dakej 12:00 az do 16:00 ( priblizne casi, kazdy den inak) ide hooorzdne pomaly. Neviem cim to moze bit. Zeby bol pretazeny server na ktory sa pripajam ? Ja som stoho Lama tak bi som poprosil nejaku radu bo sa stoho scvoknem. :cry:
problem pretazenia siete alebo rusenia ...
napis akeho mas poskytovatela a v akom velkom meste byvas, aku mas agregaciu a aku mas linku aku mas antenu a ake mas apcko ake je apcko na druhej strane aku ma to apcko antenu kolko je na to apcko pripojenych klientov.... a hned ti poviem co mas za problem
Napísať odpoveď