A zasa to WiFI (pomozte)
A zasa to WiFI (pomozte)
Caute. Mam WiFi pripojenie k netu : LAN kabel z PC de do dakej masiny (802.11b+g Access Point sa tusim vola) a znej de kabel do anteny co mi cuci z okna. Problem je v tom ze net ide celkom dobre ale o dakej 12:00 az do 16:00 ( priblizne casi, kazdy den inak) ide hooorzdne pomaly. Neviem cim to moze bit. Zeby bol pretazeny server na ktory sa pripajam ? Ja som stoho Lama tak bi som poprosil nejaku radu bo sa stoho scvoknem. 
-
vladino001
Light Professional
-
mathev
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: A zasa to WiFI (pomozte)
problem pretazenia siete alebo rusenia ...H3ll napísal:Caute. Mam WiFi pripojenie k netu : LAN kabel z PC de do dakej masiny (802.11b+g Access Point sa tusim vola) a znej de kabel do anteny co mi cuci z okna. Problem je v tom ze net ide celkom dobre ale o dakej 12:00 az do 16:00 ( priblizne casi, kazdy den inak) ide hooorzdne pomaly. Neviem cim to moze bit. Zeby bol pretazeny server na ktory sa pripajam ? Ja som stoho Lama tak bi som poprosil nejaku radu bo sa stoho scvoknem.
napis akeho mas poskytovatela a v akom velkom meste byvas, aku mas agregaciu a aku mas linku aku mas antenu a ake mas apcko ake je apcko na druhej strane aku ma to apcko antenu kolko je na to apcko pripojenych klientov.... a hned ti poviem co mas za problem